Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаа пишано еден двајца коолку да не помине без ич, никаква реакција од другите, а далеку од овие мајки шајки муабети кога Јуве е во прашање.

Да бевте таблоид ќе разберев, вака не, ако со овие муабети мислите дека ќе го оправдате неуспехот на вашите тимови се лажете, не е Јуве крив, не е ВАРот крив што вашите се тотално неписмени.
Другар, не го гледав мечот со Кротоне затоа и не искоментирав. Како можев да искоментирам за Лацио-Торино? Ај кажи ми што мене ко фан на Интер ми значеше овој меч што Лацио беше апла оштетен пред очите на цел свет? Сфаќаш дека не ми е само за Јуве да јадам гомна, иако како што реков знаеме каков статус имаат они што се тиче судењето, па затоа и се ваквите реакции.[DOUBLEPOST=1515323052][/DOUBLEPOST]
Колку се сеќавам и Интер имаше корист од непостоечки пенал досуден во нивна полза со кој пенал и победија
Повели презентирај го тој победнички пенал за Интер. Ако сакаш да ти ги скратам маките одма да ти кажам не барај оти не постои такво нешто.

Не ги плативме судиите затоа ни поништуваат голови поради офсајд од 1см. Кулибали да играше кај нас вчера ќе му беше поништен голот исто ќе имаше пенал ако Бернардески беше играч на друг тим. Различен дрес различна одлука. :toe:

А тоа дека не се пишувало и за Наполи нема грешка. Минатата сезона и тие добија многу сомнителни пенали и помош од судиите. Оваа сезона не ги гледам. ВАР се фаќаат за ситници, а разгледуваат снимки за ситуации кои може да ги види и главниот судија.

Се е во ред, знам дека сме клуб со најретардирани потези во историјата што се тиче трансфери, ама за Кутињо воопшто не ми е криво. Така викам затоа што да останеше кај нас сега ќе играше во Флуминенсе или Крузеиро, а не во Барселона. Едноставно кај нас немаше што да бара, доби шанса, не ја искористи и тоа беше тоа. Дојде и во малце турбулентен период, кога почнавме да тонеме и требаше мало недозреано дете да не оправа... Некои работи не беа поклопени и неминовно беше да си оди од кај нас. Мене ми е драго што направи ваква кариера и што веројатно тек ќе ја прави уште подобра истата, боље тоа отколку да останеше кај нас и да потонеше.

Се е во ред, знам дека сме клуб со најретардирани потези во историјата што се тиче трансфери, ама за Кутињо воопшто не ми е криво. Така викам затоа што да останеше кај нас сега ќе играше во Флуминенсе или Крузеиро, а не во Барселона. Едноставно кај нас немаше што да бара, доби шанса, не ја искористи и тоа беше тоа. Дојде и во малце турбулентен период, кога почнавме да тонеме и требаше мало недозреано дете да не оправа... Некои работи не беа поклопени и неминовно беше да си оди од кај нас. Мене ми е драго што направи ваква кариера и што веројатно тек ќе ја прави уште подобра истата, боље тоа отколку да останеше кај нас и да потонеше.

Па да, имаше убав коментар во текстот дека ако останеше во Интер можеби немаше да направи ни приближно ваков трансфер. Едно шо имаше ужасно лоши услови (веројатно најлошиот Интер во последните 30 години ако не и повеќе).
Дури и да се покажеше сигурно ќе му ја скршеја раката на првиот шо ќе понудеше над 50М.

Не ги плативме судиите затоа ни поништуваат голови поради офсајд од 1см. Кулибали да играше кај нас вчера ќе му беше поништен голот исто ќе имаше пенал ако Бернардески беше играч на друг тим. Различен дрес различна одлука. :toe:

Ниту судии платиле ниту го имаат Бернардески, гревчиња.

Во однос на сите останати. Најди ти колку сакаш ама џабе е коа се праите на тошо ко што се праевте за пеналот против интер.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Никој не се прави на тошо. Јуве таму бил помогнат, Интер на друго место и пак си доаѓаат на своето. На тошо се правите вие кои грешките во корист на другите тимови ги премижувате.

Никој не се прави на тошо. Јуве таму бил помогнат, Интер на друго место и пак си доаѓаат на своето. На тошо се правите вие кои грешките во корист на другите тимови ги премижувате.
Брат види колку грешно размислуваш, се е ова океј, секој тим во минатото беше помаган на некаков начин ама од оваа сезона се донесе ВАР за да не се случуваат повеќе такви работи и ПАК се случуваат, дали ме разбираш?

Сега со ВАР срамота е и недозволиво да не се судат вакви пенали контра Јуве и Наполи. Срамота е!

Еве иди најди од вчера голот на Милан шо го дае Кеси да видиш за шо се прегледуваше снимка.

Кај бил Интер помогнат бе пријател? Ајде повели презентирај ни каде Интер добил судиска помош и покрај ВАР.

Кај нас во било кој период да беше ќе пропаднеше.[DOUBLEPOST=1515325345][/DOUBLEPOST]
Кај бил Интер помогнат бе пријател? Ајде повели презентирај ни каде Интер добил судиска помош и покрај ВАР.

Веројатно мисли за пеналот против Болоња каде Едер падна како покосен

Пошто Наполи нема фанови на форумов и нема со кој да се кошкаме коа они ќе имаат корист од судијата, мој предлог е да донесеме фанови на Наполи од странство.
Еве ја мојата листа на 7-8 фанови со кои ќе можеме да се рокаме. Листата е подложна на промени.

Од Англија:
@Peja989
@Донев
@Факе
Овие тројца не мразат мене, Џони, Стекот, Кимо, Урко, Мондонико, Шќиреја... до душа не постои некој што не мрази јувенташи.

Од Шпанија:
@Drettica овој пошто за сите навива и ќе пушта смешни доскочици најчесто против јувенташите.
@Rigil овој има да се расправа до сабајле, башка интераш е, ќе го даеме на позајмица у Наполи ко Пандев.
@ob1
@ElNinho
@Del Boy тука нешо ќе продаваат објективност, ќе дискутираат со Стекот на цивилизиран начин доека не се убаци Џони со маја гери и Урко со латиница.

Од Германија:
Се распаднаа германциве па еве као почесен член ќе го поканиме @Uli Hoeneß :D

Мислам дека составив добра екипа :kafence:

Веројатно мисли за пеналот против Болоња каде Едер падна како покосен
Како прво Интер не победи на овој меч, а како второ беше пенал, иако комичен сепак беше пенал зашо циганот му падна врз ногата на Едер. Точно е дека можеше Едер да ја продолжи акцијата ама зошто да не проба да изнуди пенал кога овој му паѓа врз нога?

Како прво Интер не победи на овој меч, а како второ беше пенал, иако комичен сепак беше пенал зашо циганот му падна врз ногата на Едер. Точно е дека можеше Едер да ја продолжи акцијата ама зошто да не проба да изнуди пенал кога овој му паѓа врз нога?

Добро бе не се напнувај,еве нека биди пенал..јас ти пишав за која ситуација мислат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom