Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.945
Поени од реакции
67.690
За што не цмиздрел он, па за ова...[DOUBLEPOST=1514560462][/DOUBLEPOST]
И тоа прати со какво оправдување, гледал филм кај што глумицата се викала Сиена и затоа погрешил :pos:

А он уствари Серија А немал гледано 4 години, сигурно мислеше дека Сиена се прва лига, а они веќе пропаднати :icon_lol:
Чек, сериозно ова?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
^ Да бе. Инферно го гледал, а таму главниот женски лик се вика Сиена Брукс мислам, па кога коментираше нешто за Удинезе, наместо нив, ги употреби Сиена :X3:

А ќе занемариме дека имаат иста боја на дресовите :noze:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Заслужи да те пингам за секоја глупост што ја имаш кажано,кога можиш ти да ми ги памтиш погрешните проценки за Кутињо и некоја екипа дали ќе даела 200 милиони има да те пингам за секоја глупост што ја имаш треснато и за секое предвидување што го имам направено и испадна баш така(ама логично тие не ги памтиш)...Бентеке јакиот играч што дал гол со ножишки
Ако те пингаме тебе за секоја глупост што си ја пишал ќе падне интернетот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ви текнува дека едно време главен муабет во темата а ЕПЛ беше "Кагава е бољи од Хазард" ? :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ви текнува дека едно време главен муабет во темата а ЕПЛ беше "Кагава е бољи од Хазард" ?
Тоа го пиша само еден Гоше стајл член на форумов во фан клуб кај нас, другите го извадија и тоа е тоа, никад не бил главен муабет во темава, ниту па го мислеле мнозинството откај нас.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257

This is the only league to have six top teams to fight every season for the title. And then there are only four places for the Champions League and two for the Europa League.
Контехехе

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Тоа држи вода ама Кагава > Хазард од некој бот со 5 мислења го направивте од мрава крава.
Кагава > Хазард беше глобално раширено, се збореше секаде на таа тема. Овде не знам колку, ама секако ако ништо друго си се тешевте дека не е проблем што не успеавте Хазард да го земете, затоа што го имате Кагава :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.945
Поени од реакции
67.690
Ако судиме на цела Челси Фан база по постовите на Донев...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Повеќе кенкање имаше зошто Фергусон не сакал да му плати на агентот. Ама да не се објаснуваме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кагава > Хазард беше глобално раширено, се збореше секаде на таа тема. Овде не знам колку, ама секако ако ништо друго си се тешевте дека не е проблем што не успеавте Хазард да го земете, затоа што го имате Кагава :D
Епа кажете тогаш ако е за глобални мислења, ќе собираме и ние на Твитер мислења на Индонезијци и ќе го контаминираме форумов со секакви глупости на ликови што плетат патики за еден долар саатница.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom