Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сеа и ти глупости тресеш. Ако глеаме ОБЈЕКТИВНО :
Тешко е ко играчи да ги споредиш Конте и Гатузо. Пресубјективно и многу тешко е да се споредуваат легенди, simple as that. Гатузо за Конте е, беше и ќе биде животно и светска класа.
Има многу повеќе утакмици изиграно, уште као копиљ играл за италијански репрезентации, има чинам 80 настапи само у сениорска репрезентација (плус десетици у млади категории), скоро 5 пати поише од Конте. Плус има 50ина настапи поише за Милан. Тоа е веќе многу, ме разбираш.
Ако го земете доприносот на Антонио и као тренер, тука више нема што да се збори. Ама како играч барем една класа е(беше) бољи Гатузо, колку год да е тешко да се споредуваат двајцава ради разлика у генерации и години (иако реално многу слични улоги имаа во своите клубови).

Не го негирам Антонио ко играч, далеку од тоа. И знам дека и он беше легенда во Јувентус. Ама со Рино да го споредиш, извини брат, не бива.
Не ти е првпат да се поставуваш како олицетворение на објективноста ама нека ти е.

Не знам што ми мешаш настапи за Италија, како играч кој бил подобар и не знам што. Конте за Јувентус како играч не е ништо помалку од она што е Гатузо за Милан. Не знам овде што ти предизвикува нејаснотија или болка. Конте бил капитен, играл во тимот можеби во еден од најдобрите периоди во историјата. Исто така многу слично играч со огромна страст за дресот, гинел на теренот, како што гинеше на клупата како тренер.

Не ти е првпат да се поставуваш како олицетворение на објективноста ама нека ти е.

Не знам што ми мешаш настапи за Италија, како играч кој бил подобар и не знам што. Конте за Јувентус како играч не е ништо помалку од она што е Гатузо за Милан. Не знам овде што ти предизвикува нејаснотија или болка. Конте бил капитен, играл во тимот можеби во еден од најдобрите периоди во историјата. Исто така многу слично играч со огромна страст за дресот, гинел на теренот, како што гинеше на клупата како тренер.

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Конте беше језив лик, бледи очи, вампирски поглед, те тепа во секој можен дуел, смрди на лук, одвратен е и плус игра за Јувентус. :D

Мислам дека Џонтра имаше дадено еден многу добар опис за Конте пред некое време, ама ме мрзи да го барам. :D

13 години играше Конте во Јувентус..ако не си го гледал не значи дека бил слаб играч или неспоредлив со Гатузо...дај те молам сите го имаме гледано Гатузо и знаеме каков играч беше немора да го креваш до небото поради неговата пожртвуваност и пасија кон фудбалот.

Да го фалиш и величиш Пирло или Кака ќе разберам..ама Гатузо бе..уште 100 играчи како него можам да набројам

Џузепе Роси после 10 месечната повреда потпиша за Џенова неофицијално

Конте беше језив лик, бледи очи, вампирски поглед, те тепа во секој можен дуел, смрди на лук, одвратен е и плус игра за Јувентус. :D

Мислам дека Џонтра имаше дадено еден многу добар опис за Конте пред некое време, ама ме мрзи да го барам. :D

Прав вампир да си еби веко..па и уште фризурата од кога си ја насади му е таква каде што делува како вештер.

Да го фалиш и величиш Пирло или Кака ќе разберам..ама Гатузо бе..уште 100 играчи како него можам да набројам

Дај ми 10, 10 играчи со нула фудбалско знаење, што успеало ко него и освоиле тоа што освоил гатузо, и што се играчи како него.
Еве не 10, 5 дај ми !!

И друга работа Jamey не го величаше туку го спореди со ситуацијата со Конте, и у право е, Гатузо е поголема икона и легенда у Милан одколку што некогаш бил Конте у Јуве.

Нити рече дека бил подобар играч нити нешто слично

Дај ми 10, 10 играчи со нула фудбалско знаење, што успеало ко него и освоиле тоа што освоил гатузо, и што се играчи како него.
Еве не 10, 5 дај ми !!

И друга работа Jamey не го величаше туку го спореди со ситуацијата со Конте, и у право е, Гатузо е поголема икона и легенда у Милан одколку што некогаш бил Конте у Јуве.

Нити рече дека бил подобар играч нити нешто слично
@Ilumious ај наброј му само 10 од тимови на Ферги што освоиле повеќе од Гатузо а биле со помало фудбалско знаење :D

Марли ама се мести на пенали со ваквите изјави: Дај ми 5 играчи појаки од овој, појаки од оној... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Летоска така беше за Кеси и Конти, дајте ми три играчи подобри од нив на нивните позиции, моментално можам 23 да ти набројам подобри од нив, ај Конти се прееба ама Кеси... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Ти ебам тоа Марлито ти ебам. :D

Марли Клоп, и двајцата бараат 5 играчи подобри да им кажат :D

Марли ама се мести на пенали со ваквите изјави: Дај ми 5 играчи појаки од овој, појаки од оној... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Летоска така беше за Кеси и Конти, дајте ми три играчи подобри од нив на нивните позиции, моментално можам 23 да ти набројам подобри од нив, ај Конти се прееба ама Кеси... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Ти ебам тоа Марлито ти ебам. :D

Oд Бонучи подобри барав да ми се набројат, ама летоска не сега !! :icon_mrgr::icon_mrgr:

И мртов сериозен сум за Гатузо, таков антиталент со толкава желба за игра и пасија кон фудбалот да постигне тоа што постигнал он, немам видено у мое гледање на фудбал.

Имало играчи слични на него, први ми паѓаат на памет Кин, Макелеле, Камбијасо, Емерсон, ама па сите у фудбалски талент беа Руи Коста у споредба со овој.
Па овој станал фудбалер бе само што татко му бил мафијаш у му средил врски да игра фудбал.

Не ме јебите.

И остајте ме на раат, со Џони праем муабет. :kuracc:[DOUBLEPOST=1511917769][/DOUBLEPOST]
@Ilumious ај наброј му само 10 од тимови на Ферги што освоиле повеќе од Гатузо а биле со помало фудбалско знаење :D

Зашто ти не ми наброиш од Ливерпул играчи што освоиле појќе од Гатузо :icon_lol:

Oд Бонучи подобри барав да ми се набројат, ама летоска не сега !! :icon_mrgr::icon_mrgr:

И мртов сериозен сум за Гатузо, таков антиталент со толкава желба за игра и пасија кон фудбалот да постигне тоа што постигнал он, немам видено у мое гледање на фудбал.

Имало играчи слични на него, први ми паѓаат на памет Кин, Макелеле, Камбијасо, Емерсон, ама па сите у фудбалски талент беа Руи Коста у споредба со овој.
Па овој станал фудбалер бе само што татко му бил мафијаш у му средил врски да игра фудбал.

Не ме јебите.

И остајте ме на раат, со Џони праем муабет. :kuracc:
Не бе и мене ми е боље играч Рино од вампирон Конте ама смешно ми дојде ова наброј ми волку играчи. :D

Супер си беше Рино, одлично си ја вршеше работата на теренот. Најјака дешавка беше кога го фати за врат тој помошникот на Тотенхем. :pos: Тогаш се испонаша ко разулавен шпон у некоја селска дискотека кога ќе се начука, ќе соблече кошула, ќе извади бесна рамбовка и ќе почне да се гура и закача со секој што ќе пројде до него во радиус од 10 метри. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom