Пак ја згреши работава....не е тој брат ми (кој го немам) баба ми е таа на Финскиот форум со 120г....да те биваше за математика и 2+2 немаше да ја
преградуваш дневната на првата поладна зима., и ја смалиш од 40 на 30м2
Прегледај го приврзокот 184932
Ако се сеќавам прва слика после монтирањето на климата (од страна на твојот монтер-другар
напишано овде) ти и женати по тарзанки дома се шетавте имаше и слика ставено so tarzankata....ама таа зима беше исто така топла како оваа...Но во ланската зима куршлус, кочан ладно и Даикинчето твое се мачело кутрото па место тарзанките џемперите работеле (што не се сликавте ланската зима со џемперите и јамболиите?
)....по што следи преградување на дневната од 40м2 на 30м2....гипс-картонот изгледа е поефтин од нова клима а ?
Монтерчето што ти даде попуст и ти ја избра климва сеа шо праи, помагаше со преградувањето?...или се спукавте и немате муабет оти те заебал?....нема друго
И ти ала некој тука со 5парачки постови тазе регистрирани најдовте мене да ме исмејавате ?
....ама изгледа IQtто ви е мининмалац....Совет.за вас...прво у својот двор погледнете си што глупости претходно имате пишувано пред да се насанкате и испаднете глупи за све паре
40м2 ги смалил во 30м2 со преграден зид.....поголема глупост ни Климе нема напишано....и ти си нашол за себе спорт-самопразнење мене да ми реплицираш и ме критикуваш, демек ми се ругаш ?
Си се захебал...тој спорт е на мојa страна и секогаш победувам
.....Марко сум бил, и фински сум знаел.....бог да чува од вакви Пациенти-Гипсари