Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
3158112208_1_12_JmlVpbtJ.gif
Стопер и десен бек е исто, дај друго дете.

Апдејтирај го интернет експлорерот.
Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.

Дај листа на натпревари Азпиликуета кај шо играл централен бек, а да не било принудно.
Игра, во одбрана со 3ца стопери. :D Во дефанзивна 4ка реално никој никогаш нема да го игра на таа позиција, ќе се изгуби на цело.

И Ниасе да беше во Јунајтрд немаше 3 да јаде....

За ова ќе го казнат 1, а Ниасе јаде 3 као дајвнал....
Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.

I Fellaini i Ibrahimovic se kaznuvani otkako se dojdeni, muabetot igral za United ti e sooooo 2010.

Pa za diving uste preklani kazaa deka ke bide tri natprevari, ne znam sto se mesaat situaciite. Isto e, trojca sudii ili ima i igrac menu niv ne mi teknuva, gi prasuvaat dali e dive ili ne, ako ne se soglasi barem eden, ne go kaznuvaat.

I Fellaini i Ibrahimovic se kaznuvani otkako se dojdeni, muabetot igral za United ti e sooooo 2010.
Гарантирам дека кој и да беше џруг играч од топ 5 во случајот со Ниасе немаше да јаде ни казна не па 3 утакмици, посебно не некој од кај вас. Тренираат строгост на небитни играчи и екипи без медиумско влијание, факт.
Иначе незнам кој е во панелов бивш менаџер ама се дур е тајност ќе преудицирам оти е Ферги :D
Лукаку мораше да јаде суспензија за така ретардиран потег, па макар само му изгасиле 4г на 24 часа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom