Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пеџа многу убаво пиша.Кутињо за Ливерпул е најдобрата 10ка која е веќе вклопена и има огромен импакт на играта.Жалосно е што си отиде зошто можеше да стане огромна легенда на клубот и искрено иако нејќам никогаш да освојат премиер , ќе освоеја во наредните 2-3 години максимум.Ти ебам лигата шпанска не знам што толку сакаат да играат таму.

Во овај момент се чини не се знај ништо. Едни информации го велат то шо го пишав за Лалана и Окслејд, други пак дека наводно ќе тргнеле по Лемар уште сега.

Како и да е, да не напрат некој panic buy како со Биг Енди :D

Фина хиперинфлација. Клубовите што ја прифатија на почеток ќе имаат најголема корист од ова. Имаше нешто слично пред 13-14 години, тогаш Арсенал одбиваше да ја прифати состојбата на пазарот, и изгуби најмногу. Мислам дека слична ситуација со некој гигант ќе има и сега.

Неможам да разберам...најнелогичен трансфер што постои..Барселона со практично освоена Ла Лига каде нема вистински конкурент дава еден вагон пари за играч што можи да игра само во тоа натпреварување...овие па Ливерпул се борат за Топ 4 и си го продаваат најдобриот играч на сред сезона..ова е чист показател дека желбата на Кутињо преовладуваше,не вервам дека на Ливерпул му е дојдено до пари.

@Peja989

Летото можеби не испаднаа точни моите констатации ама еве испадна точни за зимата што беше неочекувано за сите..ама сепак мораш да признајш дека уште да излезат шпекулациите кога никој ништо не знаеше јас прв напишав дека Кутињо ќе оди во Барселона и вие со Розенберг ми се смеевте.

Голема загуба за Ливерпул во борбата за топ 4 и за во ЛШ, од друга страна Барса Примера веќе и ја освои, а во ЛШ секако нема да смее да им игра. Глупо ми е малце ваков трансфер во Јануари, тешко педерче испадна Кутињо и го остави неговиот досегашен клуб на цедило. :)

Последно уредено:
Голема загуба за Ливерпул за борбата за топ 4 и за во ЛШ, од друга страна Барса Примера веќе и ја освои, а во ЛШ секако нема да смее да им игра. Глупо ми е малце ваков трансфер во Јануари, тешко педерче испадна Кутињо и го остави неговиот досегашен клуб на цедило. :)
Па не го носат стриктно за Јануар, ќе потпише на 4-5 год.
После свецко цената на играчите рипа, не сакаат на лето да им се умеша ПСЖ. Добар трансфер за Барса.

20 бода предност во Ла Лига, не смее да игра ЛШ, огромна плата пола година ќе имаат на грб.
Борба за топ4, пројдоа групна фаза ЛШ, најдобар играч во тимот, летоска не го дадоа за горе долу иста сума, го даваат сега.
НЗС?

20 бода предност во Ла Лига, не смее да игра ЛШ, огромна плата пола година ќе имаат на грб.
Борба за топ4, пројдоа групна фаза ЛШ, најдобар играч во тимот, летоска не го дадоа за горе долу иста сума, го даваат сега.
НЗС?
Нема нзс, Кутињо самиот исфорсирал за сега и тоа е тоа. :)

Голема загуба за Ливерпул за борбата за топ 4 и за во ЛШ, од друга страна Барса Примера веќе и ја освои, а во ЛШ секако нема да смее да им игра. Глупо ми е малце ваков трансфер во Јануари, тешко педерче испадна Кутињо и го остави неговиот досегашен клуб на цедило. :)

Кутињо уште летово сакаше да си замине така да сега тие муабети ги оставил на цедило и слично немојте. Но, Ливерпул сакаа летово некаков став да покажат па ете сега кога имаат стварно потреба од него го пуштија на сред сезона кога и на Барса нема да им биде многу од корист бидејќи ЛШ нема да може да игра, а во Ла Лига веќе бегаат доста бодови, па ќе си игра релаксирано колку да се уигра со тимот таман и да си се чува за СП да биде фит и спремен 100%.

Неможам да разберам...најнелогичен трансфер што постои..Барселона со практично освоена Ла Лига каде нема вистински конкурент дава еден вагон пари за играч што можи да игра само во тоа натпреварување...овие па Ливерпул се борат за Топ 4 и си го продаваат најдобриот играч на сред сезона..ова е чист показател дека желбата на Кутињо преовладуваше,не вервам дека на Ливерпул му е дојдено до пари.

@Peja989

Летото можеби не испаднаа точни моите констатации ама еве испадна точни за зимата што беше неочекувано за сите..ама сепак мораш да признајш дека уште да излезат шпекулациите кога никој ништо не знаеше јас прв напишав дека Кутињо ќе оди во Барселона и вие со Розенберг ми се смеевте.
Ние не рековме дека нема да оди. Рековме дека летото нема шанса да оди што се покажа точно. За зимава не очекував иако предосеќав ваква глупост. Мада и сам пишав на фб летото дека не би го регистрирал за ЛШ и на зима би го избркал пошто преку кур ми дојде од лигавење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom