- Член од
- 21 октомври 2016
- Мислења
- 527
- Поени од реакции
- 677
Паралелно пишува те он те оној комшијата на грее салонот 
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Od kaj sme sigurni deka e gree klimava?Грее ломо лцлх 12, надворешна температура 10ц. Во трета брзина на зададени 30ц. ми ги дава следниве температури влез 23 излез 47ц. Работеше 10 мин. Бакарни цевки 3 метра. Монтирана од овластен монтер на Грее...![]()
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
@Bonnie and Clyde.....над 51Ц е измерено кај @jay993 на максимална 3ta црта на Фан (540m3/h) во НОРМАЛНИ температурни услови во просторот (21Ц).....за ова набрзо ке бидеш обавестен и демантиран од самиот @jay993
твоите тролања и инсинуации се далеку од моите информации од прва рака
Od kade sea ova deka carrier e redizajnirana midea klima ?исто паковање, и Кариерот и Виваксот се редизајнирани Мидеа клими и пак повеќе греат
Jedan veliki Carrier je odavno izgubio interesovanje za split sisteme ili klima uredjaje o kojima se ovde pise.Za Carrier je to sitan posao , jer Carrier radi mnogo ozbiljnije sisteme klimatizacije.Carrier prodaje re-brendirane Kineske klime.Prodaje Midea klimu sa izmenjenim dizajnom.Promeni plastiku-dizajn a unutra je klima Midea.Od kade sea ova deka carrier e redizajnirana midea klima ?
se mislev podolgo vreme i kupiv Toshiba Mirai Ras 13BKV-E po preporaka na majstor serviser-monter sto mislite za ovaa klima
На @Great Dragon i @Alekso 1981 им се допаднал твојов пост.....ко за чудо и двајцата се навијачи за Toshiba....замисли да си земел Мираи место Вивакс...и тогаш Стрелец ке беше крив нели Зелени?Грее може се одлични клими ама толку ми омрзнаа поради овој стрелец тоа е чудо едно. Ваков тип место реклама прави антиреклама. За викендицата се мислев за клима и земав вивакс, може и се заебав ама тоа е, неможам да си помогнам.
До грее корпорацијата тука (претпоставувм дека се татко и двајца синови) тргнете го барем стрелец од форумиве, сигурно ќе имавте 10тина клими повеќе продадено.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Кога ќе помине зимото сам ќе си одговориш на прашањето. Вака некој ќе пише ја бива, а друг не.se mislev podolgo vreme i kupiv Toshiba Mirai Ras 13BKV-E po preporaka na majstor serviser-monter sto mislite za ovaa klima
Da imav i daikin ili mitsubishi pak ke mi se dopagase mislenjeto.Sekoe branenje na nekoj brend po bilo koja cena poradi dobronamerna ili nedobronamerna kritika pravi odbivnost kon toj brend .Koga se nema samokriticnost e najloso ,vo bilo koja profesija pa i vo ovaa.