За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Еј да, Гаго дефинитивно многу ме изненади пошто мислев дека ќе е толку стручен како на форум и дека ќе кажува само некои факти, а он уствари е, што кажа секретарицата, многу топол, симпатичен и воопшто не додасен...:smir:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
освен Внуче,кого го замислував за бубалица и Ацид за кого мислев дека само здраво ке рече,и ке се држи на големо све друго чекав да е така...

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Леле еј шо сте направиле бе?
Луѓе темава како прво е во Чек Дис Аут ( значи не е нешо за сериозно) како второ извинете шо сум толку реален и реално шо ги кажувам работите!

рѕу извини али таков впечаток си ми оставила сеа јебига!

АДА најсериозно ти се извинувам шо ме запозна на собиранката и шо за малку ќе ти се насмеев во лице али едноставно мислев дека некоје "Слабичко" малецко детенце се шегува со мене!

МаWeчко тажната фацичка е затоа шо те очекував покрупна (значи сум направил ГРЕШКА)

Теди тебе нишо не ти фали на цицките туку прочитај го постот уште еднаш "очекував девојче слабо високо али по помали цицки"

годес оф хаос за тебе утката шо ја наптавив е на добро! (прочитај го целиот пост и ќе видиш дека најчесто кажувам шо сум очекувал и ако е на арно не ги коментирам понатака)

Иначе Дотична треба да знаеш дека ДА вампирката во некој случај гризе!

Иначе Крејзи Појол Ме немаш на Хи5 Така да немораш да плачеш! Имаш само 2 френда како прво а како второ за информација- со фрустрирани Албанци јас не се дружам! Иако живеам во населба каде шо албанците ми се најдобри комшии али ти бачко си исклучок и тоа голем!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
abe toa si e toa.. ocekuvanja i ispolnuvanje ili neispolnuvanje na ocekuvanjeto.. nemojte sega da go ganjate virus zasto ocekuval nesto sto ne ispadnalo taka... inaku jas bas im zaviduvam na devojkite so pogolemi gradi... jbg cel zivot izgleda ke nosam mozolcinja napred:(

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95

Иначе Крејзи Појол Ме немаш на Хи5 Така да немораш да плачеш! Имаш само 2 френда како прво а како второ за информација- со фрустрирани Албанци јас не се дружам! Иако живеам во населба каде шо албанците ми се најдобри комшии али ти бачко си исклучок и тоа голем!
е браво се исфура сеа...немаш нешто попаметно да кажеш?!
не ми се верува дека и вакви луѓе постојат!:nenene:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
јас како овој типов што ти е на аватарот...а доста си личите :smir:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
SOHE-za ljubavi nemav nekoe posebno mislenje iskreno ne go priemtuvav po forumov mnogu a ni on mene.mislev deka e nizok deka e bagabont i takvi stvari...medzutim taa vecer u SENSE sse se smeni...TE SAKAM
Mary_Jane-nejze ja zamisljav kao puvla so se puva naokolu a sea ja sakam MNOGU i mnogu mi znaci
Mr.Wicked-so znam use od start znaev kako izgleda zaso se gledavme na kameri dodeka zborevme na msn i imav izgradeno nekoe mislenje za fizikusot negov a za karakterot od uvek sme si se slagale..posebno na kafe koa si gledame
BUSHAV-bas onakov kakov sto e
Batistuta-mislev deka e nekoj fantaik za fudbal i deka samo toa go zanima ama drugo sipadna posebno DRAGI_PALACNIKA od koa mu stana frend:pos2:
PSY-lele za nea msilev deka e mushkobanjasta a ne deka lici na Katarina Ivanovska manekenkana i deka ne e tolku visoka mi parira vo visina..u ostalom prekrasna e...
Acid-gjubrishte:pos2: shala acide ama go nemavme myabetot jas i ti fakt...sea top :) so zenati mghmhmhm
SkUL-pa neznam slatka mala..dete...ne mislev deka e sozreana da mozeme da praime muabet za se...taka deluvase so plavoto kosice...
VNUCE-lele ne go zamishljav ama bas onakov kakov so e..so sukanici a u...ustvar ne go ni zamishljav
CRAZYPOYOl-neznam dali tocno go piav ne e bitno...tipcevo e mnogu simpaticno epten
Tha BIch-nemozam da ne spomnam onaka off topic deka vcera ja gledav na ZVON :pos2: RESAVASE MATEMATICHKA ZAGATKA
Osicka-so bi rekla ona mojata omilena plavusa...bas e osicka
Fortune-si znae ona si go imame jas i ona:)

za drugite affter neka me potsetat samo

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Крејзи Пујол:Топ чоече ми се виде...фотограф:)
Д Мен:Се имам видено и порано со него некако многу смирено повлечено ми делуваше ама таков си е јбг:)
Земзела:Клаберот....заебант голем:)
Ѓоко Ѕверот:Тој па тој па:)..не го препознав се избаци од негде и вика Саше ти си:)...не го препознав иначе добро чоече:)
Цикито:На брзање беше после собиранката..... на работа ...ми вика кој ке иде сега:)...Член со фикс идеи:)
Ацид:Знаеме сите за него Админското:)
Мистичен:Како и секогаш насмеан...спремен за фотки:)
Мац)):Заљубениот...dancing with the Lost Angel:)
Лост Ејнџел:Насмеана полна со енергија се гледа од далеку
Чкембарот Јове:Карпата човек 2 метра...едвај се движеше:)..ми вика си пораснал а ме немаше видено пред собиранката:pos:
Хоророт мен:Го сметав за повисок,тој понизок од мене:)...
П Овердрајв:Како и секогаш пивцето до него и уживанција

За другите друг пат:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Луѓе темава како прво е во Чек Дис Аут ( значи не е нешо за сериозно) како второ извинете шо сум толку реален и реално шо ги кажувам работите!

рѕу извини али таков впечаток си ми оставила сеа јебига!

АДА најсериозно ти се извинувам шо ме запозна на собиранката и шо за малку ќе ти се насмеев во лице али едноставно мислев дека некоје "Слабичко" малецко детенце се шегува со мене!

МаWeчко тажната фацичка е затоа шо те очекував покрупна (значи сум направил ГРЕШКА)

Теди тебе нишо не ти фали на цицките туку прочитај го постот уште еднаш "очекував девојче слабо високо али по помали цицки"

годес оф хаос за тебе утката шо ја наптавив е на добро! (прочитај го целиот пост и ќе видиш дека најчесто кажувам шо сум очекувал и ако е на арно не ги коментирам понатака)

Иначе Дотична треба да знаеш дека ДА вампирката во некој случај гризе!

да де ама јас те избришав прв....зато ме немаше...и не ми пиши ...ти си болен тоа е факт...да не ја сакаш адресата на штуловиот да ми донесеш сок???ебате болниот!!!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Baby Girl и Dejana ги замислував како некои малолетнички кои не ги приметував со постови кои би ме заинтригирале.
Леле Дани коа се појави у кафиќот на Лу... на сите машки им испаднаа очите, па и моите гледајќи те така висока, стројна згодна со пирсче на пупаче. со плава коса лепршава на ветар, мх, мх, мерации
А Дејана со тело ремек дело, башка пијаница, :pos:
Другите горе доле испаднаа според очекувањата.

Ааа и за малку ќе забораеф, Мистичен го мислеф за некој со физичка градба ко мојата... и забеган компјутерџија. Кога се појави си викам, брејј мажиште, коа почна да му дава голови на Делфин си реков бреј и играчиште. И на крај коа пиефме на клупи Каменица си викам, бреј арен човек овој Мистичниоф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom