Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не сме во никаква добивка кога најдобриот играч го даваме на Јунајтед и Мурињо, па уште и бесплатно да го дадеме, аман.
Таа формација нема да функционира никогаш оти со Микитрајан, Озил и Вилшир во среден ред оти Џака во никој случај не може да биде последен играч пред одбраната, со друг играч има логика формацијата да биде успешна

Волкот, колку и да пропадна последниве сезони, генерално ќе го памтам како добар играч придонесе колку-толку за клубот, сепак 100 голови не се за потценување.

Наводно Обамејанг договорил лични услови со Арсенал, според неколку извори..... али никој од тие извори мене лично не ми е релевантен. Така да, 90% лажги со опашки

Венгер па нека му дава капитенската трака на Чех ...
Бравос за Џеки, супер вести, ајде сега Озил е следен :D
Telefot saying we’re discussing Giroud plus cash deal. Not really anything new.

Последно уредено:
Јас само се нервирам што не го дадовме Санчез уште летоска.
Вака си напраивме беља само со оваа сезона. И Венгер е крив за тоа, никој друг.

Ете следна година и со Ремзи ќе бидеме во иста ситуација, што кур не му го продужат договорот уште сега, да не се чека последна година па пак ист муабет. Нити ќе можеш да го продадеш нити ќе биде заинтересиран. Четири играчи, првотимци еј алоооо четири ни влегоа во последна година.

Ова во ФК Мралино го нема.

Инаку да не се лажеме, за Абумејанг дркавме сите на него кога бевме поврзани лани, добар играч е, дали ќе се снајде кај нас незнам само лошото е што земаме играч на позиција на која имаме премногу. Во случајов сега треба Жиру, Велбек или Лаказет да си оди (нормално Лаказет нема да биде тоа).

Мора да покриеме на позиции кои се слаби во моментов, а ние тоа не го праиме. Или ќе глумиме Ливерпул каде се гледа да се даде гол повеќе отколку што се прима.

Кога почнуваме со желби, греота е што не загризавме повеќе за Дракслер, наместо Миктаријан на пример. Дракслер лево, Абумејанг средина, Малколм десно, Озил полушпиц....

Единствен сум во фан клубов што го сака ова што го гледа од тимот моментално?

Иако е пропадната сезоната, малце сум хајпнат ако се остварат трансфериве. Ако е вистина за Обамејанг мислите Венгер конечно ќе ја врати 4-4-2 ? Средина од Озил,Џака, Ремзи и Вилшер со напад Обамејанг и Лаказет, м? Па и уште гледам има шанси да си одат Велбек и Дебуши. Дали конечно ја добиваме транзицијата од клубот што ја бараме долго време?[DOUBLEPOST=1516136442][/DOUBLEPOST]Јас лично едвај чекам да го нема Санчез во тимот. Макар и без пари да го пратиме ме заболе, само не сакам веќе да ми е во тимот.

Исто така мислам и дека му се последни месеци :D

Уште година-две максимум, староста нема да му даде повеќе да не води
Староста на помлади години ќе не снајде нас фановите додека го гледаме на клупа.

И јас сум океј со трансферите АКО се земат сите тројца, и АКО се задржи Озил. Инаку само со Микхтаријан и Абумејанг, ако си иде Озил ништо не праиме.

И нормално чистка една да напраиме у одбрана. Дебуши аут, Белерин на клупа, Најлс на негово место.
Холдинг позајмица, Чемберс продажба, нека го земат Еванс ако треба неможе да е полош од двајцава.

И на лето замена за Чех, Кош и шиткање на останато срање како Елнени, Велбек, Жиру (иако го сакам стар е веќе).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom