- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Ја навивам вие да го земете![]()
Е зш бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја навивам вие да го земете![]()
Тоа баш сакав да прашам, од ваша страна кај би го пуштиле ако може да бирате. Во Челзи или во Јунајтед со МурињоЈа навивам вие да го земете![]()
Е зш бе?
Тоа баш сакав да прашам, од ваша страна кај би го пуштиле ако може да бирате. Во Челзи или во Јунајтед со Мурињо![]()
Замислувам каква е ситуацијата, го влечат Мики за нозе, тој со ноктите гребе по паркетДо сега ако имаше некакви шанси да не оди во Јунајтед доколку Сити реши да му ги исполни барањата, сега веќе нема никакви дилеми, само прашање на време е кога ќе потпише. Останато им е уствари само уште Мики да го натераат да оди во Арсенал![]()
Јалн'ш си Мирињо не е во ЧелзиЧелзи, ради Мурињо
Кога ќе има вести дека му понудиле иста плата, ќе збориме.Ама Челси не го прави тоа тие имаат граница, kako, ama zoshto sega vaka
Трансферот на Санчез во Јунајтед е формалност, ама во последен момент се појавува информација (чудно, од новинари блиски до Манчестер Сити), сомнителна во потполност, дека Челзи се обидува да го украде Санчез од Јунајтед.
Аха, да. И алкохол нема да пиеме. Сигурно бордот реагира сега, бидејќи им недостасува адреналин во животот. И зошто реализација на трансфер во нормални околности е за пички.
Секако, Јунајтед ќе го добие играчот и повторно ќе се соочиме со Видук и сличната на него инфантилна фан -база и добропознатото ,,хахаххахах ги заебавме напатениве Челзи, по којзнае кој пат".
Нема потреба да се чуствувате заебаени, еве и Керол ќе го земите.
Од Сити доаѓа инфото, тие ги брифирале новинарите дека и Челзи бил заинтересиран.Баш ме интересира од која страна доаѓа приказната, затоа што истово се случи и летото со Лукаку. Кога веќе се е готово, тогаш ќе пробувале они. Глупо е од која страна и да гледаш. Посебно ако информациите не доаѓаат од Челзи, тогаш е бедно![]()