НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas Saric Mirotic i Love ne mozam da gi podnesam organski

Какво шлакање и тоа без Лори и Ибака. Овој Ајзеа Томас која превара од играч (n)

Rekov ja ubavo dzabe go hypaat tolku, na ramniste so kemba e tuka mi se smeea luge. Deckoto ne znae kosarka da igra, koga ne e kaj nego topkata ne se dvizi na teren. Kakva pljacka so boston trejdot svaka cast

abe ajde.. kako be sekoja godina ciglasot ispaga da igra so pacienti,neli gi praese bolje igracite okolu nego, maksimumot im go vadese? Neli deep bea mn, so e rabotava

abe ajde.. kako be sekoja godina ciglasot ispaga da igra so pacienti,neli gi praese bolje igracite okolu nego, maksimumot im go vadese? Neli deep bea mn, so e rabotava
Чекај бе за последниве две утакмици збориме. Ја глеаше ли кажи конкретно оваа со Торонто? Виде ли дека Томас, Лав и ЏР поблиску беа бунар да напраат него кош да дадат, посебно со шут за 3 (0/10 имаа што да ти кажам повеќе?) Едвај обрачот го погодуваа. Што да прави тука циглашот?
Значи збориме за овие 2 партии дека се пациенти, никој не оспорува дека има јаки соиграчи.

Rekov ja ubavo dzabe go hypaat tolku, na ramniste so kemba e tuka mi se smeea luge. Deckoto ne znae kosarka da igra, koga ne e kaj nego topkata ne se dvizi na teren. Kakva pljacka so boston trejdot svaka cast

Сваќаш дека од повреда се враќа и дека не го користат максимално,ама тое гледај фудбал ти викам.

Плејоф 2 порази во истоко на Кавс максимум секоја година иста приказна.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom