Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Хајлтајтс од денес, 03:37 вториот гол, од клупа (веројатно Чеде) глас искина да покријат втора статива, и на крај вика „Вања, па една минута ти треба“ :D

Академија пандев е клуб формиран за да развива и продава играчи. Зошто би го шитнале сеа го Вардар кога за година, две со набилдана статистика ќе му извадат поубава сума.
Znaci najperspektivniot fudbaler vo nasata liga ne mozeme nikako da go kupime bidejki strumicani ke bildale statistika na nego narednite dve godini.o_O

Ја незнам како може Чеде и тој белгиецот шо му е помошник да неможат да најдат некое дете од Белгија, па нели имале конекции, пријатели... изгледа ништо од тоа.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Znaci najperspektivniot fudbaler vo nasata liga ne mozeme nikako da go kupime bidejki strumicani ke bildale statistika na nego narednite dve godini.o_O
Клубот од струмица нема никаква потреба да го продаде јани на вардар за сума три четири пати помала од таа што би ја добиле доколку успее да се развие според очекувањата. У19 репрезентацијата игра одлично, а таму еден од лидерите е јани. Хипотетички ако се пласираат на европско за у19 и јани изигра ваква полусезона во Македонија цената ќе му рипне минимум на пола милион. Пред година две имаше шпекулации дека ќе потпише во Интер, зошто би доаѓал во моментално дисфункционален клуб?

Дополнително, што пандев ваљда му е менаџер и повеќе би сакал да го види во лига каде би набилдал цена, него тука на нививе.

Ја незнам како може Чеде и тој белгиецот шо му е помошник да неможат да најдат некое дете од Белгија, па нели имале конекции, пријатели... изгледа ништо од тоа.

Па ти мислиш дека Чеде ги бира играчите..? Се е препорака од некои 'други'. И што веќе толку се чудите како да е нешто ново.. Па сите веќе знаеме дека се ропаци се во управа на Вардар.
Дали не можат или не сакаат..

Шу праите, деца ?! ..... Пак мизерни:kezec: Видеото шо го погледнав е катастрофа од игра ..... Брука

У екипа пишува дека сме биле заинтересирани за двајца играчи на Марибор, заден везен и штопер.

У екипа пишува дека сме биле заинтересирани за двајца играчи на Марибор, заден везен и штопер.
Екипа ниеден трансфер не погоди, пуштаат муабети слушнато-недослушнато

Нема шанси ..... Со стилот на носење играчи во Вардар,лажно е веројатно .....Кога сме донеле дирекно јак играч од јак клуб,освен на прсти,Фелипе,Николов итн ....:cautious:

Natprevarov ne e nikakov reper za kvalitetot na timov. Neznam zasto sudite na prva prijatelska.
Ako ne se lazam , lani Vardar imase najbedni rezultati od Antalija a epilogot na leto bese grupna faza u Liga Evropa... taka da dajte malce prostor i za optimizam, pa i ne e do tolku beda i ocaj kako sto vi se komentarive vasi.
Sostojbata e komplicirana od mn pricini, spored mene se pokazha senzitivnost sprema Nikolov sto bese pusten za skromna suma sto neveruam deka nesto ke smeni od finansiska gledna tocka, ama nekako ova so nego i shiptarcevo musliu im e kako karma za Maksimov.
Na drzok nacin im bese zemen na Trakai kade sto im se dade i prostor za tuzbi, a shiptarchevo si otide bez nikakva otsteta so vazecki dogovor, ili na naski kazano me napraivte reprezentativec a ja vi se namochav u lice.
Ali i toa e minlivo , ne se nekoj nepopravlivi raboti ili nemenlivi igraci, pa eden Shalke go izgubi Gorecka sto nareden dogovor mu e so klauzula od 500milioni EU, pa treba da se place po Nikolov ili shponov??
I druga rabota sto e od esencijalen karakter e toa sto za 5 meseci budzetot ke se rastereti za 50% so zavrsuvanje na dogovorite na Stojkov, Grncarov, Glisic, Gligorov, Hamba.. a mn pomarkanten del e toa sto momentalnite formi na istite, i ne se od nekoe vitalno znacenje za kvalitetot na igrata.

Taka da, u bukvalna smisla daj te mu vreme na vremeto... moja prognoza e deka sezonava ke nema prostor za senzacija, realnosta e 8 boda a oponentot e so igraci koi igraat bukvalno u zivotna forma, i u golem prilog im ide katastrofalnite Pobeda i Palister a edina nadezh e Sloga i moze do negde Zingoleks da im skine nekoj bod...
E sega e momentot ako noviov brazilec se planira za u prvi 11 , koj od Hamba ili Novak ke sedne na klupa, poso neli samo 5 e dozvoleno u startni 11. A kako sto e tenka centralnava defanzivna, nz zasto uste se chuva uopste Ermenecov u klub koga na desen bek ima soliden izbor...
p.s. On bese edinstven sto prv kako picka izbega prema soblekualna posle Sosiedad i nedojde da otpozdravi kopileto... duri nekoj go vikna koa idese prema tunel, ama kao nesto odmavna so raka.

^Само да не го планираат за штопер, пошо у репрезентација знаат да го играат штопер.

На лето мора да се растеретиме од големите плати на старците, да донесеме квалитетни странци и да собереме уште некој добар репрезнтативец...
Спред мене некои сега, а некои на лето едноставно мора да ги снема од тимот, а мислам на Грне, Глишиќ, Глигоров, Попов, Брдаровски, Вања, Блажевски, Стојков...
Да се донесат 2 квалитетни штопери, лев бек, 2 средњаци, крило и шпиц.
Од Македонските играчи желба ми се Бабунски и Тричко.

Клубот од струмица нема никаква потреба да го продаде јани на вардар за сума три четири пати помала од таа што би ја добиле доколку успее да се развие според очекувањата. У19 репрезентацијата игра одлично, а таму еден од лидерите е јани. Хипотетички ако се пласираат на европско за у19 и јани изигра ваква полусезона во Македонија цената ќе му рипне минимум на пола милион. Пред година две имаше шпекулации дека ќе потпише во Интер, зошто би доаѓал во моментално дисфункционален клуб?

Дополнително, што пандев ваљда му е менаџер и повеќе би сакал да го види во лига каде би набилдал цена, него тука на нививе.
Aman so toj pesimizam dajte malku pooptimisticki da razmisluvame.Inace so napadi bez davanje predlozi ili idei nisto ne pravime.Eve po tvoe koj igrac mozeme ili imame sansi da go doneseme na pozicija zaden vezen?

Aman so toj pesimizam dajte malku pooptimisticki da razmisluvame.Inace so napadi bez davanje predlozi ili idei nisto ne pravime.Eve po tvoe koj igrac mozeme ili imame sansi da go doneseme na pozicija zaden vezen?
Мал Брацо можеа да го земат за до крај на сезона, за у лигава е Чави.

braco e germanec. ke faka mesto na stranec a baska sto toj prv ke ne namesti. ne ni treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom