Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.949
Поени од реакции
18.047
Баба ми од 80 години ке дадеше гол, а слепецов го погоди инвалидот директно во нога

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Многу битна ствар е што клубов години наназад нема цврсти темели... Играчи на кои можат да се потпрат младите/новите кои доаѓаат.

Јуве го зема Ругани/Бернардески во веќе среден тим, никој не им бара моментален импакт врз играта, играат без никаков притисок и им се дава шанса да се докажат постепено.

Кај нас, тимот е расштиман максимално, панично се купуваат играчи и се очекува од некој што до вчера играл за Авелино, денес да го шеба Меси и да го носи Интер сам на грб.

Какви ебени преваранти беа Марио и Кондогбиа... 90М потрошени на нив, од двајцата не можеш пола фудбалер да составиш. Ама стај ги у тим и дај им слобода и сигурност дека не зависи од нив ништо, ќе се побудалат.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Какви ебени преваранти беа Марио и Кондогбиа... 90М потрошени на нив, од двајцата не можеш пола фудбалер да составиш. Ама стај ги у тим и дај им слобода и сигурност дека не зависи од нив ништо, ќе се побудалат.

Збориш глупости.
На Кондогбија не му се погодија тренерите, и не му се даде шанса.

Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Плус играше и две текми на Европското за Португалија.
Син, кажи му

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не за џабе е ДИ мастер Трол + официјален претставник на The Classy Issue и сите пички со тетовско потекло што се дел од The Classy Issue.

Дами и господа, МАРЛИ!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Збориш глупости.

Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Син, кажи му
Ама Биља е новиот Сидорф.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Збориш глупости.

Син, кажи му
Чмарли #UfoStyle #hehe

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Ама Биља е новиот Сидорф.
Вчера беше хехехех

Иначе постот ми беше за Син пошто како што згрешив ја за Биља и ми ги потекоа мудата со стефан иако Биља нема ни пола сезона изиграно, он згреши исто за Марио а нејќе да признае и покрај тоа што овој е година ипол камењ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
da da @Марли , bilja noviot sidorf pisa ovde, nema smisla sea da me rebras ...
inace u pravo e Vatren od pogore, potonaa i kondogbija i mario pod pritisokot da se igra u timov ko miljon drugi, gi preplatija, i pod difolt imaa visoki ocekuvanja od niv. Ali za mario uste stojam na toa deka treba da e u timov se dur i brozovic e tuka. Isto bese i so kvaresma i mansini koga dojdoa so murdzo.
Ke otide u drug klub ke se razigra i ovoj, ama brozovic mrtviot nikad, dno od igrac, vcera vleze od klupa i deluvase ko da igral bez prestan 3 dena, umre posle 10 minuti, a i valero nisto podobar ne bese na toj plan.

Kao i da e, koga gubis 3 po red, koga imas 0 golovi u kup, koga ima 1 daen gol u ovie 4 utakmici, do mario li e frkata, ili broz, ili do keljaviot ...
Aj ovie sto se losi, ama so praime so kandreva i perisic :), sto pod difolt go pravi i ikardi nevidliv. Od toa ja sto go primetuem u timov fizickata spremnost ni e glaven problem, mozeme da se nadigruvame saat vreme ama vo finalnata faza od natprevarite sme mrtvi, i ne e prv pat godinava, edno 6-7 utakmici sigurno ima kade vo vtoro sme tonele drasticno, vklucuvajki go i mecot so benevento koga se cudevme sto ni se desi u vtoro.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Бреј, толку зема замав после победава што дојде и у фан клуб Интер да се објаснуе :D

И кој ќе не ебе некој ко спал наредно коло нема да се крием ко некои други :)[DOUBLEPOST=1514492403][/DOUBLEPOST]@Syn ја реков дека некок што знае толку со топка смо немало уште од Сидорф, што и не е далеку од вистината ало видиш кој све играл периодов. И ми ја извртевте реченицата али ете иако е рано ќе речем згрешив.

Марио е послаб играч од Борини година ипол и ти пак викаш требал да седи :) :)

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
И кој ќе не ебе некој ко спал наредно коло нема да се крием ко некои други :)[DOUBLEPOST=1514492403][/DOUBLEPOST]@Syn ја реков дека некок што знае толку со топка смо немало уште од Сидорф, што и не е далеку од вистината ало видиш кој све играл периодов. И ми ја извртевте реченицата али ете иако е рано ќе речем згрешив.

Марио е послаб играч од Борини година ипол и ти пак викаш требал да седи :) :)
mario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov mario :)
Ovoj moze da si ja reanimira karierava, bilja od druga strana sto mozes da ocekues koga e u godini, aspolutno nisto, na taa para sto ja dadoa milan letovo, bilja da go zemes e u najmala raka debilno, i celo leto toa vi go zborevme ama bevte zaslepeni od wearesorich faktot, a momentalno radi toa precenuvanje na sekoj donesen igrac kaj vas ste 16 boda pozadi inter, koi 85% od sezonava ja igra so istite 11.

Sekogas mora inace da ima nekoj dezuren krivec od igracive, sea e mario, utre ke bide kandreva, ili perisic seedno, a u princip sekogas broj 1 vinovnik e trenerot, a za ovoj momentalen pad na inter vinoven e samo spaleti i nikoj drug. Vcera i da daese gol mario, toa nemase da go zanemari faktot deka inter kondiciono tone posle saat vreme fudbal, a vecno nema da gi prati sreka i vo takva situacija da vadat dobri rezultati, ko so milan prvata.
I za ova ne veruvam deka e vinoven faktot sto celo vreme isti 11 igraat, i toa si ima svoja uloga ama sto pravime ako gi sporedime inter i napoli, koi isto igraat gore dole so ist tim sekogas, i plus bea del od LS.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
mario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov mario :)
Ovoj moze da si ja reanimira karierava, bilja od druga strana sto mozes da ocekues koga e u godini, aspolutno nisto, na taa para sto ja dadoa milan letovo, bilja da go zemes e u najmala raka debilno, i celo leto toa vi go zborevme ama bevte zaslepeni od wearesorich faktot, a momentalno radi toa precenuvanje na sekoj donesen igrac kaj vas ste 16 boda pozadi inter, koi 85% od sezonava ja igra so istite 11.

Sekogas mora inace da ima nekoj dezuren krivec od igracive, sea e mario, utre ke bide kandreva, ili perisic seedno, a u princip sekogas broj 1 vinovnik e trenerot, a za ovoj momentalen pad na inter vinoven e samo spaleti i nikoj drug. Vcera i da daese gol mario, toa nemase da go zanemari faktot deka inter kondiciono tone posle saat vreme fudbal, a vecno nema da gi prati sreka i vo takva situacija da vadat dobri rezultati, ko so milan prvata.
I za ova ne veruvam deka e vinoven faktot sto celo vreme isti 11 igraat, i toa si ima svoja uloga ama sto pravime ako gi sporedime inter i napoli, koi isto igraat gore dole so ist tim sekogas, i plus bea del od LS.
Брат ја те разбирам све, ама јебига користим прилика :)[DOUBLEPOST=1514494251][/DOUBLEPOST]
Не за џабе е ДИ мастер Трол + официјален претставник на The Classy Issue и сите пички со тетовско потекло што се дел од The Classy Issue.

Дами и господа, МАРЛИ!

Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница :)
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат ја те разбирам све, ама јебига користим прилика :)[DOUBLEPOST=1514494251][/DOUBLEPOST]

Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница :)
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик

и ДРЕСОТ РОНАЛДИЊО И ГО ДАОВ!!11 за Пичка све!

пс: Има и полоши од мене на форумов, не сери :LOL::LOL::LOL:

E

Epsilon

Гостин
nizok udar. :)

(Inace i od negoviot humor se fajca cancer)

Kajgana Shop

На врв Bottom