- Член од
- 5 јануари 2010
- Мислења
- 195
- Поени од реакции
- 154
Dobro jas ne ja falam mojava klima duri i mi padna somnitelno ova nesaka da cue da zgree . I bi trebalo site taka da objavuvaat realno sto i kako im rabotat i great klimite, za falenje site sakame da se pokazeme kako sme odbrale top klima za parite i neli kako sme najpametni. Mislam deka ovie za mene sitnici se mnogu bitni za lugje koi sakaat da kupat klimi i planiraat da se great na klimi , kako jas prva godina.за споделеново искуство.
Каде се сега инжењерите од 891страна што пљукаа по мене и Ломото во иста ситуација на негреан стан 10дена кај @jay993 ??
Јапанец од дури 5,5Kw а не 3,5 на ваков топол од+10 ден да неможе да даде 50C на издув е катастрофа, сигурно е некој ДЕФЕК со уредот?
само му ги земале парите и го излажале нели?
@FURNADzIJA MKD извини на репликава Ок ти е климата
.....едноставно твојов пост се намести да им вратам на долниве Кекспрети како
@Klima ured @dastan @Bonnie and Clyde @Great Dragon и уште по некој научник и трговец што во некои ситуации се многу гласни како на 891страна за идентична ситуација а сега мукла, ко глувци се кријат.
До потенцираниве 4 научници.....да не мислевте дека ке ви преќутам ? Убаво неделно попладне
Eve sea realno kako se ponasa daikinot koj non stop raboti 48 casa. Cela vecer rabotese na 20 zadadena na fan 1 posto spiev u dnevna a na auto e bucna nekako vnatresnata a vrz glava mi e , spalnata mi bese zatvorena grc ladno bese znaci nadvor bese - 2. Po moja pretpostavka od koga ja pustiv pa do sabajle ima napraveno okolu 10 kratki defrosti , od sabajle do sega raboti ko saat bez defrosti cel den na zadena 25 u vtora brzina i ponekogas auto ,vnatre e prijatna temperatura vo dnevna 22, 23 ama sea otvorena spalna i kupatilo se na se okolu 70 i jace kvadrati vo spalna e poladno sto e i normalno, se raboti za nova uste ne dopravena kukja so 25 zidovi samo so malter mackana i solidni pvc prozori ,gorniot sprat e karabina zatvorena so pvc bez nikakva izolacija i kosulka. Sea realno za ovaa kukja da bide zgreana bi trebalo minimum uste edna u spalna samo sto duvanjeto me nervira.