Чек, сериозно ова?И тоа прати со какво оправдување, гледал филм кај што глумицата се викала Сиена и затоа погрешил
А он уствари Серија А немал гледано 4 години, сигурно мислеше дека Сиена се прва лига, а они веќе пропаднати![]()
Ако те пингаме тебе за секоја глупост што си ја пишал ќе падне интернетот.Заслужи да те пингам за секоја глупост што ја имаш кажано,кога можиш ти да ми ги памтиш погрешните проценки за Кутињо и некоја екипа дали ќе даела 200 милиони има да те пингам за секоја глупост што ја имаш треснато и за секое предвидување што го имам направено и испадна баш така(ама логично тие не ги памтиш)...Бентеке јакиот играч што дал гол со ножишки
Тоа го пиша само еден Гоше стајл член на форумов во фан клуб кај нас, другите го извадија и тоа е тоа, никад не бил главен муабет во темава, ниту па го мислеле мнозинството откај нас.Ви текнува дека едно време главен муабет во темата а ЕПЛ беше "Кагава е бољи од Хазард" ?![]()
![]()
КонтехехеThis is the only league to have six top teams to fight every season for the title. And then there are only four places for the Champions League and two for the Europa League.
Тоа држи вода ама Кагава > Хазард од некој бот со 5 мислења го направивте од мрава крава.А Мемфис Роналдо![]()
Кагава > Хазард беше глобално раширено, се збореше секаде на таа тема. Овде не знам колку, ама секако ако ништо друго си се тешевте дека не е проблем што не успеавте Хазард да го земете, затоа што го имате КагаваТоа држи вода ама Кагава > Хазард од некој бот со 5 мислења го направивте од мрава крава.
Епа кажете тогаш ако е за глобални мислења, ќе собираме и ние на Твитер мислења на Индонезијци и ќе го контаминираме форумов со секакви глупости на ликови што плетат патики за еден долар саатница.Кагава > Хазард беше глобално раширено, се збореше секаде на таа тема. Овде не знам колку, ама секако ако ништо друго си се тешевте дека не е проблем што не успеавте Хазард да го земете, затоа што го имате Кагава![]()