Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
За Мурињо на пример. До вчера ти беше Господ сега ти е гомно. Мене ми бил гомно отсекогаш и секогаш ќе ми биде.
И не знам колку сум далеку од реалноста, ама ајде штом ти викаш така нека биде.
Грешиш. Баш пред некој ден пишав дека уште останува кај мене респектот за него, иако ме разочара со некои постапки од кога го избркаа. Дури и цело лето, па и некој месец после тоа слепо си верував дека Јунајтед се сигурни шампиони затоа што верувам во него и неговата фамозна втора сезона :D
Дури и малце криво ми е што падна вака како што падна, ама барем во вистинскиот клуб за паѓање е :P

Мења, Алексис може да помогне да дотраме далеку во ЛЕ, освен тоа на лето негов избор е што ќе прави, сега ако се деси трансфер, тоа е одлука на клубот и секогаш клубот и Венгер ќе ја носат вината дека го продале Алексис на сред сезона и тоа не на никој друг туку на Мурињо

у право си мења, братов многу пти се влече по терен нема желба да игра за вас, на моменти сте ко со десет души у игра

Sent from my iPhone using Tapatalk

Микитарјан го нема во составот вечерва, ни на клупа. Не мора да значи ништо ама прееска имаше слики дека е во хотелот.[DOUBLEPOST=1516044185][/DOUBLEPOST]
Изгледа блиску е работава

Санчез ќе биде подобар од Хазард ако догодина како топ 3 фудбалер во Јунајтед ги одведе до титула во премиер лигата.

Хазард тоа два пати го направи досега.

Точно е, имаше прееска видео со неговите голови, се вклучив на стрим да видам зошто еден имаше твитнато такво нешто а знаеш, секакви има додека трае трансфер периодот. После тоа имаше и емисија кај што дискутираа што Санчез би му донел на Јунајтед ама ај настрана тоа, ова Мурињо што изјавил дека би лажел ако каже дека Микитарјан е оставен поради тактички причини е најголем доказ. Две години е менаџер и го имам приметено дека збори било што за in/out трансфери само ако е сигурен.

Manchester City are refusing to pay Alexis Sánchez £350,000 per week as that figure would eclipse the wage of some of their stars, including Kevin de Bruyne, and could cause unrest within their squad. :toe:

Mногу внимаат Сити на парите, да не потрошат многу...

Санчез ќе биде подобар од Хазард ако догодина како топ 3 фудбалер во Јунајтед ги одведе до титула во премиер лигата.

Хазард тоа два пати го направи досега.

Ок, и од Кејн е подобар еве пошто Кејн не може да го одведе Тотенхем до титула. И од Бејл од Тотенхем беше, пошто и тој не можеше да го одведе Тотенхем до титула.

Каква глупа компарација правиш ау.

Нели имате wage structure, не сте како лошите Јунајтед, како вака late bid? :icon_lol:
Глупости се, без разлика дали е точно или не :D
Ама ми звучи како Сити се повлекува па ај да вмешаме некој друг за да е поинтересно. Ако е вистина пак е глупо дека ни Арсенал ќе прифати понуда од Челзи, ни па Челзи ќе понуди колку Јунајтед :toe:

Сега Челзи со 450 000 неделно ко ќе се испрчи, целиот систем ќе го наруши;).
Крај за ПЛ и пошироко!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom