Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак нека се куропецаваат и нека се влечат по терен Тотенхем. Ако се полигават уште малу, можда и ќе добијат пенал. :)

Последно уредено:
ezgif-3-61df187977.gif

Од таму шутирај колку сакаш иииии како колку сакаш...

Што конкретно направија Тотенхем до 75та? И случајно дан не паѓаа и кога немаше речиси никаков контакт во шеснаесетник и не цимолеа за пенал?
Ја виде просечната формација на Вест Хем на полувреме? Што би направил ти еве поинаку како тренер кога имаш 10 играчи кои се бранат во 16ник?

Ја виде просечната формација на Вест Хем на полувреме? Што би направил ти еве поинаку како тренер кога имаш 10 играчи кои се бранат во 16ник?
Имаше неколку ситуации кај што ќе нападнеа 2 на 2, 3 на 3 и не правеа ништо конкретно Али и Кејн, туку ја тупеа со непотребни потези. Па потоа ќе се вратеа Вестхем во "просечната" постава и нармално примораниот шут ќе им завршеше во блок. Или пак некој безвезен пас во шеснаесет и при најмал допир плачење за пенал.

Ochigledno napagjaci vo klubot Chelsea so iminja Alvaro, Fernando... vakvi pederchinja i shminkeri od shpanija ne ni pashaat za napad. Donesete nekoj DIDIER od breg na slonova koska pa da gi trtime Arsenal 0-3 na emirati ko u stara dobra vremena.

https://www.youtube.com/watch?v=qROzXFz7o5o

Последно уредено:
Мурињо индиректно Клоп и Конте ги нарекол „кловнови покрај аут линија“ :D

And when asked if he still had the hunger to win trophies, Mourinho replied: ‘Because I don’t behave as a clown on the touchline, it means that I’ve lost my passion?

Мурињо индиректно Клоп и Конте ги нарекол „кловнови покрај аут линија“ :D
И јас прочитав на Мк порталите ама мислам дека е нафилувано, не е ваљда до толку однесен!
Делот каде зборува за себе дека е посмирен го најдов некаде и во англиска верзија ама за "оние двајца" не видов ништо:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom