Shameless (US)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не дека ми е гајле што мислат дека Македонците зборуваат Грчки, ама глупа грешка е. Покажува дека креаторите не се доволно едуцирани во врска со Балканот. Шо кур спомнуваат нешто, шо немаат разбирање доволно...

Инаку една од омилените серии ми е, иако последниве две сезони се поинакви (да не речам паднати у квалитет) сепак Shameless FTW

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Не дека ми е гајле што мислат дека Македонците зборуваат Грчки, ама глупа грешка е. Покажува дека креаторите не се доволно едуцирани во врска со Балканот. Шо кур спомнуваат нешто, шо немаат разбирање доволно...
Не мора да значи
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_(Greece)
Може овде бил во манастир.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Е да, пробав некако да го рипнам ова.
За жал, заклучок за странците „Македонија е во Грција“.
Не, тоа е заклучокот на странците, кои во продукција/тимот имаат butthurt грчки националисти/фанатици.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Не, тоа е заклучокот на странците, кои во продукција/тимот имаат butthurt грчки националисти/фанатици.
Не не, не ме сфати. Мислев на гледачите лаици странци.
А ништо чудно, и јас помислив дека во продукција/тим може имаат некој грк и намерно да е ова.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Ми се смени мислењето за Ирецов.
Мех, од толку интересен што изгледа сакаа да го направат, типот е тотално неинтересен и досаден. Карл пак со онаа психото, Деби со педерон фризер, Иан е више досаден со сезони уназад, Лип е закочен во простор и време, бар кога пиеше беше за жалење и правеше глупости, сега е одечка рамнодушност.
Серијава има опаднато за две оценки барем, иако уште ја гледам со некоја еуфорија пошто е Шејмлес.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Претчуство, искрено се надевам дека грешам:
Лип ќе се степа и биде убиен од таткото на Сиера
и јас ќе паднам во депресија.
Ова го кажувам на сеуште неизгледана претпоследна епизода.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Наскоро на Телма. А баш помислив периодов да пуштам од прва сезона неколку епизоди дека веќе заборавив какви беа сите тогаш :D

Сезонава си заврши денес. Мене воопшто не ми беше нешто полоша од претходно, посебно првите епизоди беа ептен добри и имаа доста баш смешни моменти. Ама да напоменам дека воопшто не се замарам со тоа како требале да постапуваат и зошто постапуваат така како што е, и дали мене тоа ми се свиѓа или не. Си гледам за забава, и уживам во серијата како што уживав и на почетокот.

Инфо за следна сезона има?

Kajgana Shop

На врв Bottom