Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.763
- Поени од реакции
- 52.740
Озбилно мислење?Го начекал мизерен хендо, па удри...![]()
Озбилно мислење?Го начекал мизерен хендо, па удри...![]()
Пошо си по статистика, види му го бројот на добиени дуели на мини џерард во последните 2 меча, Севиља и Челси, па процени сам.Озбилно мислење?
Брат, не сакам да го правдам за очајната утакмица ама статистикиве не се точни. Мене ми текнува на воздушен дуел, каде што со глава ја избаци у аут а тука пишува дека има 0 воздушни добиено.[DOUBLEPOST=1511886620][/DOUBLEPOST]Пошо си по статистика, види му го бројот на добиени дуели на мини џерард во последните 2 меча, Севиља и Челси, па процени сам.
За тоа ќе му треба или да биде 3-4 години повреден или да напраи трансфер во семоќниот њотфортХендо како игра во последно време на добар пат е да ги помине вечните ривали Вилшер и Клеверли.
Значи твоето сериозно мислење е дека Хазард имал успешни дриблинзи само поради тоа што Хендерсон играл лошо?Пошо си по статистика, види му го бројот на добиени дуели на мини џерард во последните 2 меча, Севиља и Челси, па процени сам.
Moжеби. Од тоа што го гледав, aпсолутно дно беше последниве 2 утакмици, и Азар буквално низ средина се шеташе, oсобено во прво полувреме.Брат, не сакам да го правдам за очајната утакмица ама статистикиве не се точни. Мене ми текнува на воздушен дуел, каде што со глава ја избаци у аут а тука пишува дека има 0 воздушни добиено.[DOUBLEPOST=1511886620][/DOUBLEPOST]
За тоа ќе му треба или да биде 3-4 години повреден или да напраи трансфер во семоќниот њотфорт![]()
Делумно и е заради тоа. И дај бе мани ме со спиновиве, досаден си.Значи твоето сериозно мислење е дека Хазард имал успешни дриблинзи само поради тоа што Хендерсон играл лошо?
Многу лошо играше али многу зависи тоа затоа што нема никаква поддршка од средина, Милнер и Кутињо дефанзивно не постоеја и остана сам да трча како мува без глава, го реметеа ко мало дете.Moжеби. Од тоа што го гледав, aпсолутно дно беше последниве 2 утакмици, и Азар буквално низ средина се шеташе, oсобено во прво полувреме.