Фан Клуб: Интер

Баба ми од 80 години ке дадеше гол, а слепецов го погоди инвалидот директно во нога

Многу битна ствар е што клубов години наназад нема цврсти темели... Играчи на кои можат да се потпрат младите/новите кои доаѓаат.

Јуве го зема Ругани/Бернардески во веќе среден тим, никој не им бара моментален импакт врз играта, играат без никаков притисок и им се дава шанса да се докажат постепено.

Кај нас, тимот е расштиман максимално, панично се купуваат играчи и се очекува од некој што до вчера играл за Авелино, денес да го шеба Меси и да го носи Интер сам на грб.

Какви ебени преваранти беа Марио и Кондогбиа... 90М потрошени на нив, од двајцата не можеш пола фудбалер да составиш. Ама стај ги у тим и дај им слобода и сигурност дека не зависи од нив ништо, ќе се побудалат.

Какви ебени преваранти беа Марио и Кондогбиа... 90М потрошени на нив, од двајцата не можеш пола фудбалер да составиш. Ама стај ги у тим и дај им слобода и сигурност дека не зависи од нив ништо, ќе се побудалат.

Збориш глупости.
На Кондогбија не му се погодија тренерите, и не му се даде шанса.

Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Плус играше и две текми на Европското за Португалија.
Син, кажи му

Збориш глупости.

Посебно за Марио, како можеш да кажеш преварант за играч што бил првотимец во најдобриот тим на светот Спортинг, и тоа по тренериште ко Жезус.
Син, кажи му
Ама Биља е новиот Сидорф.

Збориш глупости.

Син, кажи му
Чмарли #UfoStyle #hehe

Ама Биља е новиот Сидорф.

Вчера беше хехехех

Иначе постот ми беше за Син пошто како што згрешив ја за Биља и ми ги потекоа мудата со стефан иако Биља нема ни пола сезона изиграно, он згреши исто за Марио а нејќе да признае и покрај тоа што овој е година ипол камењ

da da @Марли , bilja noviot sidorf pisa ovde, nema smisla sea da me rebras ...
inace u pravo e Vatren od pogore, potonaa i kondogbija i mario pod pritisokot da se igra u timov ko miljon drugi, gi preplatija, i pod difolt imaa visoki ocekuvanja od niv. Ali za mario uste stojam na toa deka treba da e u timov se dur i brozovic e tuka. Isto bese i so kvaresma i mansini koga dojdoa so murdzo.
Ke otide u drug klub ke se razigra i ovoj, ama brozovic mrtviot nikad, dno od igrac, vcera vleze od klupa i deluvase ko da igral bez prestan 3 dena, umre posle 10 minuti, a i valero nisto podobar ne bese na toj plan.

Kao i da e, koga gubis 3 po red, koga imas 0 golovi u kup, koga ima 1 daen gol u ovie 4 utakmici, do mario li e frkata, ili broz, ili do keljaviot ...
Aj ovie sto se losi, ama so praime so kandreva i perisic :), sto pod difolt go pravi i ikardi nevidliv. Od toa ja sto go primetuem u timov fizickata spremnost ni e glaven problem, mozeme da se nadigruvame saat vreme ama vo finalnata faza od natprevarite sme mrtvi, i ne e prv pat godinava, edno 6-7 utakmici sigurno ima kade vo vtoro sme tonele drasticno, vklucuvajki go i mecot so benevento koga se cudevme sto ni se desi u vtoro.

Бреј, толку зема замав после победава што дојде и у фан клуб Интер да се објаснуе :D

И кој ќе не ебе некој ко спал наредно коло нема да се крием ко некои други :)[DOUBLEPOST=1514492403][/DOUBLEPOST]@Syn ја реков дека некок што знае толку со топка смо немало уште од Сидорф, што и не е далеку од вистината ало видиш кој све играл периодов. И ми ја извртевте реченицата али ете иако е рано ќе речем згрешив.

Марио е послаб играч од Борини година ипол и ти пак викаш требал да седи :) :)

Последно уредено:
И кој ќе не ебе некој ко спал наредно коло нема да се крием ко некои други :)[DOUBLEPOST=1514492403][/DOUBLEPOST]@Syn ја реков дека некок што знае толку со топка смо немало уште од Сидорф, што и не е далеку од вистината ало видиш кој све играл периодов. И ми ја извртевте реченицата али ете иако е рано ќе речем згрешив.

Марио е послаб играч од Борини година ипол и ти пак викаш требал да седи :) :)
mario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov mario :)
Ovoj moze da si ja reanimira karierava, bilja od druga strana sto mozes da ocekues koga e u godini, aspolutno nisto, na taa para sto ja dadoa milan letovo, bilja da go zemes e u najmala raka debilno, i celo leto toa vi go zborevme ama bevte zaslepeni od wearesorich faktot, a momentalno radi toa precenuvanje na sekoj donesen igrac kaj vas ste 16 boda pozadi inter, koi 85% od sezonava ja igra so istite 11.

Sekogas mora inace da ima nekoj dezuren krivec od igracive, sea e mario, utre ke bide kandreva, ili perisic seedno, a u princip sekogas broj 1 vinovnik e trenerot, a za ovoj momentalen pad na inter vinoven e samo spaleti i nikoj drug. Vcera i da daese gol mario, toa nemase da go zanemari faktot deka inter kondiciono tone posle saat vreme fudbal, a vecno nema da gi prati sreka i vo takva situacija da vadat dobri rezultati, ko so milan prvata.
I za ova ne veruvam deka e vinoven faktot sto celo vreme isti 11 igraat, i toa si ima svoja uloga ama sto pravime ako gi sporedime inter i napoli, koi isto igraat gore dole so ist tim sekogas, i plus bea del od LS.

mario ima 24 godini, a i minatata godina nemase voopsto slaba sezona ko sto mislis, imase ok sezona u mizeren inter, imase niza igraci apla polosi od nego, bilja od druga strana platen 17m evra a e postar od oginot, i nula od igrac e, minus, polos duplo od vakov mario :)
Ovoj moze da si ja reanimira karierava, bilja od druga strana sto mozes da ocekues koga e u godini, aspolutno nisto, na taa para sto ja dadoa milan letovo, bilja da go zemes e u najmala raka debilno, i celo leto toa vi go zborevme ama bevte zaslepeni od wearesorich faktot, a momentalno radi toa precenuvanje na sekoj donesen igrac kaj vas ste 16 boda pozadi inter, koi 85% od sezonava ja igra so istite 11.

Sekogas mora inace da ima nekoj dezuren krivec od igracive, sea e mario, utre ke bide kandreva, ili perisic seedno, a u princip sekogas broj 1 vinovnik e trenerot, a za ovoj momentalen pad na inter vinoven e samo spaleti i nikoj drug. Vcera i da daese gol mario, toa nemase da go zanemari faktot deka inter kondiciono tone posle saat vreme fudbal, a vecno nema da gi prati sreka i vo takva situacija da vadat dobri rezultati, ko so milan prvata.
I za ova ne veruvam deka e vinoven faktot sto celo vreme isti 11 igraat, i toa si ima svoja uloga ama sto pravime ako gi sporedime inter i napoli, koi isto igraat gore dole so ist tim sekogas, i plus bea del od LS.

Брат ја те разбирам све, ама јебига користим прилика :)[DOUBLEPOST=1514494251][/DOUBLEPOST]
Не за џабе е ДИ мастер Трол + официјален претставник на The Classy Issue и сите пички со тетовско потекло што се дел од The Classy Issue.

Дами и господа, МАРЛИ!

Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница :)
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик

Брат ја те разбирам све, ама јебига користим прилика :)[DOUBLEPOST=1514494251][/DOUBLEPOST]

Деко немој бе сеа да зборим пред људиве дека глеаш филмои ко ноутбук пошо си некој емо "зашто пичките не ме сакаат пер" фазон и плачеш.
И дека пола остров у грчка частеше за да лапаш подвижна кандида од Тетово што работа у албанска кладилница :)
Ама ја не сум таков и нема да им го кажем тоа на људиве, затоа не ме влечи за јазик

и ДРЕСОТ РОНАЛДИЊО И ГО ДАОВ!!11 за Пичка све!

пс: Има и полоши од мене на форумов, не сери :LOL::LOL::LOL:

nizok udar. :)

(Inace i od negoviot humor se fajca cancer)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom