- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
@Toma за ова ти зборам.Да нема забуна. За Скопје станува збор, не е некоја Афричка Република.
Прегледај го приврзокот 181010
@Toma за ова ти зборам.Да нема забуна. За Скопје станува збор, не е некоја Афричка Република.
Прегледај го приврзокот 181010
ама МВР не го сослушува за говор на омраза
Жив доказ за дисфункционалноста на системот.
Јохан и Љубе беа кретени. Излежаа толку години по затвори и пак решија да се бават со ризична политика. Абе седи си мирен таму, живеј си го живототЈохан таман излезе од затвор сега пак ќе оди. Ама добро барем нема со вратата да се малтретира, Крсто е тука.
мислам дека нешто на кејот се градеше, зошто би биле скелите ??;@Toma за ова ти зборам.
Абе саи баба остај ме мене нека ме трпат по дома тие што мора да ме гледаат. Ако немаш одговор на тоа шо те прашав, пошто мене и ме интересира, кажи така.Тоа што такви како тебе се без памет. Ќе не донесе фактот што и покрај толку факти шупливи глави нема да можат да сконтаат ништо.
Прашањето е кој е поглуп т.е. најглуп во државава. Дали Јохан или пак Бетмен, мене тоа ми е дилемата.Јохан и Љубе беа кретени. Излежаа толку години по затвори и пак решија да се бават со ризична политика. Абе седи си мирен таму, живеј си го животот
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Избори ќе има 2019, многу е веројатно и парламентарни во пакет, освен ако Зајко види дека му паѓа рејтинкот,Што е битно народот за кого мисли да гласа?
Од друга страна Зајко има мамето да ни го расплаче а нема ни до следни избори да стигнеме.
Јас кажав ако не го градат требаше до сега да го тргнат железото, па и да планираат како да го срушат, како што можев да видам има доста арматура внатре, ќе има неколку тони старо железо@Toma за ова ти зборам.
Ова Заев не знае, битно е ти или јас или некој рандом уличар - знаеме. Што луѓе бе, све експерти и сезнајковци. Или ти аналитичар беше?Избори ќе има 2019,
Каков рејтинг!?Избори ќе има 2019, многу е веројатно и парламентарни во пакет, освен ако Зајко види дека му паѓа рејтинкот,
законот за јазици можат да го бутнат на уставен ако сакаат
се уште има време да се поправат работите
Каква прекрасна слика. Република Македонија ин а натшел.http://fokus.mk/dats-si-teche-vo-foajeto-i-na-stsenata-se-molime-dozhdot-da-prestane/
Само за потсетување - објектот чини официјално 40 000 000 евра (или со зборови 40 милиони евра).
За сеќавање од режимот на фамилијата нема ни еден објект да остане, пошо сите сами ќе се срушат, од дожд, ветер...
Е така е кога се лапаат ненормални провизии, кој знае колку е реалната цена на објектот и какви фуш материјали се имаат ставаноhttp://fokus.mk/dats-si-teche-vo-foajeto-i-na-stsenata-se-molime-dozhdot-da-prestane/
Само за потсетување - објектот чини официјално 40 000 000 евра (или со зборови 40 милиони евра).
За сеќавање од режимот на фамилијата нема ни еден објект да остане, пошо сите сами ќе се срушат, од дожд, ветер...
Со секое појавување на форумов мора и цела Македонија да трпи. Еве ти една слика, а ти пробај гледај у нејзе како мандала па кажи по некој ден што си разбрал.Абе саи баба остај ме мене нека ме трпат по дома тие што мора да ме гледаат. Ако немаш одговор на тоа шо те прашав, пошто мене и ме интересира, кажи така.