Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки овој хаос шо го праите у темава не ви е прф пат и уше еден ваков кикс нема ни да го помирисате подфорумов.

Ебете си ги маИките по пп, на фб, на скајп, на шо кур сакате ама темава оставете ја на раат.

Дечки овој хаос шо го праите у темава не ви е прф пат и уше еден ваков кикс нема ни да го помирисате подфорумов.

Ебете си ги маИките по пп, на фб, на скајп, на шо кур сакате ама темава оставете ја на раат.

Ne se obrakjaj vo mnozina, obrati mu se na Stavrogin. Toj pametniot eden tip nema postaveno ovde, a sekoj post samo vregja nekogo bez pricina. Ne e ni dosaden vekje :)

Ne se obrakjaj vo mnozina, obrati mu se na Stavrogin. Toj pametniot eden tip nema postaveno ovde, a sekoj post samo vregja nekogo bez pricina. Ne e ni dosaden vekje :)
Нишо не те кошта да го заобиколиш, да му пријавиш мислење и да си продолжиш да постираш типови, така?

Епа се додека учествувате и придонесувате хаосот да биде поголем ќе зборувам во множина.

Пејтон 15.5- за солена пара се чекаше.Закочи братот на 14 поени и на 2минути до крајот при 20+ разлика се сменија КОМПЛЕТНО ПОСТАВИТЕ освен ПРИАТЕЛОВ.Нормално после тоа против 3тата постава на Мајами лаганица си префрли во останатите 2мин.
Се да му ебам.
Да го чекав плус ќе излезеше на 7 минути до крајот поради не објасниви причини.

Ебете си ги маИките по пп, на фб, на скајп, на шо кур сакате ама темава оставете ја на раат
Класичен нешјебат 2017та година фраер. Виртуелен секс, да си ги ебат мајките по пп на фб на скаип. Хк пу.

Мајки се ебат у живо бро, прашај ја твојата ехехеххехехехехеххехехехехехехеххее

ок немој перма бан бро. :smirce:

DeRozan 25.5+
Butler 22.5+
Evans 21.5+
Mitchell 18.5+
Uplata 1000den ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

^Овој де роузен вчера ти го препишав, умре со едвај 8 поени, што пак денеска треба плус да дојде?

Харис и еден друг што ти препишав излегоа, само овој мочково...

^Овој де роузен вчера ти го препишав, умре со едвај 8 поени, што пак денеска треба плус да дојде?

Харис и еден друг што ти препишав излегоа, само овој мочково...

Cudna igra vcera od nego ..samo 16suta ..od koi samo za edno poluvreme upatuva tolku ..taka da so 25 suta,i 8+ slobodni u prosek ..bi trebalo da ide over .egal tekma do kraj ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom