Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Баш затоа сум скептик. Во интерес на портпаролот на вардар е да глумат обиди за трансфер. Утре коа ќе биде незгодно ќе каже пробавме ама јебига немавме среќа. Обој се повреди, оној бараше огромна плата итн.
Другар, од луѓе без грам совест не очекувај да се правдаат за било што. Тие толку гафови направија изминативе години, па досега не видовме извинување или превземање одговорност барем од еден од многуте директори напикани таму. Колку што Симев си „даде“ оставка, толку и ќе дочекаме некој од нив да се правда за неуспешно одработен преоден рок.
Агентот Ѓошевски гостуваше во емисијата на Ффм .....Комент даде за Вардар. Голема кривица пренесува на управата зошто обновува договор на 6 месеци од завршетокот.Законски е слободен играчот да одбере да си оди во друг нов клуб.Замерка дава зошо не се прави 1,5 при крајот од договорот.Ако пропаднат преговори,имаш време да го продадеш за добра пара.Ете го аматеризмот.Уште поголем аматеризам и критика е за Муслиу,на сениорски играч му даваш аматерски договор,за избегнување банална оштета.Муслиу им го бапна на крај.Управата на Вардар значи е мувлосаното.Почисто објаснување ако има,нема.
Фала му многу на Ѓошевски што не „просветли“. Дека ние не го знаевме ова...

“Уче денеска требаше да пристигне во Скопје но му недостасуваа некој документи за работната виза. Јас вчера разговарав со Уче, он сака да дојде во Вардар, само треба да извади некој документи кои му фалат за да може да дојде во Скопје. Уче во Вардар може да дојде во петок, но, од Вардар ми велат дека мора денеска да пристигне во Скопје па затоа и работата се комплицира ” – рече Синани

22554871_1400943346670047_447802565374547765_n.jpg

Битанга, Битангица, нигерче од Камерун. Ќе си газе

“Уче денеска требаше да пристигне во Скопје но му недостасуваа некој документи за работната виза. Јас вчера разговарав со Уче, он сака да дојде во Вардар, само треба да извади некој документи кои му фалат за да може да дојде во Скопје. Уче во Вардар може да дојде во петок, но, од Вардар ми велат дека мора денеска да пристигне во Скопје па затоа и работата се комплицира ” – рече Синани
Мислам дека до денеска имаат право да регистрираат нови играчи за пролетниот дел, значи трансферот најверојатно пропаѓа. Инаку не си ја постирал целата изјава каде што кажува дека Уче им бил понуден уште во Анталија али овие го одбиле и им дале предност на Харуна и Охеда. Тоа веројатно најдобро говори за „квалитетот“ со кој располага и можеби и подобро трансферот воопшто да не се реализира.

Мислам дека до денеска имаат право да регистрираат нови играчи за пролетниот дел, значи трансферот најверојатно пропаѓа. Инаку не си ја постирал целата изјава каде што кажува дека Уче им бил понуден уште во Анталија али овие го одбиле и им дале предност на Харуна и Охеда. Тоа веројатно најдобро говори за „квалитетот“ со кој располага и можеби и подобро трансферот воопшто да не се реализира.
Грешка си. До 11-ти февруари трае преодниот рок. Веројатно го планираат Србинот од Раднички, па затоа нема да биде ништо од шпицот.

2.5 години договор за Битанг значи Самс дефинитивно останува во Фк и РК а Жрк за жал ќе падне.

2.5 години договор за Битанг значи Самс дефинитивно останува во Фк и РК а Жрк за жал ќе падне.
Podobro ZRK so mladi makedonski rakometarki da raboti nego vaka, dzabe go troshat budzetot na FK, inache pola godina so moznost na 2 godinie dogovorot.

Абе каков ЖРК, џабе фрлање пари..
Нека го остаи РК солифен тим да си игра секоја година ЛШ со надеж дека ќе изненади некоја година со Ф4, нека доаѓаат млади перспективни ракометари за мали пари, а све друго у фудбалот. Незнам нели е свесен дека со паметно вложување и со успеш како оваа година, ако не друго ќе биде на позитивна нула од сите три клуба и ќе го боли кур.
Ма да ја мислам дека Вардар му е повеќе за да намести некоја текма :))

Другари доцна е за засилувања требаше порано да мислам,сега и Роналдињо да го донесат џабе ни е. Требаше да земат пред зимските подготовки и да го воиграат тимот и играчите да се прилагодат. Ајде за Битанг е оправдано бил на Африкански куп, ама за останати играчи можеа да донесат 10 пати во рок од повеќе од 1 месец. Ама неспособни се да ги завршат работите како што треба.[DOUBLEPOST=1518012526][/DOUBLEPOST]
Сеа дури дознавам дека циганов Уче доаѓа :ROFLMAO::sleep: Прочитав случајно....Од меморија,познат играч ми е,тоб би бил за нас....Сеа 2 прашања иам:

1. Последни години го гледам,мењал клубови,кратко се задржувал?Лош карактер ко Мексиканецот!
  2. Кога жити се татариве успеаа да го домкнат Делио Роси да води бугарски клуб?!:shook:
[DOUBLEPOST=1517954058][/DOUBLEPOST]И овој да го з2мат https://www.transfermarkt.co.uk/michael-uchebo/profil/spieler/135173

Во август претходната година го донесоа, иако немаат којзнае каков тим за во Европа раководството на Левски си ја сфатило работата сериозно. А нашиве се мислат се думат, се кумат како да ќе биде полошо доколку донесат некој странски шеф на стручен штаб. Мене ме плаши дека ќе бидеме новиот Литекс барем кога е во прашање фудбалот, затоа што од вакви стручњаци во нашиот клуб нема големо фајде.

Inache sme se odkazale od Uche, valjda ke go donesat Srbinot.

А иначе Уче го "носи" Насер Синани, менаџерот кој претходно го "донесе" Куајнор.
И уште горд на него, се фали у спортска емисија дека од прв тренинг у Вардар како се двоел од останативе и имал стил на игра налик на Канте.
Па Канте заврши у канта со 7 минути у Пелистер.

А иначе Уче го "носи" Насер Синани, менаџерот кој претходно го "донесе" Куајнор.
И уште горд на него, се фали у спортска емисија дека од прв тренинг у Вардар како се двоел од останативе и имал стил на игра налик на Канте.
Па Канте заврши у канта со 7 минути у Пелистер.
I jas bev skeptik za Uche duri pojke od Lukman, ako beshe kvalitet ke ostaneshe vo Trencin koj vprocem ne e nisto podobra ekipa od Vardar, ovaj srbinov barem vo natprevaruvacka forma e, glavna pozicija desno krilo, pozicija na koja gi imame (Barsegyan, Popzlatanov) pa majku mu ebem, neznam sho trebi da se desi vo Vardar za da dobieme kvaliteten veznjak, bukvalno ne pobolija..
- EDIT - Ustvari glavna pozicija na srbinov e AMC, ima igrano i kako AML a i MC cat-pat.

Последно уредено:
Иначе има некое инфо околу повредата на Брдаровски, ќе отсуствува сеа некое време или не е ништо сериозно и ќе биде во комбинација идната среда?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Има некаде распоред за пролетнава полусезона. Вајда се знае кога се колата и кој е домаќин-гостин. На страните на вардар и ффм ништо не најсов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom