SOHE-za ljubavi nemav nekoe posebno mislenje iskreno ne go priemtuvav po forumov mnogu a ni on mene.mislev deka e nizok deka e bagabont i takvi stvari...medzutim taa vecer u SENSE sse se smeni...TE SAKAM
Mary_Jane-nejze ja zamisljav kao puvla so se puva naokolu a sea ja sakam MNOGU i mnogu mi znaci
Mr.Wicked-so znam use od start znaev kako izgleda zaso se gledavme na kameri dodeka zborevme na msn i imav izgradeno nekoe mislenje za fizikusot negov a za karakterot od uvek sme si se slagale..posebno na kafe koa si gledame
BUSHAV-bas onakov kakov sto e
Batistuta-mislev deka e nekoj fantaik za fudbal i deka samo toa go zanima ama drugo sipadna posebno DRAGI_PALACNIKA od koa mu stana frend:pos2:
PSY-lele za nea msilev deka e mushkobanjasta a ne deka lici na Katarina Ivanovska manekenkana i deka ne e tolku visoka mi parira vo visina..u ostalom prekrasna e...
Acid-gjubrishte:pos2: shala acide ama go nemavme myabetot jas i ti fakt...sea top
so zenati mghmhmhm
SkUL-pa neznam slatka mala..dete...ne mislev deka e sozreana da mozeme da praime muabet za se...taka deluvase so plavoto kosice...
VNUCE-lele ne go zamishljav ama bas onakov kakov so e..so sukanici a u...ustvar ne go ni zamishljav
CRAZYPOYOl-neznam dali tocno go piav ne e bitno...tipcevo e mnogu simpaticno epten
Tha BIch-nemozam da ne spomnam onaka off topic deka vcera ja gledav na ZVON :pos2: RESAVASE MATEMATICHKA ZAGATKA
Osicka-so bi rekla ona mojata omilena plavusa...bas e osicka
Fortune-si znae ona si go imame jas i ona
za drugite affter neka me potsetat samo