S
silmarillion
Гостин
Значи затоа реков уште 10тина години шљакање од странците за да се донесе власт која нема да има муда да го напраи тоа. Али стојам на тоа дека проСДС луѓето се генерално покритични настроени него ВМРОвците.
Лена е обвинителка не судијкаМе интересира дали Лена ќе му суди за ова дело
ОК де згрешив, уште не сум расонет... на ова мислев, дали паднал во нејзини рацеЛена е обвинителка не судијка
Во реонот од каде што е фотографијата, сите се паркирани на улица. Е извини, ама Аеродром не сакам да личи на Чаир. Целосно поддржувам казни и преместување на колите со пајаци сè додека не се научат луѓе на ред.kaj i da e,marin kje go ukine besplatniot parking za zitelite na aerodrom use malceПрегледај го приврзокот 181246
Милошевски може и да го биде но Тодоров или Оливер Андонов ти е едно исто па бирај кој сакаш....Јас пак сега гледам Топ Тема и Кекеновски запнал акционерско друштво, та акционерско друштво.
Дебели, знам дека читаш - нареден пат дај ми shout out.
едит; мислам дека некој од Милошевски или Тодоров (повеќе вториов) ќе биде нов "лидер", шознам.
Или па некој да кажеше - да, згрешив ги враќам парите - како овој аргентинецов.Да бидеме реални има проСДС новинари и симпатизери кои ги направија парче СДС и за Донев и за ДИК нешто во време на ВМРО беше незамисливо од еден Нонковиќ Миленко Мирка Јанко Латас Сарма Цаци и сл. Е останува за едно 10 години америте да ни го дотераат паметот па да не се дрзнува ниедна власт да ги праи глупостиве.
Милошевски ми е Химлер тип, така по од "сенка" a Никола Тодоров ко печен да е за некој лидер на оваа "транзитно" дрпмне.Милошевски може и да го биде но Тодоров или Оливер Андонов ти е едно исто па бирај кој сакаш....
Рекол дека ќе ги врати и не ги вратил?донев не ги врати парите.значи исто гомно како димче спасов
него
поздрав до граџаните на батерии со рок на траење месец дена протести
Прегледај го приврзокот 181251
не ги вратил.рекла,казала кај него дома нека кажува.дур не покаже уплатница од негово име на износ 40 000 гомното е исто како диме спасов.Рекол дека ќе ги врати и не ги вратил?
Извор?[DOUBLEPOST=1512467629][/DOUBLEPOST]
Па што?
И оние Димоски и Чилиманов ли, кој ли беше, се гејови.
Па ние на форумов имаме геј-активист на Груевски.
Каква врска има сексуалната ориентација?
Аха, од таму ти е информацијата. ОКне ги вратил.рекла,казала кај него дома нека кажува.дур не покаже уплатница од негово име на износ 40 000 гомното е исто како диме спасов.
Нема да можат како СДСМ да ја "продадат" приказната за делби и поделби, "нов" лидер.Милошевски ми е Химлер тип, така по од "сенка" a Никола Тодоров ко печен да е за некој лидер на оваа "транзитно" дрпмне.