Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Edno ne mi e jasmo kako moze kaj mobilnite klima uredi sto great da ima vrska nadvoresnata temperatira neli kompresorot e vo vnatresnata edinica.SCOP 2.6 ова жали боже за греење на температури испод 7 степени надвор.
Абе кој те лаже тоа? И пруга кон Албанија ќе градат ама која година ќе биде, не се знае!Koga ke pocnat subvenciite na klima uredite inverteri dali znaete ?
Bidejki ima subvencii za peleti a rekoa deka i za klimi inverteri ke davaat ama me interesirase od koga dali od narednata grejna sezona.Абе кој те лаже тоа? И пруга кон Албанија ќе градат ама која година ќе биде, не се знае!
Море дете, субвенциите за пелети ги измисли жмро оти имаа личен интерес у таа бранша, не од љубов кон македончето.Bidejki ima subvencii za peleti a rekoa deka i za klimi inverteri ke davaat ama me interesirase od koga dali od narednata grejna sezona.
Стрелец те замолив за одговор на неколку прашања, дали ќе најдеш време за одговор?@Che59 moze li nesto poveke da ni kazes za Mitsuto SF50 kako raboti...batali subvencii i nebitni muabeti.
Klima od 67.000 klima dali gi zadovoluva tvoite potrebi, kolkav prostor grees vo kukjata so nea i kako raboti....AutoFanot go biva ili prva vtora ? Kako ja rabotis so Fanot i Temperatura ?
Merisli potrosuvacka ili Temp na izduv?
Gledam max izduv i e 720m3....dali go koristi toj izduv SuperHigh na Auto?
Kako so defrosti i slicno....slusnavme deka si pored reka so golema vlaznost.
Spored tebe koi se pozitivni strani na klimava i realno dali i naogjas nekoja mana ?
Би те замолил малку подетално да ни опишеш како работи Амберот-30.Како работи кога оди во дефрост. Дали ти си задоволен со овој модел. Во колкава и каква просторија е поставен? Воедно би те замолил за одговор: Дали Амбер_30 или Хансол-30? И зошто? Дали има Амбер-30 2,5kw и колку пари е? Стрелец однапред благодарен на одговорите?

Денеска ќе прави месец како почнав да го користам и попладне ќе извршам контролно читање на струјомерот и ќе донесуваме заклучоци.@Che59 moze li nesto poveke da ni kazes za Mitsuto SF50 kako raboti...batali subvencii i nebitni muabeti.
Klima od 67.000 klima dali gi zadovoluva tvoite potrebi, kolkav prostor grees vo kukjata so nea i kako raboti....AutoFanot go biva ili prva vtora ? Kako ja rabotis so Fanot i Temperatura ?
Merisli potrosuvacka ili Temp na izduv?
Gledam max izduv i e 720m3....dali go koristi toj izduv SuperHigh na Auto?
Kako so defrosti i slicno....slusnavme deka si pored reka so golema vlaznost.
Spored tebe koi se pozitivni strani na klimava i realno dali i naogjas nekoja mana ?
Дали со Темп копчето ги отчитуваш овие температури 25 и 19 или на твој термометар ?Здраво
Имам Gree Lomo LCLH 3.5 kw, имам мал проблем со исклучување и вклучување на климата пр: местам темп 20с за да се исклучи треба да постигни 25с, и повторно да се вклучи треба да падне температурата 19с. Има некое решение за ова, климата ја користам во спална.