Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После продавањето на Санчез и губењето на Озил им треба само едно промашено лето и чао можат да кажат на ЛШ за навек.
А летото ќе им биде од сам старт промашено пошо Венгер ќе остане.
тука е
среќна нова и се надевам годинава ке научиш нов збор, доста е со канцерогенов, почна да зрачиш
иначе исти си ко Донев па Челзи коа стана второ место иако имаа натпревар повеќе од Јунајтед дојде да се фали тука хахах
и сеа демек пет бода пред Арсенал и не сте беда, беда сте бе од навивачи до играчи
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кариус и Гомезај Гомез детиште е уште ама Клоп со голманиве ова подобро да си го реши на лето.
Апсолутно не мислам за тоа кое место сме и како играме, туку кога викав дека Арсенал го превзема епитот од Ливерпул на великан кој се срами и кој тоне ти се смееше и индиректно ме спомнуваше во постови со heeheheheheheh фекалија (еве ти нов збор) постови.
па и така беше
те снема одкако беа исто срање ко глуфче некое ќутеше
па сеа мене ме повикуваш кај сум бил
ти се сокри од тогаш наваму
имај на ум за кој клуб навиваш, пак може да врзат киксови ко лани
еве исто и сеа ќутиш за Салах а онојпат само шо се израмни со Кејн у голови одма табели статистики курци палци
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не, извини вака али премногу си глуп да сфатиш, дефинитивно. Исто е и тогаш и сега, само што ти излета со постовите, мене муабетот не ми беше за тоа кој е пред кој на табела, туку како Арсенал тоне. Тоа што Ливерпул во моментов е пред Арсенал или што Арсенал во тој момент бил пред Ливерпул на табела нема никаква врска со мојата констатација.
Во врска со Салах, не беше споредбата со Кејн туку со тоа колку се тупи на темава со Мората и Лукаку а Салах ги шие во голови.