Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.950
- Поени од реакции
- 18.054
Баба ми од 80 години ке дадеше гол, а слепецов го погоди инвалидот директно во нога
Какви ебени преваранти беа Марио и Кондогбиа... 90М потрошени на нив, од двајцата не можеш пола фудбалер да составиш. Ама стај ги у тим и дај им слобода и сигурност дека не зависи од нив ништо, ќе се побудалат.
Ама Биља е новиот Сидорф.Збориш глупости.
На Кондогбија не му се погодија тренерите, и не му се даде шанса.
Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Плус играше и две текми на Европското за Португалија.
Син, кажи му
Чмарли #UfoStyle #heheЗбориш глупости.
На Кондогбија не му се погодија тренерите, и не му се даде шанса.
Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Плус играше и две текми на Европското за Португалија.
Син, кажи му
Вчера беше хехехехАма Биља е новиот Сидорф.
Бреј, толку зема замав после победава што дојде и у фан клуб Интер да се објаснуе![]()
mario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov marioИ кој ќе не ебе некој ко спал наредно коло нема да се крием ко некои други[DOUBLEPOST=1514492403][/DOUBLEPOST]@Syn ја реков дека некок што знае толку со топка смо немало уште од Сидорф, што и не е далеку од вистината ало видиш кој све играл периодов. И ми ја извртевте реченицата али ете иако е рано ќе речем згрешив.
Марио е послаб играч од Борини година ипол и ти пак викаш требал да седи![]()
![]()
Брат ја те разбирам све, ама јебига користим приликаmario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov mario
Ovoj moze da si ja reanimira karierava, bilja od druga strana sto mozes da ocekues koga e u godini, aspolutno nisto, na taa para sto ja dadoa milan letovo, bilja da go zemes e u najmala raka debilno, i celo leto toa vi go zborevme ama bevte zaslepeni od wearesorich faktot, a momentalno radi toa precenuvanje na sekoj donesen igrac kaj vas ste 16 boda pozadi inter, koi 85% od sezonava ja igra so istite 11.
Sekogas mora inace da ima nekoj dezuren krivec od igracive, sea e mario, utre ke bide kandreva, ili perisic seedno, a u princip sekogas broj 1 vinovnik e trenerot, a za ovoj momentalen pad na inter vinoven e samo spaleti i nikoj drug. Vcera i da daese gol mario, toa nemase da go zanemari faktot deka inter kondiciono tone posle saat vreme fudbal, a vecno nema da gi prati sreka i vo takva situacija da vadat dobri rezultati, ko so milan prvata.
I za ova ne veruvam deka e vinoven faktot sto celo vreme isti 11 igraat, i toa si ima svoja uloga ama sto pravime ako gi sporedime inter i napoli, koi isto igraat gore dole so ist tim sekogas, i plus bea del od LS.
Не за џабе е ДИ мастер Трол + официјален претставник на The Classy Issue и сите пички со тетовско потекло што се дел од The Classy Issue.
Дами и господа, МАРЛИ!
Брат ја те разбирам све, ама јебига користим прилика[DOUBLEPOST=1514494251][/DOUBLEPOST]
Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик
nizok udar.Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик