E пријателе да си здрав и жив ! Не верував дека ќе бидат до толку бедни , дека ќе паднат до толку ниско за да мора да докажуваме дека 2+2 се 4.Davenik za slamka se faka, vaka mi izgleda LOBITO vo diskusijata za Haierot.
Dali e B ili e E, ednata ima, drugata nema eurovent. Odgovorot e mnogu prost izgleda, a toa e deka ne postoi B verzija. Bidejki 9-kata i 12-kata se B, nekoi sajtovi po inercija stavaat B i na 18-kata koja vsusnost nosi oznaka E. Mnogu prosto.
PDF od Energija za HAIER TUNDRA, neka otvori koj saka da proveri na nivnata strana
Прегледај го приврзокот 184495
Barav i strana koja prodava takov model so B vo oznakata i eve primer eden romanski sajt
Прегледај го приврзокот 184496
dole ima data sheed za download i otvoriv da vidam sto ima podatoci za toj B model
Прегледај го приврзокот 184497
Izleze deka nema B model tuku e pak so E za 18-kata
Okolu cenata dali e evtina ili skapa kaj nas eve kolku e vo bugarija 1200 leva sto e okolu 36.500 den.
Прегледај го приврзокот 184498
Korisen holandski sajt na koj moze da se proveri koi modeli na Haier se prodavaat i kolku da barate TUNDRA SO OZNAKA B za 18-kata, nema da najdete, a ke najdete eurovent za site modeli
http://www.ecr-nederland.nl/nl/page/downloads/documentatie/haier
Прегледај го приврзокот 184499
http://www.ecr-nederland.nl/files/eurovent_haier_tundra_AS18TD2HRA1U18EE8ERA.pdf
Мислиш дека тие не ја знаат таа инфорамација ? Ја знаат, многу добро, затоа ги боли

Но на форумов сме јас и ти и уште неколку добронамерни. Потоа ги имаш креатурите на ГрееМКД за кои секој потрошен збор е зијан и остануваат уште рамнодушните и опортунистите кои само сакаат на тацна најдобри и најточни информации без да се помачат самите и најлошите сеирџиите кои се полоши и од Грее клоновите оти тие барем тролаат за пари, имаат некоја материјална цел, а овие само за да може да бараат влакно во јајце, ако не го најдат ќе го измислат, ќе се фатат за него и со некое чудно задоволство ќе те линчуваат и ќе фрлаат камења против тебе. Чудно некое племе сме ние. Не заслужуваме ништо добро ! Кај нас ниедно добро дело не минува неказнето ! Добро запаметете го тоа !

)