HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Стопер и десен бек е исто, дај друго дете.
Стопер и десен бек е исто, дај друго дете.
Апдејтирај го интернет експлорерот.Стопер и десен бек е исто, дај друго дете.
Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.Апдејтирај го интернет експлорерот.
Може 50?Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.
Игра, во одбрана со 3ца стопери.Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.
За ова ќе го казнат 1, а Ниасе јаде 3 као дајвнал....Не го закачи затоа не верувам да има суспензија од три меча. За намерата може да му дадат 1.
Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.За ова ќе го казнат 1, а Ниасе јаде 3 као дајвнал....
Гарантирам дека кој и да беше џруг играч од топ 5 во случајот со Ниасе немаше да јаде ни казна не па 3 утакмици, посебно не некој од кај вас. Тренираат строгост на небитни играчи и екипи без медиумско влијание, факт.Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.
I Fellaini i Ibrahimovic se kaznuvani otkako se dojdeni, muabetot igral za United ti e sooooo 2010.