Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Тоа дека знаеме да претераме за играчите е точно ама барем за Погба аман не викајте дека ние први сме почнале. :) кога можете да пецкате со dresovi хуморот, не се жалете тогаш кога се тапацира од другата страна. :toe: Исто како што ние не се лутиме кога се спомнуваат Депај и Шнајдерлин на темава, со право се фаќа сеир.
Ама ние не се жалиме, се подразбира дека пецкање секогаш ќе има, колегата од твој фан клуб беше увреѓен и повреѓен и он ја начна темата :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сега ти правиш муабет ко Сити да има скор 8-4-2, а не 13-1-0. Да бидеме реални малце. :)
Сите ги рачунаат (или бар рачунаа) за тимови на исто ниво, значи мора да можат да ги следат.

Иначе Сити моментално имаат 12 победи по ред. Против Вест Хем во недела ќе го изедначат рекордот, а против Јунајтед ќе имаат шанса и да го срушат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Но оди читај го маринети секое коло како јаде трици за Погба, многу често сосема неосновано, а успут нема пишано еден сериозен пост на темава и кога и да му вратиш ти нешто сериозно едноставно ќе те изигнорира и за 3 дена пак истото. :icon_lol:
Еден е, еден единствен член и тој успева да те извади од колосек? :D Па што треба да пишеме за Бони и Клајд со повторување постови? Го нема со години, ќе се убаци со hehehehehehe mrtvila и чао, пример.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Зар до толку боли да прифатите...

Како ќе видиме? Само број на голови? Голови плус асистенции? Позиција на табела? Освоени трофеи? Директно освоени бодови? Анализа на олраунд играта на сите 38 натпревари? Споредба на учинокот во однос на цената платена за играчот?

Да си знам од сега.
Хмм, пред некој ден со 1 асистенција плус што ја има Мората сакаше да докажеш дека е подобар, сега прашуваш за критериуми.

Секако дека ке ја гледаме целокупната игра и ефектот што го имаат врз тимот земено во предвид со дадените голови.

Како ти ке ги вагаш, видно ме интересира, затоа што секоја недела имаш нови критериуми.

А јако ти е ова срцепарателно констатно споменување дека Јунајтед сака со пари да се врати на врвот, ко демек Абрамович од 2003-та плаќа со компири и градежен материјал како компензација.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Патем,пари заработени од самиот фудбалски клуб/бренд.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Сите ги рачунаат (или бар рачунаа) за тимови на исто ниво, значи мора да можат да ги следат.
Нема смисла муабетов, Јунајтед сосема ги опрадува очекувањата резултатски, тоа што Сити сега за сега имаат убедливи резултати не гледам како треба да значи дека другиве имаат лоша сезона. :)

Еден е, еден единствен член и тој успева да те извади од колосек? :D Па што треба да пишеме за Бони и Клајд со повторување постови? Го нема со години, ќе се убаци со hehehehehehe mrtvila и чао, пример.
Добро овие се најдежурните. :D:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Хмм, пред некој ден со 1 асистенција плус што ја има Мората сакаше да докажеш дека е подобар, сега прашуваш за критериуми.

Секако дека ке ја гледаме целокупната игра и ефектот што го имаат врз тимот земено во предвид со дадените голови.

Како ти ке ги вагаш, видно ме интересира, затоа што секоја недела имаш нови критериуми.

А јако ти е ова срцепарателно констатно споменување дека Јунајтед сака со пари да се врати на врвот, ко демек Абрамович од 2003-та плаќа со компири и градежен материјал како компензација.
Тоа што на некој сум му вратил со точни бројки, значи дека сум сакал поради една асистенција повеќе да го направам подобар играч :ROFLMAO:

Само филмови да се прават. И за трошењето. Не ми смета мене, вас ви сметаше.
Нема смисла муабетов, Јунајтед сосема ги опрадува очекувањата резултатски, тоа што Сити сега за сега имаат убедливи резултати не гледам како треба да значи дека другиве имаат лоша сезона. :)

Добро овие се најдежурните. :D:D
Очекувањата беа дека ќе се бори со Сити рамо до рамо. Како може да се исполнети штом не е таква ситуацијата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Очекувањата беа дека ќе се бори со Сити рамо до рамо. Како може да се исполнети штом не е таква ситуацијата.
Еве 10 пати ти објаснив и очигледно одиш со глава во ѕид само колку да биде по твое. Јебига. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Ова беше најјако, против вложување и спонзори, а сите рекордни трансфери ги имаа. :icon_lol:

Контрадикција у движење.
Ваљда затоа што клубот, сам по себе, може да си ги дозволи. Немаше интервенција од страна, како во случајот на Челси, Сити, ПСЖ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Еве 10 пати ти објаснив и очигледно одиш со глава во ѕид само колку да биде по твое. Јебига. :)
Не знам јас како да доловам :D
Да земат Сане и Салах да отганизираат трка на 100 метри, сите да ги хајпаат дека ќе биде ептен неизвесно, ќе заврши со фото финиш. Сане го остава Салах на пола патека, и овој после вика супер си истрчав јас, не сум крив што Сане истрча ептен побрзо, задоволен сум.

На почеток на сезона значи си седнал и си рекол еве очекувам волку победи, волку порази и нерешени. Дури и сите 19 други тимови да имаат подобар скор, сепак толку се очекува од нас и задоволни треба да сме ако го имаме тој скор. А не си бил ептен напален како готово сезонава со Сити сте над сите и цело време ќе биде тоа неизвезна битка каква што не сме виделе до сега.

Ваљда затоа што клубот, сам по себе, може да си ги дозволи. Немаше интервенција од страна, како во случајот на Челси, Сити, ПСЖ.
И само затоа што може да си дозволи, не смее да се критикува што прилично лошо и глупо го прават тоа.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Дај вмешајте го и Лаказет малку ? Нов трансфер, во споредба со Мората и Лукаку, како ви стои на вас ? Штета што се повреди пред дербито со Јунајтед, ќе фали ... Велбек е спремен! :icon_lol:

Колашинац досега забележав само еднаш да биде споменат од страна на @the_kop , тенкот е бесплатно ангажиран и според мене веќе може да конкурира како еден од подобрите играчи на левата бековска позиција во лигата. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Дај вмешајте го и Лаказет малку ? Нов трансфер, во споредба со Мората и Лукаку, како ви стои на вас ? Штета што се повреди пред дербито со Јунајтед, ќе фали ... Велбек е спремен! :icon_lol:

Колашинац досега забележав само еднаш да биде споменат од страна на @the_kop , тенкот е бесплатно ангажиран и според мене веќе може да конкурира како еден од подобрите играчи на левата бековска позиција во лигата. :)
Добро се снајде и он, и почна да покажува дека може да игра на високо ниво и надвор од Франција. Ама Арсенал некако сеуште е во позадина и затоа нема никаков хајп. И за Колашинац пишав мислам и јас еднаш дека супер се вклопи и стварно до сега одлично се покажува.

Баш ќе искоментирав деновиве, видов се прават во Арсенал некакви промени во структурата на клубот, што се огромни новости и не знам зошто не добија повеќе внимание. Без разлика дали е за спремање за живот без Венгер, или со него, позитивна промена (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom