- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.874
- Поени од реакции
- 7.111
За Чемберлејн колку само се залажувате ... Преценето енглезче е, ќе покаже времето.
Јас би рекол подценетоЗа Чемберлејн колку само се залажувате ... Преценето енглезче е, ќе покаже времето.
Можеби, не велам не. За игрите во Арсенал не можам да зборам затоа што и покрај тоа што го имам гледано и ми оставил позитивен впечаток (затоа и бев возбуден за негов трансфер), во Ливерпул ептен ми се допаѓа каков пристап има.За Чемберлејн колку само се залажувате ... Преценето енглезче е, ќе покаже времето.
Не постои потценет енглез.Јас би рекол подценето![]()
Клеверли?Не постои потценет енглез.
Не им треба Лемар, освен ако си оди Кутињо, страшен напад имаат. Голман, заден везен и уште нешто во одбрана треба да појачат и овој Пул ќе биде страшно сериозен тим во Европа.Инаку ептен се напалија фановиве на Ливерпул со Ван Дијк. Се слагам дека е топ трансферче и до сеа Клоп нема промашено појачување, така да не се сомневам дека одлично ќе се вклопи. Но да не остане само на тоа. Ова треба да е увертира на тоа што следува пошо не се оправа екипа со еден чоек. Ако во лето покрај Лемар направат уште некој добар трансфер ќе бидат сериозни конкуренти.
Не е договорен. Ливерпул се сериозно заинтересирани. Лани мислам дека на крај од преоден рок понудија над 80 милиони. А Клоп кога ќе се запне за играч не попушта. Таков беше случајот и со Кеита и со ВВД. Ќе ја има одврзано ќесе од газдите, е сеа дали ќе се договорат со Монако тоа е друга работа.А што е финтата што сите го спомнувате Лемар? И он е договорен како Кеита или?
Најверојатно ќе си оди Кутињо. Изгорен е за Барса и не гледам што би го задржало во Ливерпул.Не им треба Лемар, освен ако си оди Кутињо, страшен напад имаат. Голман, заден везен и уште нешто во одбрана треба да појачат и овој Пул ќе биде страшно сериозен тим во Европа.
Пластика е Челзи после Абрамович и успехот што им го купи.
Ни 24 часа не поминаа пизда му материна, негирање левел: прогноза на Курир.Доволен аргумент за Клоп да не купи ниту еден одбранбен ваљда...
А сега еве гледаме како на лепота се добива успехотПластика е Челзи после Абрамович и успехот што им го купи.
Пишав за ова уште кога видов која му е следна текма, пред некој денНи 24 часа не поминаа пизда му материна, негирање левел: прогноза на Курир.
Уште една прогноза што ќе биде експресно негирана:
Ако има некој што може да го сопре Пеп, тоа е келнерот Рафа Бенитез или никој друг.![]()