На кого бе да постирам, платеници едни смешни
Бетер сте од македонските расипани политичари ! Вие очигледно мислите дека луѓево нафта пијат и дека не ве гледаат колку сте провидни !?
Никад не сум бил член под друго име, а камоли баниран ! Си има IP адреси , се гледа тоа кој знае...кој не знае, знае да трола...Ама очигледно ќе се потрудите вие Грее клоновите вредни да не банираат нас неколкумина кои ги кажуваме информациите кои вие ги криете као змија нозете, и тоа од ЛИЧНО искуство, не од баба, комшика, пријателка, роднина...
За било кој да каже информација ПРВО И ОСНОВНО ТРЕБА ГРЕЕ КЛОНОВИТЕ ЈАВНО ДА СЕ ПРЕСТАВАТ, еве вака нешто слично , да ви помогнам !
Јас сум SvB, Chicco69, Strelec, GT1 итн.. и сум вработен во ГрееМАК, морам да тролам против вистинските производители на клими Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Panasonic, Toshiba , Hitachi итн затоа што ако ние не ги фалиме нема кој да ги фали Грее полуфабрикатите, а за тоа земаме пари и мора да си ја одработиме платата ! Сега чекам некој да почне со селските финти, Ооо кам да сум вработен таму. А суум, суум ама не смеам да кажам оти ќе ме избркаат
Јас сум SvB, Chicco69, Strelec, GT1 итн.. и сум македонче со мало „м“, ситна продадена душа, која за една Грее клима гратис, па каква сака нека е, ќе им биде вечен слуга и должник на ГрееМак
Само морам да тролам против вистинските производители на клими Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Panasonic, Toshiba , Hitachi итн затоа што ако ние не ги фалиме нема кој да ги фали Грее полуфабрикатите, а за тоа лапнавме клими и мора да си ги одработиме, ама не смееме да кажиме оти ќе ни ги демонтираат веднаш ...а ние немаме пари за вистинска клима (Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Panasonic, Toshiba , Hitachi ) па сме супер задоволни со гратисс Грее. Сепак на поклонет коњ не му се гледа во забите нели ?
Можам и да продолжам ако треба !
Е кога ќе се изјаснат платениците тогаш и ја ќе се изјаснам и Име и Презиме и Клима и Кола и работа и број на кондури ако треба...
А дотогаш таквото твое барање го сметам за вреѓање на интелегинцијата и сеење на магла односно праење на Divert од најглавниот проблем овде !?
Кои се тие луѓе кои се постојано задоволни од ГРЕЕ, односно каде работат !? Зошто едни исти луѓе се постојано задоволни од ГРЕЕ !? И најважното зошто едни исти луѓе никако не трпат некој дури и да помисли да биде незадоволен од ГРЕЕ и тоа за свои сопствени пари и се трудат максимално да го неутрализираат, омаловажат, дискредитираат и навредат и на крај перманентно банираат !?
Ние го знаме одговорот ама фер е да си признаат самите ![DOUBLEPOST=1514452542][/DOUBLEPOST]
Не си само ти тој кој го има ! Го имаат (или имале) и други и се незадоволни, крајно незадоволни ! Се осеќаат измамено и ограбено ![DOUBLEPOST=1514452663][/DOUBLEPOST]
Знаеш колку се исти !? Колку што ќе бидат исти Foxcon телефон и iPhone разбира се
Кој разбира, ќе разбере што сакм да кажам
[DOUBLEPOST=1514452858][/DOUBLEPOST]
Ако не успеете да не банирате наскоро ќе го колниш денот кога си ја напишал оваа тешка глупост ! Ти гарантирам
[DOUBLEPOST=1514453055][/DOUBLEPOST]
Остај не нас ! Ти кажи кој си ! Ајде признај си ! Олесни си ја душата ! Како на исповед ! Бид за преомена барем еднаш искрен на форумов...
Потпис
Промоторче платено да плачи оти се заебал гадно со Грее еднаш и никад веќе