Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа Алексис фино лепо ќе си потпише у Сити, и следува класичната: We didn't want him anyway.![]()
Кажуваш бајки дека имало дополнителни трошоци, курац дворац, за во следниот пост да лупнеш епска глупост за парите за Кутињо и да се демантираш сам.Какво сака нека е плаќањето..неможите да направите проста математика на обично ливче со милионски суми и правни субјекти што имаат и многу други дополнителни давачки во поглед на даноци,административни трошоци,камати и ти реков ми рече..глупости се тоа дека само 27 милиони net-spend...само неписмен економски чоек можи да направи таква математика и да напиши такво нешто.[DOUBLEPOST=1515696687][/DOUBLEPOST]
@Rosemberg @Донев @Peja989 @Aleksandar91
И сега има врска трансферот на Ван Дајк со Кутињо? ..како така Ливерпул 160 милиони имал за трошење?
za mancestera ti za koj bese vaka so bockas?
За греота.a ti za koj bese vaka so bockas?
Сеа Алексис фино лепо ќе си потпише у Сити, и следува класичната: We didn't want him anyway.![]()
ЏДМ го поврзуваше со Милан.
Да ми текнува дека и со Милан имаше шпекулации, но не немав сретнато као готова ствар тука сигурно бил тема и опција за управата на Милан
za mancester