Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhhПиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба
Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи![]()
Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.Да се гордееш и фалиш со најкриминално одсудената утакмица на 21 век?Прегледај го приврзокот 181611
Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а?Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhh
*стоп фори за илинден, стек све да не ти ебам инџиковско.

Денес е ден на студентите и те молам да не ме замараш во врска со факултет пошо славам и вечер ќе рокнам едно нескафе во таа чест. Секако и еден НБА тикет да не ти ебам све изопачено.Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а?
Топ ќе беше да бев во Валандово, на 25 км ќе бев од Мондонико. Сепак еве сеуште сум колега со почитуваниот стек, некаде до Февруари, кога ќе го оставам да ја привршува и 8мата година на факултетот и полека да ита кон рекордот кој би требало да е нешто над 10.![]()
Пиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба
Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи![]()
Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhh
*стоп фори за илинден, стек све да не ти ебам инџиковско.
Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.
Од една страна, имаш шмекерски потег како оној на Баерн (твитот со Левандовски), од друга страна имаш ултра сељачки ПР, небаре Влатко Васиљ е задолжен за него, кој доаѓа секако - од Барселона, Барселона, Каталонија - Шпанија.
На тема класа и големи клубови.

Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатамуЗш бе, мене фановите на Челзи баш ми се симпатични. Исто ко оние на Сити од Индонезија по Фејсбук, bandwagoners. Штом се каже некој дека е навивач на Челзи знаеш дека пред 2004та фудбал нема гледано. Не се замараш по дифолт со такви.

Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатаму![]()
Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.