Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Баш го прочитав она сценарионо за Сити кога би можеле да ја освојат титулата, и баш би сакал да се деси тоа, примадониве да доживеат ултимејт посрамотување, пред милијарда народ од цел свет, ваљда ќе им текне дека се платени фудбалери, а не инстаграм фуфици, и дека како спортисти и професионалци ја изгубиле сезоната уште во март-април...веројатно ова ако се случи ќе им ги отвори малку очите.

Баш го прочитав она сценарионо за Сити кога би можеле да ја освојат титулата, и баш би сакал да се деси тоа, примадониве да доживеат ултимејт посрамотување, пред милијарда народ од цел свет, ваљда ќе им текне дека се платени фудбалери, а не инстаграм фуфици, и дека како спортисти и професионалци ја изгубиле сезоната уште во март-април...веројатно ова ако се случи ќе им ги отвори малку очите.

Не беше посрамување пораз од Хадерсфилд и Њукасл? Искрено, ова што цело време си го зборат фанови на Арсенал, почнуваме и ние. Зарем нема гордост за дресот што го носиш? Платеникот Санчез, инаетот не му дава да губи, и кај и да е, по 10 утакмици, и он ке се вклопи во сивилово, он изгледа најпогоден од резултативе.

Мечот со Евертон го игравме без Лукаку, и игравме фудбал со концепт, ниско, со акции, уфрлување, диктирање темпо. Она од вчера, искрено, се мачам да најдам зборови. Цела "среќа" што разликата е огромна, и нема за што да се нервирам, што би кажал @ManUtdChampions

А што Лингур као 10 е? Он ти класичен промаја мен! Ако имаш саглам 10 души, он е добар за попунување квота(n)

Ти зборам каде он делува на терен, далеку е од квалитетна 10-ка, како што рече ти, да попуни квота кога има квалитетни играчи околу него.

Не беше посрамување пораз од Хадерсфилд и Њукасл? Искрено, ова што цело време си го зборат фанови на Арсенал, почнуваме и ние. Зарем нема гордост за дресот што го носиш? Платеникот Санчез, инаетот не му дава да губи, и кај и да е, по 10 утакмици, и он ке се вклопи во сивилово, он изгледа најпогоден од резултативе.

Мечот со Евертон го игравме без Лукаку, и игравме фудбал со концепт, ниско, со акции, уфрлување, диктирање темпо. Она од вчера, искрено, се мачам да најдам зборови. Цела "среќа" што разликата е огромна, и нема за што да се нервирам, што би кажал @ManUtdChampions

Ти зборам каде он делува на терен, далеку е од квалитетна 10-ка, како што рече ти, да попуни квота кога има квалитетни играчи околу него.
Тоа да биде врвот на посрамотувањето, Сити да освојат на Трафорд или нашиве професионалци да им ракоплескаат на Етихад.

е ова, да бидеме реални, зарем имаше некој оптимист дека на Тотенхем и на Њукасл барем ќе им израмниме а камоли пресврт? Никаква желба се нема, недозволиво е тоа.

Барем гол да дадеа, на спортска ќе ги фатев, нешто хумано и од нив.. :D

jas vi pishav odamna deka Lindelof ne go biva, ama ovde pisuvavte drugo. Isto ko go zemaa crepot Rojo, ne e nisto posebno,a seushte e vo klubov. A ovde imase licnosti so tvrdea drugo, pa sea leka poleka si legnuvaat na brasnoto, ali kako i da e forum e. :)

Za narednata sezona kje im treba eden defazivec, bi sakal da igra vo pojaka forma i pomalku da se povreduva Jones, mislam deka bi bile dobar tandem so Baji, a i ushte eden defanzivec bi bilo top. Desen bek i to e to, spremni sme za naredna sezona. Spremni... hm, pod pretpostavka deka kje smeni pristapot na igra Murinjo, vo sportivno ce imame kilava igra kako ovaa godina.

Море, еден средњак ако не купат, и Мурињо не смени формација со 3-ца во средина, може само очобол пак да си гледаме.
Средњак? Каков? Офанзивен тип на средњак како Мата не ни одговара, пошто треба уште еден Матич или пак Канте да го земеме, па мулето стомилионско да ни биде главен организатор.
Бог те , не можам да ја смислам нашата игра која би зависела од неговата инспирација и креација.
А Мурињо ќе смени формација кога ќе отиде во Ст.Патрик, овде додека е он не гледаме фудбал!

Средњак? Каков? Офанзивен тип на средњак како Мата не ни одговара, пошто треба уште еден Матич или пак Канте да го земеме, па мулето стомилионско да ни биде главен организатор.
Бог те , не можам да ја смислам нашата игра која би зависела од неговата инспирација и креација.
А Мурињо ќе смени формација кога ќе отиде во Ст.Патрик, овде додека е он не гледаме фудбал!

Најдобрите натпревари оваа година Манчестер ги одигра кога Погба беше организатор на нападот, кога играше позади шпицот.

Последно уредено:

Познавајки го Мурињо, ако стварно сака да смени фромација, ке купи деструктивен средњак, налик Матиќ. Само се надевам дека ке е некој со добри пасерски способности.

Најдобрите натпревари оваа година Манчестер ги одигра кога Погба беше организатор на нападот, кога играше позади шпицот.
:cenzura:, да не звучам како Тандерот ама ај за организаторските способности на стомилионскиот, да не разврзуваме.
Сега има поголем проблем Јунајтед - Мурињо.
Ќе мења ли формација според Погба или ќе чека овој да се смени?

Познавајки го Мурињо, ако стварно сака да смени фромација, ке купи деструктивен средњак, налик Матиќ. Само се надевам дека ке е некој со добри пасерски способности.

I da go prodaj Erera, posto, ne znam kako da kazham, a da ne povredam ovde nekogo, ama nema kvalitet. :)

---------------Матиќ-------------
--Мектоминај--Погба-----
Алексис-Рашфорд-Марсијал

Некој посалам тренер со овој тим маме ќе еба.

Стави го Милинковиќ-Савиќ или Ковачиќ место Скот и имаш екипиште. Ама си треба тренер кој ќе ги уигра, кој ќе ги вежба акции на терен а не лонг болз ту Ром.

И дај нека го земат Хименез на лето на фри. Ем без пари е, ем е измислен за Смолинг и Рохо.

I da go prodaj Erera, posto, ne znam kako da kazham, a da ne povredam ovde nekogo, ama nema kvalitet. :)
И уште: Дармијан, Блинд , Линделоф, Смолинг, Мата, Лингард,Феланини, Рохо и да бара замена за Јанг, Керик ,Валенсија а може и де Хеја.
Ситница, само 12-13 души.

И уште: Дармијан, Блинд , Линделоф, Смолинг, Мата, Лингард,Феланини, Рохо и да бара замена за Јанг, Керик ,Валенсија а може и де Хеја.
Ситница, само 12-13 души.

ne se soglasuvam so 3-4ca mozhe da izgura do titula, ama ne so ovaa igra, treba da smisli nesto drugo letovo. :)

Секоја година по 5-6 нови играчи и пак на крај фали пола тим. Стопери секоја година се зима и пак ги гледаме Смолинг и Џонс со години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom