Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
fun fact: Ливерпул ја има најдобрата одбрана на домашен терен во ПЛ со примени само 3 голови :D
Кога ви викав јас дека ЛОврен е махер, вие мислевте ве зезам!

fun fact: Ливерпул ја има најдобрата одбрана на домашен терен во ПЛ со примени само 3 голови :D
Дали чекаше на Man Utd да му учукаат 2 гола дома (3+2=5) за да го постираш овој fun fact?
Ама, искрено... [emoji6]

Дали чекаше на Man Utd да му учукаат 2 гола дома (3+2=5) за да го постираш овој fun fact?
Ама, искрено... [emoji6]
Не, пошто ме заболе за статистикава ама навивачи на Ливерпул немаат со што да се пофалат и вака пробуваат да ја оправдаат на еден начин очајната одбрана.
Затоа и пишав fun fact додадено со :D

За некој ден кога ќе дојде ВВД ќе ве видам дали ќе зборите за одбраната на Ливерпул, дури и Кутињо ќе моли да остане, ама Клоп ќе му рече дека ќе размисли околу тоа.

Не, пошто ме заболе за статистикава ама навивачи на Ливерпул немаат со што да се пофалат и вака пробуваат да ја оправдаат на еден начин очајната одбрана.
Затоа и пишав fun fact додадено со :D
А, така ли? [emoji2]
Фала за фидбек.

Ауу,пост меч интервјуто на Мурињо.Колку глупости изнатреска.:pos:

Доволен аргумент за Клоп да не купи ниту еден одбранбен ваљда...

:LOL::LOL::LOL: :tvg:

Gotoo, go poludea chovekov, totalno izleta od kolosek :pos:

Дека треба да се обратиш кај побратимот твој @RickyLFC9 да те снабди со отровот :D
Отровов остана трејдмарк човече, дури и на фб вчера или завчера ми искочи, факинг Родаст негде имаше коментирано :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom