Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ти се одмили вака на речиси перфектно полувреме цццц

После продавањето на Санчез и губењето на Озил им треба само едно промашено лето и чао можат да кажат на ЛШ за навек.

А летото ќе им биде од сам старт промашено пошо Венгер ќе остане.

Tака е, ама сметај од која висина падна Милан, а од која ќе падне Арсенал. Арсенал во европски рамки е клупче, редовен учесник во ЛШ ама без позначаен успех. Има едно полуфинале ако не се лажам, а може и да се лажам. Милан беше страв и трепет во Европа, тим кој можеше ладно да и пикне 4 гола на Барселона, тим во кој играа најголемите светски звезди. За неколку години дојде во ситуација залутани екипи во калчото на нив да заработуваат бодови. Мислам дека падот на Милан е без преседан во историјата на клупскиот фудбал.

Гомез пак се губи, и против Арсенал заеба работа и сега пак директен кривец за голов.
Голманиве се приказна за себе. Кога едниот игра секогаш прави некоја глупост, па другиот го даваат во кадар додека е на клупа. :D

тука е
среќна нова и се надевам годинава ке научиш нов збор, доста е со канцерогенов, почна да зрачиш
иначе исти си ко Донев па Челзи коа стана второ место иако имаа натпревар повеќе од Јунајтед дојде да се фали тука хахах
и сеа демек пет бода пред Арсенал и не сте беда, беда сте бе од навивачи до играчи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Апсолутно не мислам за тоа кое место сме и како играме, туку кога викав дека Арсенал го превзема епитот од Ливерпул на великан кој се срами и кој тоне ти се смееше и индиректно ме спомнуваше во постови со heeheheheheheh фекалија (еве ти нов збор) постови.

Јас мислам дека проблемот е до тренерите на голманите кај Арсенал и Ливерпул, значи не е можно такви глупи грешки константно да прават нивните голмани, од кога пратам ПЛ овие два тима имале клован на голот.
Чех во Челзи беше светска класа голман тука кај нас прави грешки ко да е почетник, пенал не може да процени.
Шчезни во Арсенал беше киксер, две сезони помина во Рома и инстантно напредна, како наследник на Буфон го гледа Јуве, друи и самот кажа дека многу лоши биле тренинзите на голманите во Арсенал.

Кариус и Гомез :гомце: ај Гомез детиште е уште ама Клоп со голманиве ова подобро да си го реши на лето.

Добро ама многу добро со гради си ја пушти топката напред, за пофалби е, така да тука и многу други бекови ќе беа во иста ситуација како Гомез, а голман мора да покрие убаво кога играч се мести за шут од таква страна. Ептен аматерско од страна на Кариус.

Апсолутно не мислам за тоа кое место сме и како играме, туку кога викав дека Арсенал го превзема епитот од Ливерпул на великан кој се срами и кој тоне ти се смееше и индиректно ме спомнуваше во постови со heeheheheheheh фекалија (еве ти нов збор) постови.

па и така беше
те снема одкако беа исто срање ко глуфче некое ќутеше
па сеа мене ме повикуваш кај сум бил
ти се сокри од тогаш наваму
имај на ум за кој клуб навиваш, пак може да врзат киксови ко лани
еве исто и сеа ќутиш за Салах а онојпат само шо се израмни со Кејн у голови одма табели статистики курци палци

па и така беше
те снема одкако беа исто срање ко глуфче некое ќутеше
па сеа мене ме повикуваш кај сум бил
ти се сокри од тогаш наваму
имај на ум за кој клуб навиваш, пак може да врзат киксови ко лани
еве исто и сеа ќутиш за Салах а онојпат само шо се израмни со Кејн у голови одма табели статистики курци палци

Не, извини вака али премногу си глуп да сфатиш, дефинитивно. Исто е и тогаш и сега, само што ти излета со постовите, мене муабетот не ми беше за тоа кој е пред кој на табела, туку како Арсенал тоне. Тоа што Ливерпул во моментов е пред Арсенал или што Арсенал во тој момент бил пред Ливерпул на табела нема никаква врска со мојата констатација.

Во врска со Салах, не беше споредбата со Кејн туку со тоа колку се тупи на темава со Мората и Лукаку а Салах ги шие во голови.

Нека си седи кариус на гол... има што да му пцујат фановите на пул. Неофицијално.:love:

Сане сам, Стерлинг подава на другата страна :tapp:

Не, извини вака али премногу си глуп да сфатиш, дефинитивно. Исто е и тогаш и сега, само што ти излета со постовите, мене муабетот не ми беше за тоа кој е пред кој на табела, туку како Арсенал тоне. Тоа што Ливерпул во моментов е пред Арсенал или што Арсенал во тој момент бил пред Ливерпул на табела нема никаква врска со мојата констатација.

Во врска со Салах, не беше споредбата со Кејн туку со тоа колку се тупи на темава со Мората и Лукаку а Салах ги шие во голови.

не не ти си од глупите
неможе по три кола да кажеш готово арсенал го земаа приматот за најбеда клуб
нешто шо пул го гради со години и години
што не го спомна Салах претходно, каква случајност коа се израмни со голови ти тогаш најде баш хехех

Е таа е таа одбрана на Сити која другите тимови не знаат да ја злоупотребат. Браво за Ливерпул и Клоп, тамам ја има поставено играта да го сјебе Пеп. Да не беше генијалниот голман на голот на Ливерпул, сега ќе беше решен натпреварот.

Пак да се браните, да ви ебам мочковците, и Конте и Мурињо.

Браво Фирмино, соблака дрес и под него поткошула домашна плетка, пу све ти ебам циганско.
Стоп заебанции за педерлук Марио и Пеџа да не ви ебам се најмило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom