predpostavuvam deka ne si kako niv no se namesti kako topka na penaltik zatoa i ti replicirav. Ubavo e da se spodeli iskustvo, no ovde retko koj spodeluva a da ne bide ismean.Јас не сум од Тие како што можеш и уназад да прочиташ имам и Даикин, Тошиба, Мидеа и Грее.
Од сите сум задоволен освен што Тошибата ми е у гаража спакувана и чека боља времена за Надворешна Електроника.
Така да ако барем малце сме објективни треба да допринесеме на форумов со објективни извештаи од нас корисниците а Еуровент си е Еуровент од кај да знам дека истиот за големи пари не штампа сертификати кој немаат везе со реалноста и штитат определен бренд или брендови...
Јас незнам за каква топка праиме муабет. Со тоа што јавно повикувам на групно мерење јас не се кријам од никого ниту па што сум и што работам а гледаш и каде живеам за разлика од тебе и останатите што избегнувате соочување со вистината....predpostavuvam deka ne si kako niv no se namesti kako topka na penaltik zatoa i ti replicirav. Ubavo e da se spodeli iskustvo, no ovde retko koj spodeluva a da ne bide ismean.
Значи рецептот е : Купи ефтина клима, ако се погоди да е над очекувањата, супер сум ги зае** овие што купиле скапа!Јас незнам за каква топка праиме муабет. Со тоа што јавно повикувам на групно мерење јас не се кријам од никого ниту па што сум и што работам а гледаш и каде живеам за разлика од тебе и останатите што избегнувате соочување со вистината....
Да не случајно испадне мојата Мидеа или Амбер да се подобри од Скапо платените па да се изнасмееме онака заеднички ама некој ке плаче
Друже немој со муабети за мали деца ако се погоди така тие по дома да ги учиш... јас имам и скапа клима т.е 2 и не мислам дека сум се заеб.... само сакам тука да има објективност во сите ваши субјективни постови очигледно нема такви на форумовЗначи рецептот е : Купи ефтина клима, ако се погоди да е над очекувањата, супер сум ги зае** овие што купиле скапа!
Ако пак и не е нешто особено: Епа и ефтина си беше, не е страшно!
Ocigledno ne go pratis forumov dolgo i izvlekuvas mnogu gresni zaklucoci.Јас незнам за каква топка праиме муабет. Со тоа што јавно повикувам на групно мерење јас не се кријам од никого ниту па што сум и што работам а гледаш и каде живеам за разлика од тебе и останатите што избегнувате соочување со вистината....
Да не случајно испадне мојата Мидеа или Амбер да се подобри од Скапо платените па да се изнасмееме онака заеднички ама некој ке плаче
Јас имам на работа 3,5 ка , малку постар модел од овој ама во таа класа!http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10170_10172&product_id=70438
Што мислите за греење на 40 квадратна просторија?
Има некој искуство ? Позитивности/негативности?
Eve ti servisno razgledaj siЗа дома ми е.Си опремував соба која што е +/- 40м2.Имам една тарасна врата со пенџере.Таванска соба.Само доколку купам ваква очекувам стварно да затопли,не колку ради реда и да треба да сум наоблечен цело време.
Колку денари на сат би трошела?Ептен појма немам од цена на КВ и колку би трошела.
@Che59
Ако ти е таванска собата , по дифолт имаш ставено добра изолација над неа и странично.За дома ми е.Си опремував соба која што е +/- 40м2.Имам една тарасна врата со пенџере.Таванска соба.Само доколку купам ваква очекувам стварно да затопли,не колку ради реда и да треба да сум наоблечен цело време.
Колку денари на сат би трошела?Ептен појма немам од цена на КВ и колку би трошела.
@Che59
Фала на инфо. Јас сеуште не сум ги запазил кој е кој ама некако колективно ми изгледа субјективноста!!!!Ocigledno ne go pratis forumov dolgo i izvlekuvas mnogu gresni zaklucoci.
Vecinata na forumov se najobicni korisnici na najrazlicni modeli i samo spodeluvaat subjektivni impresii za svoite klimi. Najnormalno e da si go falat svojot izbor no problemot nastana koga clenovi povrzani so odreden brend (najdirektno vo prodazbata i distribucijata) pocnaa da gi omalovazuvaat i vregat clenovite koi eve ke go pofalat svojot ured. Em sto vregat sirat i dezinformacii i plasiraat nevistini na sekoj mozen nacin, samo i samo da gi ostvarat svoite bedni nameri.
Абе друже, колегата не знае цена на киловат струја, а ти му нудиш сервисно.Eve ti servisno razgledaj si
https://www.climamarket.bg/wp-content/uploads/SM-CS-KE25-50TKE-CU-KE25-50TKE.pdf
Moj predlog za klimi inverter https://klimi.mk/product.php?id=261http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10170_10172&product_id=70438
Што мислите за греење на 40 квадратна просторија?
Има некој искуство ? Позитивности/негативности?