Тоа мислам се симмуваше од интернет (зависи кој сајт може и од SamMobile)и вие бирате која верзија на Андроид за вашиот модел(го пипувате).Потоа ако не се грешам Odin се симнуваше па преку Усб се поврзуваше и во Recovery Mode на цело се бришеше тековниот систем,а потоа од Odin Download Mode на Телефон со помош на Odin апликацијата за Windows се инсталираше симнатата андроид верзија.Од ова што ти го кажав не сум сигурен 100%,затоа иди ти најарно прогуглај па види.Да сакам да го деинсталирам апдејтуваното да го вратам како од продавница...
Имаш некоја апликација/слика со вирус. БИ ти препорачал да го ресетираш на фабрички телефонот. Ќе се избрише се и ќе се избрише и вирусот.Веќе неколку дена откако ќе уклучам дали вифи дали мобилен интернет ми излагаат реклами, најчесто еротски, и тоа и на хоум пејџ, и на инстаграм, вибер....
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Си инсталирал кракувани апликации?Веќе неколку дена откако ќе уклучам дали вифи дали мобилен интернет ми излагаат реклами, најчесто еротски, и тоа и на хоум пејџ, и на инстаграм, вибер....
Баш такви спуштав, досега имав добро искуство со апк ама овие последните од замунда ме заебаа.Си инсталирал кракувани апликации?
Симни total commander, оди во инсталирани апликации, прва ќе ти биде една апликација без име, избриши ја таа.
Што бидна?Баш такви спуштав, досега имав добро искуство со апк ама овие последните од замунда ме заебаа.![]()
Nema takva app, snosti pred da probam so total commander izbrisav nekoi apk i eden update pa ke vidam dali ima problemi.Што бидна?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Симни си Ghost Push Trojan Killer и исчисти тоа вирусите.Nema takva app, snosti pred da probam so total commander izbrisav nekoi apk i eden update pa ke vidam dali ima problemi.
Кај мене вака изгледа.Nema takva app, snosti pred da probam so total commander izbrisav nekoi apk i eden update pa ke vidam dali ima problemi.
Му викам Ghost Push Trojan Killer нека си симне...си мисли тоа вирусите глупи се да не се скријат а?Кај мене вака изгледа.![]()
Баговит е Вибер сите го има проблем и кај мене на Ајфон истотоАвтоматскп зачувување на примени/испратени слики на Вибер ми е исклучено ама пак ми се зачувуват сликите. Како е можно тоа? Гуглав ама ништо за овој проблем не можам да најдам.
Ко ќе одбериш која верзија од Андроид ја сакаш, откако ќе ја инсталираш после тоа во Check for updates ти ја дава најновата верзија на софтверот (пример ако си одбрал постара верзија)? Пошто јас еднаш така испробвав и не ми даде апдејт за најновата, ми викаше Your device is up to date.Тоа мислам се симмуваше од интернет (зависи кој сајт може и од SamMobile)и вие бирате која верзија на Андроид за вашиот модел(го пипувате).Потоа ако не се грешам Odin се симнуваше па преку Усб се поврзуваше и во Recovery Mode на цело се бришеше тековниот систем,а потоа од Odin Download Mode на Телефон со помош на Odin апликацијата за Windows се инсталираше симнатата андроид верзија.Од ова што ти го кажав не сум сигурен 100%,затоа иди ти најарно прогуглај па види.