Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам, зависи што си очекувал да прави сезонава. Ако си очекувал да го замени ланскиот Матич, баш тоа го прави, зборевме веќе пред некој ден.
Одлично тоа го прави. А ако не му оди, тука е Дринквотер. Топ се двата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
Ајде еве не ме слушај мене, прашај ги другиве, ете и од Јунајтед дали летово ќе го земеа Мбапе или Кејн, доколку можеа да изберат еден.

И не знам што си запнал за Мбапе, ко да биле Челзи заинтересирани, па не сакале да понудат повеќе од 100.

Коментарот за Матич пак на памет и безвезе.

Не знам, зависи што си очекувал да прави сезонава. Ако си очекувал да го замени ланскиот Матич, баш тоа го прави, зборевме веќе пред некој ден.
ok ne go precenuvaj sea tolku celzi, drug univerzum se united, drug celzi vo toj segment.
United go izbraa lukaku, i toa bese toa so bum transferite koga se oni vo prasanje, a istiot se desi ako ne se lazam vo juli, na start od letoto.

Inace, za mbape praime muabet, ne za lamela, ako e dostapen takov igrac na transfer pazar, pod difolt se ide all in na nego ako si u takva moznost, rabotata e sto SAMO psg bea kadarni da si go dozvolat, da ne bese tolkav transferot, i da bese dostapen primer za 80-90, sekako deka samo psg ke napnea za nego, ke imase uste minimum 5-6 klubovi sto ke sakaa da go nosat u svoi redovi.
Vaka samo psg bea vo moznost da si go dozvolat i toa e toa, duri i real se distanciraa a u momentov toa se smeta za edna od najgolemite greski na perez koga se vo prasanje transfer procenkite, zatoa i ti go spomnuvam, taka ke bide i so hari kejn, ako baranjata se astronomski, samo 1-2 kluba ke bidat u moznost da go zemat, i ke go zemat, a toa sekako nema da bidat celzi, ili liverpul.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Муабетот на Донев:Можат ама не сакаат.... И јас можам Амберд Херд да ја ебам ама не сакам, испод чест ми е со амерички кучки да се плеткам. Муабети за деца мали

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
@Донев сместа би ти забранил да пишеш на темава. Поготово за Бакајоко и Мичу, да може да се наштелува да ти следи бан за нив двајца кога ќе ги напишеше би било права ствар.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Муабетот на Донев:Можат ама не сакаат.... И јас можам Амберд Херд да ја ебам ама не сакам, испод чест ми е со амерички кучки да се плеткам. Муабети за деца мали
Не реков можат ама не сакаат, само не ми е јасно он од кај си го извади Мбапе и почна да форсира за него. Конте самиот рече дека доколку беше достапен Кејн, по него ќе се одеше. Истото верувам дека би го направиле и Мурињо, и Венгер, и било кој. Ако ти дадат моментално да избереш идеален напаѓач за да го донесеш во тимот, сите би го избрале Кејн.

Ама не е тоа поентата, кого би избрале. Поентата е дека би преплатиле за него. И нема што да се натегаме, мислете си дека нема шанси да дадат толку пари за играч како Кејн.

@Syn уште со првата реченица се гледа дека ништо не си сфатил и пак ми збориш по твое. Понатаму не читам, ми паднаа веќе очи од латиницата. Останете си на своето мислење. Кога од наредно лето стандард ќе стане цена од над 100 милиони за квалитетен играч, и ќе ја плаќаат доста клубови, пак истото зборете го.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Венгер кружеше по Мбапе летово, па имаше шпекулации дека го водил на вечера :rolleyes:
Кејн мислам дека ќе заврши во Реал Мадрид едино да не сака да ја напушти Англија, Јунајтед ми стои со најголеми шанси да успее да го договори.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
@Syn уште со првата реченица се гледа дека ништо не си сфатил и пак ми збориш по твое. Понатаму не читам, ми паднаа веќе очи од латиницата. Останете си на своето мислење. Кога од наредно лето стандард ќе стане цена од над 100 милиони за квалитетен играч, и ќе ја плаќаат доста клубови, пак истото зборете го.
da, zasto 100m evra, i 150 ili 170 se isto. :)
I konte rekol vaka, rekol onaka, da, ako e dostapen, za 80m evra, ne za 180, sfakas li koja e razlikata tuka, i mbape bese dostapen letovo, a vo momentov e ubedlivo najhajpuvaniot svetski igrac i veke igra ko da ima 25-26 godini i e u svojot prajm, pa samo EDEN EDINSTVEN klub u svetov bese kadaren da go donese. Mbape ti e igrac sto sekoj klub na planetava bi posakal da go ima, ali letovo samo eden klub bese sposoben da go donese vo svoite redovi.
Taka ke bide i so hari kejn, toa se obiduvame da ti go nacrtame, ako negovata dostapnost e ednakva na minimum 150m evra, i plus 15mevra godisna plata ... minimum, celzi tuka pod difolt ispaga od konkurencija.

Muabetot za junajted mi e deka se edni od retkite, sto mozat da si dozvolat takov luksuz, ne i celzi, kapish ? Ili pak treba da ti se crta, u toj kontekst oni za vas se drug univerzum, bog i batina, ali letovo ti rekov, veke dadoa premnogu za eden igrac, ko i lani sto dadoa, za pogba.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
da, zasto 100m evra, i 150 ili 170 se isto. :)
I konte rekol vaka, rekol onaka, da, ako e dostapen, za 80m evra, ne za 180, sfakas li koja e razlikata tuka, i mbape bese dostapen letovo, a vo momentov e ubedlivo najhajpuvaniot svetski igrac i veke igra ko da ima 25-26 godini i e u svojot prajm, pa samo EDEN EDINSTVEN klub u svetov bese kadaren da go donese. Mbape ti e igrac sto sekoj klub na planetava bi posakal da go ima, ali letovo samo eden klub bese sposoben da go donese vo svoite redovi.
Taka ke bide i so hari kejn, toa se obiduvame da ti go nacrtame, ako negovata dostapnost e ednakva na minimum 150m evra, i plus 15mevra godisna plata ... minimum, celzi tuka pod difolt ispaga od konkurencija.

Muabetot za junajted mi e deka se edni od retkite, sto mozat da si dozvolat takov luksuz, ne i celzi, kapish ? Ili pak treba da ti se crta, u toj kontekst oni za vas se drug univerzum, bog i batina, ali letovo ti rekov, veke dadoa premnogu za eden igrac, ko i lani sto dadoa, za pogba.
Значи сакаш да кажеш дека летово немаа 150 милиони за да си го дозволат Мбапе другиве тимови, ко Реал, Барса, Јунајтед?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Нема Челси. Тоа сака да ти објасни.
Па не, он почнал на почетокот да чита и во глава од негде му дошло еј Мбапе е одличен пример за ова. И зема слепо да си го форсира и форсира притоа ептен забегувајќи од тоа јас што пробував да го зборам уствари. А тоа не прави да е во право :toe:[DOUBLEPOST=1514247063][/DOUBLEPOST]Заборавив да додадам дека Мбапе летово е скроз различен пример, што не е добра споредба со тоа јас што го зборев.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не сакам да коментирам за други клубови ама мислам дека Ливерпул може да си го дозволи Лемар со цена од 100тина милиони и дека доколку Клоп го сака, ФСГ ќе му го донесат затоа што му ги исполнуваат буквално сите желби.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
180 мил. Не вреди Де Брујн у моменталнава форма не па ЕмБапе ака Марсијал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom