Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.873
Значи донеле играчи во моменти кога не биле моќни како сега што се.Тоа е целта на муабетот на Стефан.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Najverojatno e deka Rafinha of Barsa e prvoto zasilyvanje. 2 godisna pozajmica I otkup za 18 m evra.

Ne znam kakov igrac e, pisuva deka moze da igra na sekoja pozicija vo sredrn red I desno krilo..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Najverojatno e deka Rafinha of Barsa e prvoto zasilyvanje. 2 godisna pozajmica I otkup za 18 m evra.

Ne znam kakov igrac e, pisuva deka moze da igra na sekoja pozicija vo sredrn red I desno krilo..
Ние здрав играч не можевме да уденеме па сеа кај повредениве ќе се пробаме

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
шр, апсо факинг лутли.

Наброј ми пола играч пред Пирло што дошол у Јуве без пари и е на рамниште на останатите 5-6 играчи без пари земени од Пирло навака.
Не се праи ментален со сила, ко да не знаеш какви трипајла од трансфери имаше Јуве пред 2011та година, Маркионовци, Елиевци и компанија.
Па на тоа и алудирав бе брат, дека пред да бидат шампиони со Пирло, Видал и компанија зимаа такви трансфери без пари и го допираа дното. Сакав да му кажам дека не е баш до тоа он што го напомена, дека пошо Јуве имал 28 титули сите сакале за нив да играат, се е до менаџментот и способноста да убедиш/привлечеш играч. Јуве зимаше Григера тип на играчи и имаше 28 титули, Јуве ги зема Пирло, Видал и компанија и пак имаше исто толку титули, тука му ја влечев паралелата на Тегла.[DOUBLEPOST=1515586354][/DOUBLEPOST]
degen, znaci ne bidi nepismen shalterski choban, toa so svetot bese izjava na italijanski novinar, pedula, zborejki za bogatstvoto so koe raspolagaat suning sto e i tocno, prebogati se i se edna od kompaniite u kina koi rastat so brzina na svetlinata, toa sto ste glupi i ste mislele deka inter ke go kupi svetot e drug muabet i ovde ja nisto ne mozam da napravam, najmalce glupocha da lecam.
За ова заслужуваш да бидеш тепан, ама онака да те фатам и да те згрбавам од мавање. Па јас се карав цело лето со тебе дека нула трансфери направивме, ти викаше у реду е почекајте ќе дојде Ди Марија, ќе дојде Раџа ќе дојде КУРОВ и на крај дојде никој. Имаме огромна среќа што се погодија Шкринијар и Весино, ако они беа фејл сеа ќе бевме 17-то место гарантирам со главава. Уствари мене не ми пречат ваков тип на трансфери, ако си ги побарал тренерот нека му ги донесат, ама МОРАШЕ да донесат еден класа играч, една ѕвезда, како сакаш формулирај го, затоа што на тимов очајно му фали Снајдер тип на играч, мотор на тимот, да ја крене екипата кога не оди, да ги повлече сите конци... Икарди е лидер, ама он е класична 9ка и голгетер, не може ништо да направи кога на тимот не му оди, не е Дибала па да земе сам да издрибла неколку души и да даде еврогол од 30 метри. Интер тука очајно многу потфрли, требаше ол ин да удрат на Хамес, ако се толку моќни скапаниците Сунинг што кур не го донесоа мајката да им ја ебам ја нивна? Ме боли кур и за банови и за све, што вика Џони се фатиле на орото и ќе играат, а ако не можат нека го продадат клубот на некој поспособен и нека се губат.

Интер ис каминг, Интер ис реди. :pov::pov::pov::pov:

Последно уредено:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Па на тоа и алудирав бе брат, дека пред да бидат шампиони со Пирло, Видал и компанија зимаа такви трансфери без пари и го допираа дното. Сакав да му кажам дека не е баш до тоа он што го напомена, дека пошо Јуве имал 28 титули сите сакале за нив да играат, се е до менаџментот и способноста да убедиш/привлечеш играч. Јуве зимаше Григера тип на играчи и имаше 28 титули, Јуве ги зема Пирло, Видал и компанија и пак имаше исто толку титули, тука му ја влечев паралелата на Тегла.
За моменталниов Јувентус зборувам дека имаат подобра преговарачка моќ и полесно договараат трансфери. Плус младиве играчи како Бернардески, Шик, Киеса и сл. прв пик им е Јувентус па потоа гледаат да фатат место во Рома, Интер, Милан.

Затоа и не се нервирам што неможеме да донесеме ѕвезда. Ѕвезда не ти доаѓа освен ако не му се дадеш голема плата (што за нас е sci-fi) или да му понудиш добар проект со стабилна околина и тренер, што барем неколку сезони ќе работи со екипата.

Како и да е, сепак сме многу мрднати од мртва точка од пред 2-3 сезони кога бевме на дното. Траснферите што ги правиме се чекор напред од Скелото, Кузманович, Фелипе Мело и сличните. Понатаму, финансиски зајакнуваме, иако има уште многу да се работи, се склучија неколку договори за спонзорства и партнерства, дигнавме маркетинг на ниво и повторно за нас се пишува по таблоиди. Тоа е најбитно за нас во моментот, да се вратиме на фудбалската мапа, да привлекуваме нови фанови во неосвоените пазари во Азија.

За мене оваа е онаа нулта година која ја чекаме 7 сезони. Па и петти-шести да завршиме, што не верувам, пак гледам прогрес на ниво на клуб, не само во играчкиот кадар и резултатите. Така да од кожа ме вадат коментари по интернетов што го прават Интер на ниво на Парма, подобро да сме се распаднеле, да непостоиме, бла бла бла. Па не ги гледајте ако ве иритираат, не знам што друго да кажам. Пластични фанови е нешто најсмрдено во секој спорт, ако навиваш за клубот навиваш и во добро и во лошо, без разлика кој играчи играат и колку се способни или неспособни. На крај краева, не навиваме за играчи, навиваме за клуб.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
За мене оваа е онаа нулта година која ја чекаме 7 сезони. Па и петти-шести да завршиме, што не верувам, пак гледам прогрес на ниво на клуб, не само во играчкиот кадар и резултатите.
:pos:
Ова ако се деси треба да се расформира клубот и да ги стрелаат сите од прв до последен.

Само едно ќе кажам, озбилен клуб не останува со двајца стопери, пардон со два и пол, Ранокија е половината. Толку.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
И Тегла не е тоа што беше.
Јбг ,толку се напативме како фанови што веќе во размислувањата сме како навивачи на фиорентина/лацио/аталанта.
До толку ни е испран мозокот.
Стефан е 100000 % у право погоре.Да ја остаиш екипата со 2 штопера е у најмала рака срамота.Дно.Мизерија!
Тоа што купија штогоде играчи е башка...

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.003
За ова заслужуваш да бидеш тепан, ама онака да те фатам и да те згрбавам од мавање. Па јас се карав цело лето со тебе дека нула трансфери направивме, ти викаше у реду е почекајте ќе дојде Ди Марија, ќе дојде Раџа ќе дојде КУРОВ и на крај дојде никој. Имаме огромна среќа што се погодија Шкринијар и Весино, ако они беа фејл сеа ќе бевме 17-то место гарантирам со главава. Уствари мене не ми пречат ваков тип на трансфери, ако си ги побарал тренерот нека му ги донесат, ама МОРАШЕ да донесат еден класа играч, една ѕвезда, како сакаш формулирај го, затоа што на тимов очајно му фали Снајдер тип на играч, мотор на тимот, да ја крене екипата кога не оди, да ги повлече сите конци... Икарди е лидер, ама он е класична 9ка и голгетер, не може ништо да направи кога на тимот не му оди, не е Дибала па да земе сам да издрибла неколку души и да даде еврогол од 30 метри. Интер тука очајно многу потфрли, требаше ол ин да удрат на Хамес, ако се толку моќни скапаниците Сунинг што кур не го донесоа мајката да им ја ебам ја нивна? Ме боли кур и за банови и за све, што вика Џони се фатиле на орото и ќе играат, а ако не можат нека го продадат клубот на некој поспособен и нека се губат.

Интер ис каминг, Интер ис реди. :pov::pov::pov::pov:
stek daj be ne se precenuj coek, forum e, sfakam, virtuelen svet, i toa sfakam, ama poveketo tuka te znaeme be ti ebam zakoraveniot pust mrsul, pa ti od mrtov kengur bi izgubil tepacka, ke tepal on nekoj drug, ke grbavel od mavanje, ok e koksal baba, smiri se i uozbili se. Ili eve mozebi preterav, bi istepal mrtov kengur ama ne kengur so celosen invaliditet od glava pa nadole, tuka gubis milion %
Toa e edno, drugo, koja ti e poentata na forum da lazes, da se pravdas pred nekogo, ne bidi do tolku pust ebate na toa da ti se sveduva zivotot.
U nikoj slucaj ne si ubeduel deka nula transferi ke napravele, i sam bese svesen deka lani koga dojdoa suning na kraj od juli ako ne se lazam, potrosija 100m evra i bea recnati za hames, u nikoj slucaj ne ubeduvase deka letovo ke pomine ko sto pomina. Toa sto mozebi ne si veruval deka naingolan ke doe ili di maria ne znaci deka si ubeduel ili deka si se karal deka nula transferi ke napraat, 90% od navivacite imavme ocekuvanja deka u PRVOTO leto so suning kako mnozinski sopstvenik na timov ako nisto drugo ke se investira dosta vo igraci, makar i ete ne dosle di maria ili rodrigez ili nekoj tret..

Se izletaa i so toa inter is coming i ko sto ti rekov i pogore, se desi nadvoresen faktor da vlijae a toa nikoj od nas ne go ocekuvase a ne veruvam deka i oni go ocekuvaa, i na kraj fakt e deka jadea blam.
Ne e bitno dali di maria ke dojde, ili james rodrigez, ili pastore, ili lucas moura, ne mozam ja so sigurnost da pogodam koj transfer oni ke go dogovorat, ama poentata mi e deka se celese na takvi iminja, i na takvi treneri, spaleti bese treta opcija, prva bea ili konte ili simeone, narocito simeone imase prostor da dojde a ne dojde, ili i za nego ne si ubeduel deka ke dojde, ili ne si veruval u toa ... nisto cudno i toa sea da go izbacis na forumov, spaleti u nikoj slucaj ne bese prva, ili edinstvena opcija za nas, otkako vidoa deka ne mozat prvive dvajca, go zemaa spaleti koj sekako od roma si zaminuvase na kraj od leto poradi nesoglasuvanja so igracite.

Si se karal ti nula transferi ke napraat, daj ne bladaj ziti sve, inace za naingolan nikad ne sum bil ubeden deka ke dojde, od kaj toa, ko prvo i 300m da imavme za trosenje ne veruvav deka roma posle salah i rudiger, i nego ke go prodava, i toa na inter, ipak ne praime muabet za genoa ili kievo. Za di maria, ili james rodrigez da, veruvav deka ke eden od niv ke doe zasto fakt e deka bea meta na inter, godina prethodno bevme recnati za rodrigez, sto e pricina plus zasto sum veruval deka ke nosat takov tip na igrac, i deka ke potrosat mnogu.

Pak ke ti recam, 100m evra dadoa lani, plus napravija obid i za james rodrigez u situacija koga stignaa u inter na sredina od leto, i sea ovde ubedues deka si vikal nula transferi ke napraat : ))), ok e, ne mora do tolku da se glumi ludilo, site veruvavme, i se nadevavme na dobro leto za inter, bar vo pogled na potrosenite pari.

Fakt e deka nikoj ne znaese za toj ban, i fakt e deka na kraj site bevme neprijatno iznenadeni, napravija pari letoto nakaj 30-40m pred kraj na juni, i od tie pari se nosea vesino, skriniar, dalbert ( site so mali plati ), i plus nesto sto imase ostanato u budzet, nula evra od suning trosea letoto za transferi sto ne bese slucaj prethodnoto, i na kraj pak ne sklopija nov tim zasto ostanaa so manjak stoper pa sobraa eden od mladinska a toj umre na start od sezona.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
Кој лаже бе лигле, смараше по форумов дека овој и оној ќе сме го купеле, ја ти викав да не бладаш зашо ниеден од ТИЕ нема да земеме, а не дека никој нема да земеме. Јас бев со ставот да се земат играчите што си ги бара Спалети и да донесат една ѕвезда, еден воџа, како што напоменав погоре ете можеби Хамес.

Ти се караше со пола форум, дечки у реду е први јули да дојде ќе ги зееме Ди Мариа и Хамес или барем еден од овие. Каде бе сме биле рецнати за Хамес бе зошто бладаш? Каде имало ОФИЦИЈАЛНА понуда од Интер за Хамес? Никогаш-нигде.

Бан јаделе Кинезите хехехеехех а газдите на Вулверхемтон кои патем играат во втората англиска лига и кои патем се Кинези како може да потрошат едно брдо пари за еден второлигаш? Каде е банот тука? Ама чекајте сега ама како вака ама зошто, не се договоривме вака. Да не се повторувам 100 пати, кур ме боли и за бан и за се, се фатиле за орото и нека го играат, нека не ми наоѓаат бедни изговори. Нека ги ископаат парите како Пабло Ескобар на времето ако сакаат само нека не му доебат мајка на тимов.

Забораив да кажам, она па гомноно Занети кога ќе го видам на трибини како се лигави, или пак на некој прес, абе ми иде све да му ебам. Иди у пичку матер и ти и Кинези и све, ако не си кадарен да ја вршиш функцијата што ја имаш мрш од тимов, преку куров ако си легенда.

П.с. За Чоло бев убеден дека ќе дојде летово, не корпоса така да завршил он со мене како желба и како тренер, нека си ебе мајката и дај Боже никад да не дојде овде.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Кој лаже бе лигле, смараше по форумов дека овој и оној ќе сме го купеле, ја ти викав да не бладаш зашо ниеден од ТИЕ нема да земеме, а не дека никој нема да земеме. Јас бев со ставот да се земат играчите што си ги бара Спалети и да донесат една ѕвезда, еден воџа, како што напоменав погоре ете можеби Хамес.

Ти се караше со пола форум, дечки у реду е први јули да дојде ќе ги зееме Ди Мариа и Хамес или барем еден од овие. Каде бе сме биле рецнати за Хамес бе зошто бладаш? Каде имало ОФИЦИЈАЛНА понуда од Интер за Хамес? Никогаш-нигде.

Бан јаделе Кинезите хехехеехех а газдите на Вулверхемтон кои патем играат во втората англиска лига и кои патем се Кинези како може да потрошат едно брдо пари за еден второлигаш? Каде е банот тука? Ама чекајте сега ама како вака ама зошто, не се договоривме вака. Да не се повторувам 100 пати, кур ме боли и за бан и за се, се фатиле за орото и нека го играат, нека не ми наоѓаат бедни изговори. Нека ги ископаат парите како Пабло Ескобар на времето ако сакаат само нека не му доебат мајка на тимов.

Забораив да кажам, она па гомноно Занети кога ќе го видам на трибини како се лигави, или пак на некој прес, абе ми иде све да му ебам. Иди у пичку матер и ти и Кинези и све, ако не си кадарен да ја вршиш функцијата што ја имаш мрш од тимов, преку куров ако си легенда.

П.с. За Чоло бев убеден дека ќе дојде летово, не корпоса така да завршил он со мене како желба и како тренер, нека си ебе мајката и дај Боже никад да не дојде овде.
А околу тепањево на мртов кенгур како ќе се произнесеш?
hhhhhhhhhhhhhhhh

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
А околу тепањево на мртов кенгур како ќе се произнесеш?
hhhhhhhhhhhhhhhh

Изгубив шо да праам, ќе чекам да умрам и ја па да изеде Урко ќутек од мртов коцкар. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Изгубив шо да праам, ќе чекам да умрам и ја па да изеде Урко ќутек од мртов коцкар. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Не мораш да чекаш, веќе си умрен.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.873
Овај @Syn ти е чудо од човек.Цело лето тресеше зелени за Видал,Џејмс,Наинголан и слични, за на крај да ги земеме Шумоликовски и Панче Ќумбев.После тоа го дрвеше дека трансферите си биле окс и дека главно засилување ни е Спалети а можеби и трансфериве ќе се погоделе,јер и Мајкон бил таков трансфер кога дошол.Времето ќе покажело кој бил во право.И сеа покажа времето дека трансфериве се далеку од тоа што се очекуваше,освен Шкринијар.Барем мене така ми изгледа.
И замисли,Syn повторно е во право.Надворешни фактори и масони одлучија да не ебаваат и годинава.Иначе светов ќе се купеше ама ете се случи сите да се против нас.
Јас не памтам минативе 7-8 години да си погодил нешто, се нешто ги правдаш.Де ффп,де морати ги изебал скрос па неможеле да се оправат,де кинеската влада не ебала,абе остај жити се.
Ако толку сакаа да направат трансфери Кинезите ќе направеа како миланезиве уште на почетокот,во период кога немаше банови и такви срања.
А моменталново размислување на повеќето на форумов е како да навивате за Сасуоло.Прогрес имало ако сме завршеле 5-6место :tapp: зини земјо голтниме.Ајде здравје госпо годинава 6то па вгодина 5то,па здравје госпо 4то во 2022ра кога нема да банираат кинезите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.003

Ako e za toa nikogas nikad nema oficijalni ponudi osven ako transferot ne se oficijalizira, zasto ja i ti ne mozeme da priparime do Oficijalnite dokumenti, a i nikoj drug obicen smrtnik isto.
Uste nedojdeni suning frlija 100m evra, nekolku mediumi jaki potvrdija deka ispratile i ponuda do james rodrigez odnosno do real u zaden moment i bile recnati, uste togas toa tuka diskutiravme deka bolje ke bese da se raspredelat tie sredstva za defanzivci a ne da se letaat za rizicen transfer ko toj za rodrigez, ali si zaboravil izglea ...

Nikade ne sum se karal deka dvajca jaki ke zimaat za krilni pozicii, ili ili bese rabotata, a na kraj edvaj karamoh go zemaa.

Za gazdite na wolves i sea ti rekov na fejsbuk, ako gledame taka gazdite na milan dadoa 200m evra letovo, so pozajmici od banki krediti i ostalo, sea neznam tocno kako idese toa, neznam ovie na wolves kako funkcioniraat na toj plan ama pretpostavuvam isto, zasto kapital od kina ne moze da prenesuvaat u evropa taka da pretpostavuvam deka po principot na Milan i oni teraat. Ne forsiraj so sila, gledas deka prekinaa i transferi od kina da se pravat, do vcera oscar moscar hulk, bas oni go kupuvaa svetot, nudea i za aubamejang i za diego kosta, na kraj ni kalinic ne mozea da go soberat od fiorentina. Taka preku nokj od kurtasak prekinaa site kineski klubovi da frlaat pari za evropski igraci, daj sredi se malce, ne e ova so banov izmislica od inter, imas mediumi ko cnn, bbc i ostali sto informiraat za toa, niti pak ova se odnesuva samo na sportskite kolektivi.

eve sto e posledno na taa tema

On Ramires, the Jiangsu Suning midfielder, there are no developments at the moment. Walter Sabatini was told by Suning that no investments will be made in January. Suning, following the instructions of the Chinese government, will not be able to take foreign currency money out of China. Beijing continues to recall that foreign exchange reserves have fallen below the level danger point. And although Suning is a private multinational, it will always observe Beijing’s indications. This does not mean killing off foreign investment, according to the Chinese government, but restricting them.
Bez nivniot kapital ke iame leto slicno na ova od sea, so toa sto ako se plasiraat vo LS ke imaat pogolem priliv na pari od tamu, so nivniot kapital polesno ke se funkcionira, oni za mesec dena potrosija 100m evra ama za glupi igraci.
Ali toa leto znaeme kakvo bese, de bur dojde na insistiranje na tohir, mancini bese izbrkan posle pola leto pominato so timov i isterata turnea u Amerika, ne se znaese koj jade koj pie, sea so istata para, plus sabatini i ausilio i trener ko spaleti polesno moze da se ulovat korisni igraci za timov, ko vesino i skriniar sto se, ali rabotata e sto momentalno inter striktno zavisi od sopstveniot budzet, i od toa kolku profit ke napravat, a momentalno najgolem profit instanten se znae kako moze da izdejstvuvaat, so prodazba na igraci.

Kajgana Shop

На врв Bottom