Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Какво сака нека е плаќањето..неможите да направите проста математика на обично ливче со милионски суми и правни субјекти што имаат и многу други дополнителни давачки во поглед на даноци,административни трошоци,камати и ти реков ми рече..глупости се тоа дека само 27 милиони net-spend...само неписмен економски чоек можи да направи таква математика и да напиши такво нешто.[DOUBLEPOST=1515696687][/DOUBLEPOST]

@Rosemberg @Донев @Peja989 @Aleksandar91

И сега има врска трансферот на Ван Дајк со Кутињо? ..како така Ливерпул 160 милиони имал за трошење?
Кажуваш бајки дека имало дополнителни трошоци, курац дворац, за во следниот пост да лупнеш епска глупост за парите за Кутињо и да се демантираш сам.
Ти најде да кажуваш за економски неписмен :lolzz:

Ова лето ЏДМ секој ден го читав и во Италија како поинформиран од екипите и агентите повторно имаше неколку избрзани објави. Претходните сезони имаше поголем процент на погодени трансфери и кога ќе пишеше готово и готово беше. Кратко и јасно и не ширеше многу шпекулации и имаше повеќе контакти со екипи надвор од Италија.

Ова лето за Нијанг во Спартак Москва имаше објавено Done Deal и закажани медицински прегледи.

Договор на Мората со Манчестер

Но, некогаш во последен момент се прекинуваат преговорите, играчот се договори, а клубовите не успеваат да се договорат или обратно играчот не успева да се договори, откако клубовите ќе постигнат договор. Не е тој виновен, погрешни информации добива од агентите, но сака прв да ги објави и сите после него According to Gianluca Di Marzio.

Друго има многу твитови кои започнуваат со According to Gianluca Di Marzio, а уствари тој никогаш го нема тоа објавено.

Мората беше договорен со Манчестер. Не успеаа да го договорат со Реал.

Мислам дека освен со Јунајтед и Челзи со друг тим не ни бил поврзуван Мората

ЏДМ го поврзуваше со Милан.

Да ми текнува дека и со Милан имаше шпекулации, но не немав сретнато као готова ствар тука сигурно бил тема и опција за управата на Милан

Да ми текнува дека и со Милан имаше шпекулации, но не немав сретнато као готова ствар тука сигурно бил тема и опција за управата на Милан

Плус почна да пушта шпекулации ко gossip-от на сан. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom