- Член од
- 24 октомври 2014
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 2.446
Ne, tuku kazha deka se vrakjaat igrachite.И, шо сеа, што сакаш да кажеш? дека Наполи ке биде шампион?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne, tuku kazha deka se vrakjaat igrachite.И, шо сеа, што сакаш да кажеш? дека Наполи ке биде шампион?![]()
Mашината им е пуштена со претперење и перење а на крај да се надеваме дека ќе има и омекшивач пред сушењето.Интересно
Меѓутоа, не очекувам нешто спектакуларно. Максимум екипа налик Болоња.
Од друга страна интересно како сѐ ова полека се развива. Значи американска корпорација ја купува Рома, по 2-3 години некои членови од одборот на акционери се префрлаат во Болоња, за на крај дел од нив да ја преземат Венеција.
Зад сите овие стои една голема американска корпорација, којашто е поврзана и со Ливерпул и со други спортски клубови во САД.
Mашината им е пуштена со претперење и перење а на крај да се надеваме дека ќе има и омекшивач пред сушењето.
Одма се виде дека нема пенал, на судијата не му ни требаше ВАР.Циркуз .... шо се чекаше толку за ВАР ?
Офасајд беше прво. Скроз се загинаја судите..Одма се виде дека нема пенал, на судијата не му ни требаше ВАР.
vrska nemase od ofsajd, najverojatno faul nad sandro, ako e sivern ofsajd sve na besilka neka ide zastro ne bese, sandro ja protna ne ovoj od fiorentina ali najverojatno faul e svirnat nad sandro.Офасајд беше прво. Скроз се загинаја судите..
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Можи на коцки гледам јас не на стрим нормален, ама она не беше пенал. Не знам зошто се чекаше толку.vrska nemase od ofsajd, najverojatno faul nad sandro, ako e sivern ofsajd sve na besilka neka ide zastro ne bese, sandro ja protna ne ovoj od fiorentina ali najverojatno faul e svirnat nad sandro.