Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Првите дваесет минути играа нешто во напад. Потоа НУЛА Матич нешто играше, ама Погба беше катастрофален. Марсијал и Алексис особено се трудеа по нешто, а синоќа најдобро се виде разликата помеѓу Кејн и Лукаку.
Едноставно Тотенхем имаше помалку грешки.

Ретко гледам Манчестер Јунајтед, но она вчера не беше кој имал помалку грешки, туку беше класичен пораз, ве надиграа како да сте 5-то место по англиските дивизии.
Реално...

Среќа што со двајца копачи позади него Погба игра на врвно ниво па можеме да компензираме.
Незнам го немам пратено Погба у Јувентус да бидам искрен, незнам таму што позиција играл и у која формација како се понашал.
Ако го немаш гледано Погба во Јувентус а викаш дека не си го гледал, како можеш да знаеш дека игра или играл на врвно ниво?
Ти кажале тие што го гледале?
Оти од како е дојден кај нас, такво нешто се нема случено.[DOUBLEPOST=1517503116][/DOUBLEPOST]
Ретко гледам Манчестер Јунајтед, но она вчера не беше кој имал помалку грешки, туку беше класичен пораз, ве надиграа како да сте 5-то место по англиските дивизии.
Реално...
Батка, ние вчера изгледавме како Бриџит Џонс во тоа костумот на зајак, на забавата.
Тотално утната работа.

Незнам го немам пратено Погба у Јувентус да бидам искрен, незнам таму што позиција играл и у која формација како се понашал

Позади него секогаш беше Пирло, а до него Видал или Маркизио...фактички секогаш околу него имаше играч што ќе го корегира ако ја изгуби топката, затоа играше послободно во Јуве и често градеше позиција за шут надвор од шеснаесетникот.
Чудо е како тренер од калибарот на Мурињо и после година ипол дена неможе да му ја погоди поставеноста на Погба...

Лукаку е цреп невиден, тој треба да грее клупа едно добри 3-4 утакмици, гол нема дадено 2месеци во ПЛ, или дава против Вотворд катастрофа нека го игра Марсијал класичен напаѓач и толку..

Брат, штопер е, тој со десна не знае не па со лева
Иако се однесува на колегата Џонс ова ќе го сметам за навреда и кон мене.

Дои да видиш као играм со лева бро. Ова вчера од Џонс се учи на прв тренинг. Т.е не се ни учи ова, логично е, ко што рече видук самата поставеност на телото ти наметнува да играш со лева нога у овој случај. Лигаменти ќе искинеш ебате дебилот Џонс.

@Scirea Погба у Јуве беше млад играч со потенцијал да стане врвна класа играч, у Манчестер е уфилмана 100 милионска ѕвезда што мисли дека моментално е Зидан.
Макелеле и Рој Кин да му играат до него он пак ќе глуми лудило.

Иако се однесува на колегата Џонс ова ќе го сметам за навреда и кон мене.

Дои да видиш као играм со лева бро. Ова вчера од Џонс се учи на прв тренинг. Т.е не се ни учи ова, логично е, ко што рече видук самата поставеност на телото ти наметнува да играш со лева нога у овој случај. Лигаменти ќе искинеш ебате дебилот Џонс.

@Scirea Погба у Јуве беше млад играч со потенцијал да стане врвна класа играч, у Манчестер е уфилмана 100 милионска ѕвезда што мисли дека моментално е Зидан.
Макелеле и Рој Кин да му играат до него он пак ќе глуми лудило.

Не постои поголема навреда од тоа што лично те познаваме ;)

Статистика кој колку трча од играчите се наоѓа? И во живо кога ги гледав и на телевизор добивам впечаток дека Марсиал го мрзи што живее, не пак да трча.

Статистика кој колку трча од играчите се наоѓа? И во живо кога ги гледав и на телевизор добивам впечаток дека Марсиал го мрзи што живее, не пак да трча.
Лукаку како ти се чини?

Сезонава, на 2-3 пати фатив статистика на ТВ.
Мата имаше најмногу истрчано (10-12км).

Би требало компаниите кои водат статистика во ПЛ да имаат некоја база на податоци (free или платена).

Сезонава, на 2-3 пати фатив статистика на ТВ.
Мата имаше најмногу истрчано (10-12км).

Би требало компаниите кои водат статистика во ПЛ да имаат некоја база на податоци (free или платена).
Има статистики ама сигурен сум дека не сакаш да ги знаеш:mad:.
Едно време бевме втори ама отпозади;).
Одтогаш баталив да гледам статистики колку трчаме, да не ме фаќа сафра.

Погба Матиќ Лингард

Рашфорд Санчез Марсијал нека мењаваат улоги у напад, а Лингард нека трча и за Погба

Povazno e trenerot da smeni pickarskiot pristap na igrata, otkolku zamenuvanje na pozicii na igrachite. Ne deka i toa ne e bitno, ama najbitno e trenerot da postavi poofanzivna i podobra igra za oko, posto neli so ovaa taktika ne mu odi bas dobro protiv pojakive ekipi.

Не ни до пристапот, до идиотизмот на мурињо е што не приметува дека озбилниве екипи не силуваат у средина ако играат погба и матич, против арсенал играше 3 5 2 и беше друг исходот, ама останативе не кинат.Фелаини беше измислен за прошлава, да им парира на дембеле али и остали у средина, плус да подели некој лакт, со ерера не верувам да би имало разлика

Последно уредено:
Не ни до пристапот, до идиотизмот на мурињо е што не приметува дека озбилниве екипи не силуваат у средина ако играат погба и матич, против арсенал играше 3 5 2 и беше друг исходот, ама останативе не кинат.Фелаини беше измислен за прошлава, да им парира на дембеле али и остали у средина, плус да подели некој лакт, со ерера не верувам да би имало разлика
Друже ја гледаше ти со Арсенал? Што ако игравме 3 52 , да не бевме случајно надмоќни или слично нешто? Да не случајно играта беше различна од оваа со кокошките?
Они изиграа како ќорчовци и сами се победија , ние ја држевме раката на газот цел натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom