Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
24176998_1733709706674384_8009865561388313656_n.jpg

Еве го братот рус. :D

mene iskreno ko ce vidam vakvi polni so ne znam ti so tamy, eve da gi recham masla... mi se gadi i istovremeno mi e zhal za lujgeto so go napravile toa i imaat prazni glavi.

ami da gi kasni osa picka mu ce izdishat.

:D

За некоја година веројатно ќе му ги исечат и двете раце. Мада си се нашле супер со оваа до него.

И тоа е дел од спортот, неможеме да игнорираме. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Вежбам во домашни услови 3-4 пати неделно со помош на шипка вратило, еднорачни за рамо, бицепс, трицепс и склекови. Е сега моето прашање е, што би било подобро, како да ги делам вежбите. Пример пон: гради + бицепс среда:грб трицепс или некоја друга поделба upper/lower би ми препорачале. Со оглед на можностите дома со сопствена тежина плус вратило и еднорачни?

Вежбам во домашни услови 3-4 пати неделно со помош на шипка вратило, еднорачни за рамо, бицепс, трицепс и склекови. Е сега моето прашање е, што би било подобро, како да ги делам вежбите. Пример пон: гради + бицепс среда:грб трицепс или некоја друга поделба upper/lower би ми препорачале. Со оглед на можностите дома со сопствена тежина плус вратило и еднорачни?
gradite vezbajgi so ramoto,triceps i biceps zaedno i grbot so trapezite. oddeli i eden den za noze cucnjevi iscekor...

Дечки некоја комбинација на сумплемент да ја комбинирам со трибулус мислења?

Здраво :)

Од 1205 страни на темава не успеав да најдам одговор на прашањето: Колку пари месечно трошите за градење на вашето тело, односно колку пари се потребни за храна, теретана, суплементи и друго ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom