Shameless (US)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Солидна епизода.
Не очекував ништо помалку од Фиона полу гола уште во првите минута-две, како што најчесто почнуваат епизодите.
Но, забележав некоја бавност на почетокот. Обично секогаш е многу брзо, ептен брзо зборат/се дешаваат ствари.
Како да има промена во режија/writers.
Не можам да ја испофалам нешто но не беше ни лоша.
Деби му направи OWNAGE на тој од паркингот.

Κевин. :(
Сеκаде можеш да добиеш гρатис пρеглед.

Како ли ќе успее Френк да заебе се сезонава :D

Изгледав две епизоди наеднаш, ама ме расположија. :D
Барт од Кентаки бе. :pos:
Браво за Френк и Фиона. Поготово, она транвеститот плав многу ме нервира, која одвратна фаца човече.

Барт беше најјак. Инцестоидно дете бе. :pos: Дедо му му е татко или вујко му? :pos::pos::pos:

Кевин го заболе само тоа што има потекло од Кентаки, ова другово или не го укапира или не му е толку битно. :D
Таман мислев неговата приказна ќе ја тераат сезонава со ракот, ете ти пресврт. :D

Кевин ми станува омилен лик :pos:
Мислиш Барт.
It's no problem honey, I'll boss you around!
Let me just go check the kids, then I will come back and you just tell me anything, and I'll command you, I'll boss you around, okay honey?
:D

Ех Френк, поштениот живот не е лесен. Фино што се врати на старо, ќе има заебанции до крај на сезонава, кога ваљда и во затвор ќе заврши. :D

Кевин отсекогаш бил најјак лик. You don't buy stamps! :pos:

Иан е најнеинтересен сезонава, сега којзнае што му се вртка во глава, али последниве две епизоди беше ептен pain in the ass.

Овој новиов на Фиона што и го местат е стварно Ирско (ваљда) eye candy. :X3:
Добивме голем upgrade од гитаристон, што досега беше број 1 парче.
И држам среќа да не остане само врата да и поправа. :D

Ме мрзи да ја глеам новава сезона. Изгледав 2 епизоди и третата 10 пати ја пуштам и не ја догледувам.
Не знам дали тоа кажува повеќе за мене или за серијата.

Ме мрзи да ја глеам новава сезона. Изгледав 2 епизоди и третата 10 пати ја пуштам и не ја догледувам.
Не знам дали тоа кажува повеќе за мене или за серијата.
И мене така ми делуваше ама продолжи да ја гледаш, станува многу подобра.

ФРЕНЧ ФРАЈ ФРЕНЧ ФРАЈ
ахабххахахахаха

Касно се приклучувам на журкава и срам да ви е што не сте ме тагнале. :(

Серијава е прејака!

Сега колку сме на темава, ваљда 6 души. :D
Битно не има.

Новата епизода, т.е осма ќе била на 31 сега. Но, ко да прочитав дека во петок ќе ја пуштаат. Некој да потврди што следи повеќе за терминиве?

Но, ко да прочитав дека во петок ќе ја пуштаат.
Линк?
Ќе ја имаат на On Demand сервисот за гледање преку интернет на 29 декември петок. Така да, пиратите ваљда ќе го соберат тоа и споделат со нас.

Линк?
Ќе ја имаат на On Demand сервисот за гледање преку интернет на 29 декември петок. Така да, пиратите ваљда ќе го соберат тоа и споделат со нас.

Мислев дека Еми имаше објавено, но Шејмлес биле.
Ќе ја гледаме значи во сабота. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom