UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Се дур не падне кладба на кило крв, ништо работа...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба :icon_mrgr:

Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи :angel:
Штета, у Валандово е. ehehehehhhhhhhhhh

*стоп фори за илинден, стек све да не ти ебам инџиковско.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Иначе има реална шанса сите шпански екипи да го јадат уште во 1/8 финале.

Освен ако не помине Севиља. :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Од една страна, имаш шмекерски потег како оној на Баерн (твитот со Левандовски), од друга страна имаш ултра сељачки ПР, небаре Влатко Васиљ е задолжен за него, кој доаѓа секако - од Барселона, Барселона, Каталонија - Шпанија.

На тема класа и големи клубови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021

Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а? :D

Топ ќе беше да бев во Валандово, на 25 км ќе бев од Мондонико. Сепак еве сеуште сум колега со почитуваниот стек, некаде до Февруари, кога ќе го оставам да ја привршува и 8мата година на факултетот и полека да ита кон рекордот кој би требало да е нешто над 10. (y)(y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Те стемни на нивата и пак изиграваш господин чoвек по форуми а? :D

Топ ќе беше да бев во Валандово, на 25 км ќе бев од Мондонико. Сепак еве сеуште сум колега со почитуваниот стек, некаде до Февруари, кога ќе го оставам да ја привршува и 8мата година на факултетот и полека да ита кон рекордот кој би требало да е нешто над 10. (y)(y)
Денес е ден на студентите и те молам да не ме замараш во врска со факултет пошо славам и вечер ќе рокнам едно нескафе во таа чест. Секако и еден НБА тикет да не ти ебам све изопачено.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Пиво не пијам, скара може. Ете така после двомечот ќе се најдеме во било кој град (ако си во Македонија уопште) и тој што ја изгубил кладбата плаќа ручек и пиење по желба :icon_mrgr:

Како доказ ќе опнеме една слика овде оти без тоа не се важи :angel:
Ти дојде памет после она фијаско кога се кладеше во книга со човек (дискутабилно) кој единствен конакт со истата има кога го потпалува оганот во колибата.

Што стоп бе сточар .... како да пропушти ваква шанса, лик од Марино чиј единствен другар му е магаренцето шо му ја влече запрежната кола се потсмева на Валандово (Лондон и Прага у едно за твоето родно место) ...хеухеуехуххhehehueueheh

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Такви се како клуб, а фановите им се бетер, за жал или за среќа.
Зш бе, мене фановите на Челзи баш ми се симпатични. Исто ко оние на Сити од Индонезија по Фејсбук, bandwagoners. Штом се каже некој дека е навивач на Челзи знаеш дека пред 2004та фудбал нема гледано. Не се замараш по дифолт со такви.

Од една страна, имаш шмекерски потег како оној на Баерн (твитот со Левандовски), од друга страна имаш ултра сељачки ПР, небаре Влатко Васиљ е задолжен за него, кој доаѓа секако - од Барселона, Барселона, Каталонија - Шпанија.

На тема класа и големи клубови.
Ах бре, не научи ништо. Така и порано се залетуваше па после те дупеше цел форум и избриша профил на крај :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Зш бе, мене фановите на Челзи баш ми се симпатични. Исто ко оние на Сити од Индонезија по Фејсбук, bandwagoners. Штом се каже некој дека е навивач на Челзи знаеш дека пред 2004та фудбал нема гледано. Не се замараш по дифолт со такви.
Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатаму :pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Дека на Барса мнозинството не се деца кои гледаат поради Меси и после него нема да знаат што понатаму :pos:
Пред Меси беше Роналдињо, пред Роналдињо Ривалдо, пред Ривалдо Роналдо, пред Роналдо Ромарио, Марадона, Кројф, Кубала...Барса од основањето на клубот до денес секогаш имало причина да се гледа, клуб со историја, педигре, политичка позадина, симбол на нација, гигант. Вие сте голем клуб, не го негирам тоа - ама уште не сте на тоа ниво. Абрамович од сите газди со играчка фудбалски клуб ми се чини најспремен со стратегија, успеси и знаење, така да има надеж.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom