Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Истомин е цепеница на ритерн и во сала треба да направи 3 или 4 брејка против домашен талентиран јуниор кој добива WC и верувам ќе има огрома поддршка од публиката.
Epa togash plus da go rokame bajo ? :D

За утре има еден огромен поклон од Кито. Ескобедо-Карловиќ +1.5 на Ескобедо прв сет, +2.5 цел меч и овер 25.5. Првата опција е за милијарда според мене, турниров е на 3000 метри надморска височина, енормно брзи услови иако е на земја, Карловиќ летва на ритерн и плус во лоша форма, не гледам тука како ќе направи брејк Иво. Не гледам до душа ни Ескобедо како ќе направи, теоретска шанса нема овде Иво да изгуби сервис освен ако не засере со дупли, мада овде нема потреба да ризикува со вториот сервис, едноставно пребрза е подлогата.

Ima negde u skopjevo uplatno mesto od BetCity,ili site gi zatvorija ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рочести 14.5 -
Ѕвезда гостува на нивниот Б тим ФМП, утакмица што 100000% ќе ја добијат. Рочести има благ пад на формата што е и нормално, а на оваа граница се исплати да се игра минус првично ради фактот што нема потреба да форсира и да се троши против АБА лигашиве, туку фокусот му е во Евролига, така да очекувам и скратена минутажа на таа сметка. Посебно сега кога Енис игра одлично, Давидовац игра над неговите способности, денес се враќа и Фелдеин и очекувам да добие некоја минута за да фати ритам за евролигашкава утакмица што им следи. ФМП дополнително осакатен без Оџо, Раданов и Лазаревич, три играчи што играат во прва петорка. Сите параметри укажуваат на минус, Моцарт веќе го намалиле на 1.70, така да Евротип. Аналогно на горе напишаново, може да се игра и плус на Енис 9.5 и Давидовац 6.5, од кај ФМП Ненадич би требало да префрли 8.5 како единствено решение на позиција 3.
Задар-Цибона лабава утакмица, очекувам шутирање од сите страни без срамење, за двете екипи одбрана е непознат поим, Брзоја на 5.5 ми се свиѓа дека очекувам утакмица со преку 165 поена, а смешна граница за играч што игра 20 минути и има повеќе слобода откако си отиде Бостич. Две слободни, контра и уште еден кош да убаци само. Исто Ратковица од Цибона ми се свиѓа на 9.5, добра форма и заедно со Жорич главни играчи во екипава, има минутажа и слобода, не гледам зашто не би одел овер.
Од ЦСКА- Химки, Чачо Родригез на 13.5 ми е одличен пик, во опасен ритам е брадатиот, трпа тројки ко ненормален. ЦСКА го убрза ритамот последниве натпревари, очекувам и денес да биде ран енд ган, посебно со индијанциве Химки. Не дека немаат дефанзивци да го успорат и тоа е малце ризично, ама формата ми дава надеж плус поголемиот фокус на де Коло. Исто 6.5 на Отело Хантер е исплатлива варијанта за играње, исто одлична форма а Химки нема ниедна класична петка да му парира, добива 20-25 минути во последно време и користи целосно, на границава го играм сигурно.

Тразбон-Гозтепе ќе ја пробам 1&2-5г (2.10) во СпортЛајф и Алкмар-Осс к2 ..... Со среќа:P

Futsal Srbija - Kazahstan 2 okolu 1,6 koef e vo drasticen pad ama bi moralo ova da e poklon, Kazahstan vlozuvaat mn vo futsal, imaat brazilci vo timot i najkompleten golman vo svetot, koj celo vreme igra kako golman-igrac, srbite se prosek ekipa imaja sreka dosta Italija gi demolira ama se spasija, so Slovenija srekno isto se protnaja, ke se branat 40 min i ke cekaat na kontri pa bi treblao lesno Kazahstan so 5 igraci vo napad da gi probijat daleku se pokvalitetni

Uz Cska i Zvezda dobar triple e ova

Последно уредено:
Ги пробав Трабзон и Билефелд гг прво полувреме 22 коеф на 50 денари нека трчкат :D

Денес треба Лас Палмас да ја добие Малага околу 2.30 е коеф за 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom