Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.478
Поени од реакции
4.642
Извади ми еден пост некој да го има ова кажано и дома бришам профил од форумов. :)
И немора да е фан на Јунајтед дури.
Се заебавам малце и онака, претерав со описот на Лукаку, но тука се смеевте како Мората бил дрво а Лукаку богот на напаѓачите и како он ќе растурал, и после првите 2-3 кола кај што Јунајтед се потурија од давање голови , ставот на многу овдека, не само фанови на Јунајтед бешe : "Ви реков дека ќе распали белгиската машина, браво за Мурињо одличен избор, ги решета сите мрежи" за потоа да следи пауза од 5-6 натпревари без даден гол што нели секако за напаѓач од 75 милиони (валута) е секако многу :)

Многу сериозно ги сфаќате заебанциите за вашиот тим, а на почеток на сезона улави ги правевте сите што викаа дека Јунајтед немаат игра за титула , а и за способностите на Лукаку ( не дека е просечен, таман си е, ама не да го фурате како и секој играч што потпишува за Јунајтед)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Што беше ситуацијата со Редмонд? Се скараа ли ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Се заебавам малце и онака, претерав со описот на Лукаку, но тука се смеевте како Мората бил дрво а Лукаку богот на напаѓачите и како он ќе растурал, и после првите 2-3 кола кај што Јунајтед се потурија од давање голови , ставот на многу овдека, не само фанови на Јунајтед бешe : "Ви реков дека ќе распали белгиската машина, браво за Мурињо одличен избор, ги решета сите мрежи" за потоа да следи пауза од 5-6 натпревари без даден гол што нели секако за напаѓач од 75 милиони (валута) е секако многу :)

Многу сериозно ги сфаќате заебанциите за вашиот тим, а на почеток на сезона улави ги правевте сите што викаа дека Јунајтед немаат игра за титула , а и за способностите на Лукаку ( не дека е просечен, таман си е, ама не да го фурате како и секој играч што потпишува за Јунајтед)
Ништо страшно не е пауза од 5-6 меча реално. Нема шпиц на кој му се нема случено. :) Ме мрзи да навлегувам подлабоко, ама уште кога го земавме кажав дека има некои недостатоци, меѓу кои е и тоа дека знае така да се изгуби на месец дена. И лани и полани кога даваше над 20 години му се дешаваше тоа на 2-3 пати во сезоната. :)

Како тоа најдобар напаѓач У свет значи дека е најдобар напаѓач кој некогаш заиграл во ПЛ? Прашање за тебе и сите што ти фрлиле лајкче на постов. :D

За тоа твоето, јас лично, се согласувам. :kuracc::kuracc:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Како тоа најдобар напаѓач У свет значи дека е најдобар напаѓач кој некогаш заиграл во ПЛ? Прашање за тебе и сите што ти фрлиле лајкче на постов. :D

За тоа твоето, јас лично, се согласувам. :kuracc::kuracc:
Срамен обид да се извадиш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.193
На 3 утакмици му се постигнати. :D
Затоа статистиката е најнереалното нешто со кое можеш да споредиш двајца играчи, само тука ликови како Донев и нему сличните си ја сфаќаат сериозно како да е евангелие од св.Јован.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Менталитет е .... нешто што го имаше Јунајтед со Ферги на клупа и битанги што плукаа бели дробови на утакмица а не преценети дабери и кловнови, и нешто што Ливерпул никогаш го немал huehueheuheueheuhehehhehehehehe. Ги скоцка Пеп, се му ебам по список.
А да ме извиниш, ама тогаш головите на Јунајтед во 91+ беа таканаречено „Ферги тајм“, односно судиите не му свират дур не дадат гол. :D

Но сега тоа било чист победнички менталитет...

Штом ги тепаат ваквите утакмици, нема шо повеќе да се каже освен дека заслужено ќе си ја освојат титулата, со едвај 5-6 кикса до крај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
А да ме извиниш, ама тогаш головите на Јунајтед во 91+ беа таканаречено „Ферги тајм“, односно судиите не му свират дур не дадат гол. :D

Но сега тоа било чист победнички менталитет...

Штом ги тепаат ваквите утакмици, нема шо повеќе да се каже освен дека заслужено ќе си ја освојат титулата, со едвај 5-6 кикса до крај.
Да не зборам дека врскаа немаа тие 5 минути продолжение, ама ај, во Англија секако минимум даваат 3, а кога некој фаворит има лош резултат на домашен терен добива некоја минутка гратис обавезно. :D

Meне само ме нервира лицемерието на најголем дел од темава, што моментално сите се здружени против нас, демек не ребрат.. (а овој Јунајтед е убедиливо најдобар во пост Ферги ерата) И кога Сити ќе се извади или ќе добие пенал или гол од офсајд, никој го нема гомна да изеде, па ај тоа настрана, дури и ги бранат. :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Meне само ме нервира лицемерието на најголем дел од темава, што моментално сите се здружени против нас, демек не ребрат..
Рики што ти е бе? :D
Ти текнува Рики кога беснееше тука, зошто разбра дека сте се договарале здружено да му водите инает :pos::pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Затоа статистиката е најнереалното нешто со кое можеш да споредиш двајца играчи, само тука ликови како Донев и нему сличните си ја сфаќаат сериозно како да е евангелие од св.Јован.
Затоа можеш да гледаш од повеќе страни бе. Може да споредиш колку бодови директно му донеле на Евертон головите на Руни, а колку на Јунајтед головите на Лукаку ;)
Ти текнува Рики кога беснееше тука, зошто разбра дека сте се договарале здружено да му водите инает :pos::pos:
Рики тогаш беше малолетен. А овој... :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
хахахаахаха малце лошо сум го пишал постот :D:D

Муабетот ми е дека некни со Хадерсфилд дури и стекот (ваљда ради кладилница :D ) дојде да искоментира колку слабо сме играле. А вчера јас кога пишав дека Сити е малку западнат последниве 2 недели и стварно штета што не изгубија некое поенче, 10 души ми пишаа дека биле убедливо најјак тим во Англија сезонава. :D Каква врска има тоа, со фактот дека вчера една шанса успејаа да направат цела утакмица? xD

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хахахаахаха малце лошо сум го пишал постот :D:D

Муабетот ми е дека некни со Хадерсфилд дури и стекот (ваљда ради кладилница :D ) дојде да искоментира колку слабо сме играле. А вчера јас кога пишав дека Сити е малку западнат последниве 2 недели и стварно штета што не изгубија некое поенче, 10 души ми пишаа дека биле убедливо најјак тим во Англија сезонава. :D Каква врска има тоа, со фактот дека вчера една шанса успејаа да направат цела утакмица? xD
Е добро бе брат, нормално е да се јаде гомна кога ќе те бутне тимот на кладилница. Секогаш Ливерпул кога ќе изгуби можам да најдам 3-4 поста од коцкари на форумов како умараат за Кутињо :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Е добро бе брат, нормално е да се јаде гомна кога ќе те бутне тимот на кладилница. Секогаш Ливерпул кога ќе изгуби можам да најдам 3-4 поста од коцкари на форумов како умараат за Кутињо :D
Не мислев само на него, ама нема веза. Нека се дупат они, не ме нервира тоа. Ме нервира што јас кога сум озбилен ми прават филмови и неможеш ништо да им објасниш. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom