Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhhПиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба
Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи
Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.Да се гордееш и фалиш со најкриминално одсудената утакмица на 21 век?Прегледај го приврзокот 181611
Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а?Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhh
*стоп фори за илинден, стек све да не ти ебам инџиковско.
Денес е ден на студентите и те молам да не ме замараш во врска со факултет пошо славам и вечер ќе рокнам едно нескафе во таа чест. Секако и еден НБА тикет да не ти ебам све изопачено.Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а?
Топ ќе беше да бев во Валандово, на 25 км ќе бев од Мондонико. Сепак еве сеуште сум колега со почитуваниот стек, некаде до Февруари, кога ќе го оставам да ја привршува и 8мата година на факултетот и полека да ита кон рекордот кој би требало да е нешто над 10.
Ти дојде памет после она фијаско кога се кладеше во книга со човек (дискутабилно) кој единствен конакт со истата има кога го потпалува оганот во колибата.Пиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба
Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи
Што стоп бе сточар .... како да пропушти ваква шанса, лик од Марино чиј единствен другар му е магаренцето шо му ја влече запрежната кола се потсмева на Валандово (Лондон и Прага у едно за твоето родно место) ...хеухеуехуххhehehueuehehШтета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhh
*стоп фори за илинден, стек све да не ти ебам инџиковско.
Зш бе, мене фановите на Челзи баш ми се симпатични. Исто ко оние на Сити од Индонезија по Фејсбук, bandwagoners. Штом се каже некој дека е навивач на Челзи знаеш дека пред 2004та фудбал нема гледано. Не се замараш по дифолт со такви.Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.
Ах бре, не научи ништо. Така и порано се залетуваше па после те дупеше цел форум и избриша профил на крајОд една страна, имаш шмекерски потег како оној на Баерн (твитот со Левандовски), од друга страна имаш ултра сељачки ПР, небаре Влатко Васиљ е задолжен за него, кој доаѓа секако - од Барселона, Барселона, Каталонија - Шпанија.
На тема класа и големи клубови.
Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатамуЗш бе, мене фановите на Челзи баш ми се симпатични. Исто ко оние на Сити од Индонезија по Фејсбук, bandwagoners. Штом се каже некој дека е навивач на Челзи знаеш дека пред 2004та фудбал нема гледано. Не се замараш по дифолт со такви.
Пред Меси беше Роналдињо, пред Роналдињо Ривалдо, пред Ривалдо Роналдо, пред Роналдо Ромарио, Марадона, Кројф, Кубала...Барса од основањето на клубот до денес секогаш имало причина да се гледа, клуб со историја, педигре, политичка позадина, симбол на нација, гигант. Вие сте голем клуб, не го негирам тоа - ама уште не сте на тоа ниво. Абрамович од сите газди со играчка фудбалски клуб ми се чини најспремен со стратегија, успеси и знаење, така да има надеж.Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатаму
Има фан клуб за кој го немаш пишано истиот пост од погоре....Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.