Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.sportmediaset.mediaset.i...rtens-callejon-e-albiol_1196195-201802a.shtml

e il suo recupero per Napoli-Lazio, in campo sabato sera alle 20.45 al San Paolo, è più che possibile.

Медиасет вели дека враќањето на Мертенс за Лацио е повеќе од возможно. Не сакам да им се повредат играчи и после ако не ја освојат титулата да ми цмиздрат дека заради тоа било. Нека им се здрави, Јувентус треба и во таков случај да ги помине.

Интересно :)
Меѓутоа, не очекувам нешто спектакуларно. Максимум екипа налик Болоња.
Од друга страна интересно како сѐ ова полека се развива. Значи американска корпорација ја купува Рома, по 2-3 години некои членови од одборот на акционери се префрлаат во Болоња, за на крај дел од нив да ја преземат Венеција.
Зад сите овие стои една голема американска корпорација, којашто е поврзана и со Ливерпул и со други спортски клубови во САД.

Интересно :)
Меѓутоа, не очекувам нешто спектакуларно. Максимум екипа налик Болоња.
Од друга страна интересно како сѐ ова полека се развива. Значи американска корпорација ја купува Рома, по 2-3 години некои членови од одборот на акционери се префрлаат во Болоња, за на крај дел од нив да ја преземат Венеција.
Зад сите овие стои една голема американска корпорација, којашто е поврзана и со Ливерпул и со други спортски клубови во САД.
Mашината им е пуштена со претперење и перење а на крај да се надеваме дека ќе има и омекшивач пред сушењето.

Епа во италијанскиот фудбал газдите на Рома се прв неиталијански капитал, па затоа имаше повуци потегли година две додека ја земаа Рома, сега е лесно, Тапокина прво влезе во Болоња, па го даде клубот на Јое Сапуто, а тој си ја купи Венеција. Интересно, купија тимови, кои потекнуваат од значајни градови, не само во Италија туку пошироко, секој сака да ги посети Болоња, Фиренца и Венеција. Најголемата риба Џејмс или Џим Палота од сите тие итало-американци ја купи Рома, ама сега за сега не му оди така лесно како што предвидуваше, нема никакви резултати, единствено клубот финансиски е здрав, за разлика од ерата на Росела кога во последен момент зима некаков кредит за да го купи Бориело од Милан, мизерии тешки беа :/

Едно е сигурно, тимовите на овие јенки ќе бидат финансиски стабилни, е сега колку големи апетитите ќе им бидат за заработувачка ќе видиме. Ја мислам дека кога ќе започнат со изградба на стадионите сите ќе ги продадат клубовите за три пати поголеми суми :)

91F+VFLLVpL._RI_.jpg

Хахаха убеден дека пенал уште му вика наместисија топката ...
УЖАС!!!

Офасајд беше прво. Скроз се загинаја судите..

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
vrska nemase od ofsajd, najverojatno faul nad sandro, ako e sivern ofsajd sve na besilka neka ide zastro ne bese, sandro ja protna ne ovoj od fiorentina ali najverojatno faul e svirnat nad sandro.

каков бе офсајд,сандро играше последен
а тоа дали му удри у рака не се виде убоо

vrska nemase od ofsajd, najverojatno faul nad sandro, ako e sivern ofsajd sve na besilka neka ide zastro ne bese, sandro ja protna ne ovoj od fiorentina ali najverojatno faul e svirnat nad sandro.
Можи на коцки гледам јас не на стрим нормален, ама она не беше пенал. Не знам зошто се чекаше толку.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom