Напротив тоа не е никаков проблем. На 3ти кат не е проблем да се намести клима.A izmegu na drva I klima problemot e sto sum na 3 sprat i normalno koe e poekonomicno za invertor neznam kako bi gi greel drugite 3 sobi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напротив тоа не е никаков проблем. На 3ти кат не е проблем да се намести клима.A izmegu na drva I klima problemot e sto sum na 3 sprat i normalno koe e poekonomicno za invertor neznam kako bi gi greel drugite 3 sobi
без да протежирам било кој бренд, еве ти едно корисничко искуство (од членовите кои пишуваат на темава), за куќа од 200 квадрати кој што се грее ми се чини со три клима-инвертери, па сега ти види:Na sto e poekonomicno za greenje parno na struja ili Klima invertor.100m2 sprat. Salon kupatilo.3 sobi I hodnik.
Pa so samoto kupuvanje na mobilniot klima ured ima sed za crevoto da se izvadi niz prozor a pritoa da ima i dihtuvanje ili pak da se stavi crevoto vo dupka za odzakА цревото за воздух како ќе го извадиш надвор без да те мава промаја од дупката!?!?
Eve na klimi mk ima i so opcija greenje i ladenje https://klimi.mk/product.php?id=168Кај виде мобилни клими за греење?
Јас само за ладење сум сретнал!
Edno ne mi e jasmo kako moze kaj mobilnite klima uredi sto great da ima vrska nadvoresnata temperatira neli kompresorot e vo vnatresnata edinica.SCOP 2.6 ова жали боже за греење на температури испод 7 степени надвор.
Абе кој те лаже тоа? И пруга кон Албанија ќе градат ама која година ќе биде, не се знае!Koga ke pocnat subvenciite na klima uredite inverteri dali znaete ?
Bidejki ima subvencii za peleti a rekoa deka i za klimi inverteri ke davaat ama me interesirase od koga dali od narednata grejna sezona.Абе кој те лаже тоа? И пруга кон Албанија ќе градат ама која година ќе биде, не се знае!
Море дете, субвенциите за пелети ги измисли жмро оти имаа личен интерес у таа бранша, не од љубов кон македончето.Bidejki ima subvencii za peleti a rekoa deka i za klimi inverteri ke davaat ama me interesirase od koga dali od narednata grejna sezona.
Стрелец те замолив за одговор на неколку прашања, дали ќе најдеш време за одговор?@Che59 moze li nesto poveke da ni kazes za Mitsuto SF50 kako raboti...batali subvencii i nebitni muabeti.
Klima od 67.000 klima dali gi zadovoluva tvoite potrebi, kolkav prostor grees vo kukjata so nea i kako raboti....AutoFanot go biva ili prva vtora ? Kako ja rabotis so Fanot i Temperatura ?
Merisli potrosuvacka ili Temp na izduv?
Gledam max izduv i e 720m3....dali go koristi toj izduv SuperHigh na Auto?
Kako so defrosti i slicno....slusnavme deka si pored reka so golema vlaznost.
Spored tebe koi se pozitivni strani na klimava i realno dali i naogjas nekoja mana ?
Би те замолил малку подетално да ни опишеш како работи Амберот-30.Како работи кога оди во дефрост. Дали ти си задоволен со овој модел. Во колкава и каква просторија е поставен? Воедно би те замолил за одговор: Дали Амбер_30 или Хансол-30? И зошто? Дали има Амбер-30 2,5kw и колку пари е? Стрелец однапред благодарен на одговорите?