- Член од
- 5 октомври 2016
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 407
Ме изнасмеа со честитката.Среќна нова година да сте ми живи,здрави и к'сметлии.К'сметот важи и за нашите љубимци што не греат и ладат
Прегледај го приврзокот 182896

За тие што не го знаат јазикот на иднината, еве како изгледа здраво прасе што нема к'смет (више комада)

Не сум многу оф топик (сликава е од хрватскиот форум за клими), а и празници се.

Апсолутно си во право.Druze,
Toyotomi Hiro Eco = Gree Cozy
Прегледај го приврзокот 182910
*Servisnoto za Lomo Eco e od slovackiot sajt i kaj prasalnicinjata za rabotnata T izgleda e pecatna greska pretpostavuvam -15 treba da stoi..
Како што кажав, немав многу време да листам сервисни, но тоа е тоа.
Toyotomi како јапонски бренд под капата на Toyota, на крај се сведува на препродавач на Гри клими. Но, @gigovit конечно ја спозна вистината: како што во Македонија најпродавана клима е Ломо ЛЦЛХ, така и во таа државичката јужно од Македонија. Одличните критики таму и овде се само потврда на тоа.
@Ljesh Njeri
Сам си го кажа проблемот и сам си го кажа одговорот.
Си налетал на тотални дунстери што ги мрзело да бушат во бетонот над вратата, па го одбрале подоброто за нив (полошото за тебе) и ти ја залепиле внатрешната до плафон.
И јас имав слична ситуација со местоположба на внатрешната (над двокрилен прозор), но си го одбрав маестро @kodus за монтажа. Тој немаше проблем да буши во бетон со дијамантски бургии и што ти ја знам друго (не се разбирам до толку), додека неговиот колега го всисуваше ѓубрето со правосмукалка, а за секој случај имаа поставено и голема најлонска кеса под местото за монтажа за собирање на крупното ѓубре ... им фалеа уште бели ракавици за да бидат вистински доктори. Е, така изгледаат вистински мајстори. За се те консултираат, твоето е секогаш последно и сето тоа по стандардна цена.
За воља на вистината, немам сретнато многу такви мајстори, можеби затоа и ги фалам, ама овие навистина го заслужуваат тоа.

Инаку моделот што си го одбрал (Haier Tundra) е едвај доволен за просторот што го грееш (32м2). Да си дал 50 - 100 евра повеќе, ќе си зел Ломо ЛЦЛХ или Вивакс АЕРИ и ќе си имал многу подобра клима, со можност да грееш поголем дел од станот и на пониски температури. Но и вака ќе тераш добро, само да ти ја симнат внатрешната колку е можно пониско.
И еден апел, не се откажувај од темава, ни фалат кориснички искуства за Haier Tundra, а и секој нов член е добре дојден.