Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.
Игра, во одбрана со 3ца стопери. :D Во дефанзивна 4ка реално никој никогаш нема да го игра на таа позиција, ќе се изгуби на цело.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
И Ниасе да беше во Јунајтрд немаше 3 да јаде....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За ова ќе го казнат 1, а Ниасе јаде 3 као дајвнал....
Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.

I Fellaini i Ibrahimovic se kaznuvani otkako se dojdeni, muabetot igral za United ti e sooooo 2010.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.

I Fellaini i Ibrahimovic se kaznuvani otkako se dojdeni, muabetot igral za United ti e sooooo 2010.
Гарантирам дека кој и да беше џруг играч од топ 5 во случајот со Ниасе немаше да јаде ни казна не па 3 утакмици, посебно не некој од кај вас. Тренираат строгост на небитни играчи и екипи без медиумско влијание, факт.
Иначе незнам кој е во панелов бивш менаџер ама се дур е тајност ќе преудицирам оти е Ферги :D
Лукаку мораше да јаде суспензија за така ретардиран потег, па макар само му изгасиле 4г на 24 часа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom